Přejít na výpis diskuzí
GTA Online slibuje zábavu na roky a vypadá to, že nelže
11.9.2013 | Aleš Smutný
209 příspěvků
-
No jo. Já před nějakým pátkem nainstaloval nový textury a dal si tam ENB series a nemohu si to vynachválit!
-
dex : nejde o to jestli si to zahraje konzolista nebo pckář , najde se tolik pi** ze všech plaforem co to budou hrát dřív než já -_- Život je hořký , nasra* mu !
-
Přesně tak, vývoj takové hry by stál obrovský balík, takže potřebuješ mít jistotu, že se ti to vrátí... Druhá možnost jsou indie studia, kde na tom lidi budou makat 10 let zadarmo a pak budou rádi, když z toho budou mít pár dolarů. Stačí se podívat, jaké hry se dnes nejvíc prodávají a hned je jasné, proč nikdo nejde do něčeho složitějšího... Doby, kdy se studia snažily dělat nějaké revoluční hry, jsou dávno pryč, dnes stačí mít nějaký prestižní engine nebo dobrou grafiku a pak jen doufat, že se ta hra pořádně prodá dřív, než hráči začnou nadávat, jaká je to blbost *1*
-
sega=konzolovej mor=producent rome2 -> rychle to vydejte, chceme prachy, more prachu... a vo tom to je *6*
-
Hlavně nevím jak to má být zábava na roky, protože tí 15z těch 16 hráčů po týdnu přestane hrát a stejně člověk bude sám.
-
Jasně a ještě udělají naschvál zk*rvenou optimilizaci to ti tam ještě chybí. *15*
-
jj, konzole = kultura kryplu, a mne vadi hlavne vsechny ty loupeznici jako sony, apple apd., co se snazi o co nejuzavrenejsi system, aby mohli dojit ovce horem dolem, pak clovek neplati za exkluzivitu, ale za exkluzivni pravo nechat se omezovat, a ja jsem preci jenom spis priznivce svobody *5*
napr., kdyby se neobjevilo neco jako android, tak platime za mobily s ruznymi systemy, ruznych vyrobcu, sice ruzne, ale o 10ky % vic, defacto zbytecne
fandim valve, aby se jim neco podobnyho povedlo i na pc, jen teda bez javy *5* -
to je omezeni pro soucasny konzole, next gen a PC prinesou lidi urcite vic.
-
Já si počkám na PC verzi GTA 4 bez modu byla pro mě nuda, modaři se vyblbli a dnes si mužem zahrát za iron mana, hulka nebo nechal celé město zatopit vodou *1*
-
Jenže ta chvíle je trn v oku PCčkářů...Neříkej, že Tě to nese*e, že konzolisti budou GTA dávno hrát a Ty se ho dočkáš později
-
Výjde to 100% na pc - každé gta vychází s půlročním odkladem
- papučář Johnny má pravdu ( ne ve všem ale v tom že jsou ty ku*** domluvené s výrobci konzolí.)
- srovnávání s RDR je nemístné , rdr byla od začátku ps hra jako midnight club
- totálně stejná situace se děla před 5 lety s GTA IV včetně tvrzení že je to nejlepší hra na světě ( jesus fuc*ing sh** )
- výrobci schánějí lidi do týmu pro (přeportování nejmodernějších pecek pro pc plaformu ) pozn. GTA je jediná hra na které R* pracuje / pracovalo
- jeden s dřívějších před preview hovořil o přednostních konzolovích verzích a teprve později o portu
- věřím že nejen pc ale i xbox one a ps 4 výjdou ve stejných datech
alespoň pc verze (Únor-Březen )
- výroba stála 5 miliard , vážně si myslíte že hru s takovým nákladem dorovnají jen konzolovými verzemi ? :D ha
- demen** kupujte ps 3 bo umírající plaforma potřebuje vydělat !! *12* -
Penize... nechci se tu zapojovat do boje pc vs konzole, jen ti odpovidam. V dnesni dobe nikdo nebude sponzorovat krok do prazdna (i kdyz mozna dobrym smerem), aby se mu obrovska investice mozna vratila.
Hrajte si na cem chcete, mam v pi*i :) -
kdyby to fungovalo jak servery ve wowku kde jsou stovky, nebo tisicky hráču spolu tak by to mohlo byt zabavne. ale jen 16 hráču je malo a bude to nudne a smešne
-
Je to byznys a každý rád najde cestu, jak co nejvíce vydělat. Sony a Microsoft jsou rádi, že budou mít zase něco exkluzivního... Na chvíli.
-
Posledni PC only velka hra byl Rome 2 a ten... je nejzabugovanejsi hra poslednich par let...
-
Hodně štěstí! *4*
-
Jen položím jeden dotaz...proč vývojáři neudělají krásně otevřenou, graficky a možnostmi úžasnou hru, která bude pro PC jako stvořená?
Pokud mi odpovíš tak, že mně přesvědčíš, proč tomu tak je, prodám svoji konzoli a bude ze mně PC-only hráč s občasnými výpujčkami konzole kvůli exkluzivitám. -
No SA-MP si zahraji i teď už se těším. Avšak dokud nebude v obchodech PC verze tak je ta hra pro mě mrtvá. Ty vtípky konzolistů že PC verze vychází až za rok nebo že vůbec je nesmysl. Dobře všichni ví že GTA V bude vycházet i na PC a když už hra byla v srpnu v konečné verzi tak pochybuji že by si vývojáři nechali ujít před Vánoční trh co se týče PC verze.
-
A ty se divíš? Konzole do určité míry zkazily herní průmysl a neříkej, že to není pravda. Spousta enginů dostala určitá omezení právě kvůli tomu, aby hry, které na nich běží, mohly jet i na konzolích, které jsou výkonově omezené (např. 16bit floating point u Cry Enginu), což zase na druhou stranu dost omezilo vývojáře her, kteří se snaží i o něco víc než jednoduchou koridorovou střílečku. Navíc se poslední dobou rozmáhá i to, že i hry na PC trpí dementním konzolovým ovládáním menu apod.
-
Přesně proto mi v pondělí kolega z práce (nehráč) přiveze PS3 na libovolně dlouhou dobu a v úterý jen dojdu pro GTA k narozeninám :-)