Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teďka netrpělivě vyhlížím v úterý Xbox360 verzi, ale co se týče GTAOnline, pokud to ohlásí na PC, jdu do nového "železa" . . . tak nějak - jako skalní fanoušek Rockstaru - cítím v kostech (a očividně nejen já), že toto bude pecka!
  • Výroba že stála 5 miliard a PS3 je umírající platforma? Hyperbola v tomhle příspěvku nezná mezí.
  • pusť maminku zpátky k PC, za chvíli půjdeš spinkat
  • Ty jsi taky řádně "jednoduchý" *1*
  • Ještě jsem neviděl petice kde by PC hráči bojkotovali port na konzole, tohle napadne jen konzolistu. Btw konzoláci taky prosili CDPR o port zaklínače 2, nikdo nepsal petice proti portu. Asi je v to v mentalitě jednotlivých stran.
    *7*
  • Doufam ze to nevyjde na pc. At nam ty pirati/zlodeji a povl zas zavideji ty nejlpesi hry ,ktere se na pc nedostanou. At si tam nechaj ty male indie odpady.
    Jojo konzole jsou budoucnost , zasunete hrajete . Privetive rozhrani a jednoducha obsluha toje next-gen.
  • To proč ? nee , ale půl roku je trestná doba za čekání na hru mých snů *10*
  • hele, ja ted nekdy jeste i starsi, jak vydavaj prd nebo konverze upocenych her z konzoli *5*
  • Komunita není slepá pokud to udělají tak si to spousta lidí včetně mě raději stáhne než dávat prachy za takové zpoždění kvůli smlouvám. GTA online se nějak crackne a nebo se udělají warez servery a bude klid.
  • Ku*va konečně někdo kdo chápe mé důvody k nepotřebě obstarávat si stupidní konzoli , YES WHOO Welcome back man *1* Bez módů není žádné gta opravdu pořádná zábava.
  • vánoční trh asi nezískají, jelikož port + exkluzivita trvají téměř půl roku , rád bych se mýlil , ale zkušenosti s ostatními díly mi dávají za pravdu .
  • a který total war nebyl při vydání zabugovaný ? Po patchi už se dá v pohodě hrát.
  • Vy neděláte... Tak si to na PC zahrajeme o rok později, no a co? Já obvykle hraju hry tak 3-4 roky po vyadání a nikdy mě to neštvalo *1*
  • To bude asi tím ,že na konzole vychází všechno dobré jen protože jsou s toho jasný prachy pro vývojáře , bo demence lidí a ne jen konzolistů, ale celkově lidí je ve výšinách meteorologického vzdušného balónu. Be sheep for life. !! but not here *7*
  • ja nastesti gta od 2 nehraju, ale aby to nebyly az ty pristi vanoce (next gen + gta v, to je moc lakavy spojeni, aby to nechali vysumet duchem vanoc, zivot neni disneyovka) *1*
  • Ano, přesně o to tu jde. Já nemám nic proti PC, vlastně už hraji prakticky jen na něm (BF3 v 1080p na medium je nádhera, i když hratelnostně je SP nuda a MP mně trochu i baví) a s konzolí čekám už jen na GTA, protože se mi nechce čekat půl roku (jestli bude MGS V jen na konzole, tak mi jebne). Ale prostě nesnáším, jak pořád PCčkáři nadávají na konzole, jako by to byl mor, který zničil hry.
  • Miserius
    Hlavne ze vzdy mate vymluvu vy jelimani
  • kennyB
    Zajímavé je ale to, že když na konzole vyjde nějaká dobrá hra, tak pcčkáři sepisujou petice, aby ta hra také vyšla na jejich zlaté pc *3*
  • Nezůstane sám jen s bandou rusáků. *1*
  • walltar
    No abych pravdu řekl, tak chutě na open world blbnutí sem si uspokojil v posledním Saints Row takže mě nějak GTA zatím nechává chladným .... třeba tak za rok si zase budu chtít něco takového zahrát. Tak ať si klidně píšou petice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit