Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    123: Je to možné. Mě jen neskutečně vytočila reakce toho idiota. Ještě jsem tam jasně napsal GTR, které má dodnes vynikající fyziku a jde tam v podstatě o to samé jako AC a on mi tu začne točit o NFS, který mimochodem dílem NFS Porsche Unleashed podle mě zvedl laťku tak vysoko, že už to žádná hra nepřekoná.
  • Ristoro: Dobré volanty začínají až někde u Logitech G27, který ještě pořád docela hračkoidní. Pokud si chce člověk pořádně virtuálně zajezdit, tak by měl pořídit aspoň něco od Fanatecu nebo nějaký custom made... Hrát na Momo volantu, tak se asi taky nudím
  • Ristoro
    Přesně proto jsem napsal například hru GTR ty ko*ote. Volant mám starý dobrý Logitech MOMO ty chytráku.
  • Lol dej si po čuni
  • Nových nápadů? Co za nové nápady bys chtěl cpát do hry, které jde čistě o realistický požitek z jízdy? Navíc do hry, na které dělá miniaturní tým a ne velké studio. Předpokládám, že ty mastíš hry na klávesnici nebo na nějakém dojebaném volantu z tesca a jak tam furt nebliká nějaké skóre nebo porobné kokotinky, tak miminko řve nespokojením. Vrať se k NFS a neber si do huby seriózní hry, tajtrdlíku.
  • Ristoro
    Ano je to nuda. Jezdit 10 kol to samé, bez nějakých nových nápadů, to už tady bylo x krát. Například vynikající GTR.
  • Ano, jezdit s luxusně vymodelovanýma nabušenýma kárama po laserem scanovaných tratích s momentálně nejlepší fyzikou, je strašná nuda *1*
  • Ristoro
    Nevím, proč všichni tak vychvalují Assetto Corsa. Závodní hry hraji od mala, hrál jsem snad všechny, které na PC vyšly přes totální arkáda, až po simulátory, ale AC mi přijde jako naprostá nuda.
  • Ne, to jen týmy stojící za kvalitními závodními hrami místo dělání videjí pracují na hře penězi i lidskými zdroji.
  • To jsou Codemasters nějací sponzoři Games.cz nebo jak si mám vysvětlit, že se tu o té kravině píše skoro každý den a kvalitní závodní tituly jako iRacing, Assetto Corsa nebo pCARS (ačkoliv o něm už se tu konečně párkrát psalo) jsou ignorovány? *6*
  • Si dělají srandu s těma trailerama ne? Prý závodní (na závodní hru ehm), tak jsem čekal nějaké závodění aspoň a ne zase kecy a pár záběrů z replaye. Oni prostě nic neukážou.
  • Mluví hezky, ale zobrazujou něco úplně jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit