Přejít na výpis diskuzí
GTA Online slibuje zábavu na roky a vypadá to, že nelže
11.9.2013 | Aleš Smutný
209 příspěvků
-
Teďka netrpělivě vyhlížím v úterý Xbox360 verzi, ale co se týče GTAOnline, pokud to ohlásí na PC, jdu do nového "železa" . . . tak nějak - jako skalní fanoušek Rockstaru - cítím v kostech (a očividně nejen já), že toto bude pecka!
-
Výroba že stála 5 miliard a PS3 je umírající platforma? Hyperbola v tomhle příspěvku nezná mezí.
-
pusť maminku zpátky k PC, za chvíli půjdeš spinkat
-
Ty jsi taky řádně "jednoduchý" *1*
-
Ještě jsem neviděl petice kde by PC hráči bojkotovali port na konzole, tohle napadne jen konzolistu. Btw konzoláci taky prosili CDPR o port zaklínače 2, nikdo nepsal petice proti portu. Asi je v to v mentalitě jednotlivých stran.
*7* -
Doufam ze to nevyjde na pc. At nam ty pirati/zlodeji a povl zas zavideji ty nejlpesi hry ,ktere se na pc nedostanou. At si tam nechaj ty male indie odpady.
Jojo konzole jsou budoucnost , zasunete hrajete . Privetive rozhrani a jednoducha obsluha toje next-gen. -
To proč ? nee , ale půl roku je trestná doba za čekání na hru mých snů *10*
-
hele, ja ted nekdy jeste i starsi, jak vydavaj prd nebo konverze upocenych her z konzoli *5*
-
Komunita není slepá pokud to udělají tak si to spousta lidí včetně mě raději stáhne než dávat prachy za takové zpoždění kvůli smlouvám. GTA online se nějak crackne a nebo se udělají warez servery a bude klid.
-
Ku*va konečně někdo kdo chápe mé důvody k nepotřebě obstarávat si stupidní konzoli , YES WHOO Welcome back man *1* Bez módů není žádné gta opravdu pořádná zábava.
-
vánoční trh asi nezískají, jelikož port + exkluzivita trvají téměř půl roku , rád bych se mýlil , ale zkušenosti s ostatními díly mi dávají za pravdu .
-
a který total war nebyl při vydání zabugovaný ? Po patchi už se dá v pohodě hrát.
-
Vy neděláte... Tak si to na PC zahrajeme o rok později, no a co? Já obvykle hraju hry tak 3-4 roky po vyadání a nikdy mě to neštvalo *1*
-
To bude asi tím ,že na konzole vychází všechno dobré jen protože jsou s toho jasný prachy pro vývojáře , bo demence lidí a ne jen konzolistů, ale celkově lidí je ve výšinách meteorologického vzdušného balónu. Be sheep for life. !! but not here *7*
-
ja nastesti gta od 2 nehraju, ale aby to nebyly az ty pristi vanoce (next gen + gta v, to je moc lakavy spojeni, aby to nechali vysumet duchem vanoc, zivot neni disneyovka) *1*
-
Ano, přesně o to tu jde. Já nemám nic proti PC, vlastně už hraji prakticky jen na něm (BF3 v 1080p na medium je nádhera, i když hratelnostně je SP nuda a MP mně trochu i baví) a s konzolí čekám už jen na GTA, protože se mi nechce čekat půl roku (jestli bude MGS V jen na konzole, tak mi jebne). Ale prostě nesnáším, jak pořád PCčkáři nadávají na konzole, jako by to byl mor, který zničil hry.
-
Hlavne ze vzdy mate vymluvu vy jelimani
-
Zajímavé je ale to, že když na konzole vyjde nějaká dobrá hra, tak pcčkáři sepisujou petice, aby ta hra také vyšla na jejich zlaté pc *3*
-
Nezůstane sám jen s bandou rusáků. *1*
-
No abych pravdu řekl, tak chutě na open world blbnutí sem si uspokojil v posledním Saints Row takže mě nějak GTA zatím nechává chladným .... třeba tak za rok si zase budu chtít něco takového zahrát. Tak ať si klidně píšou petice.