Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cituji: „děj“ GTA Online se bude odehrávat po událostech z pětky.....konec citace, spravne je "pred" udalostmi z petky, viz http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fNg7r8NZUF4#t=90
  • Budem se za tebe modlit bratře, ať si tu herní rozkoš můžeš taky zahrát co nejdřív!!! *8*
  • Mno mne je GTAV uprdele, nemám dohratú ani IV ...
  • Miserius
    Ja bych nebyl dobrej recenzent... Kdyz se mi neco zalibi, překousnu i sebevetsi chyby a žeru celou hru... To bych musel až nějakej čas po dohrání
  • kennyB
    Dave: ale teď ruku na srdce, exkluzivní hry na pc jsou taky.
  • Tak ted uz cekam jen jak to pojede na xku v praxi vzhledem k videim co s x360/ps3 po strance vizualu nemaji nic moc co spolecne *1* Ale pokud to pojede na mym dedeckovi lepe jak GTA IV, je to jasna volba !! Predstava stovek misi online s kamarady je proste konsternujici *1*
  • 1) indicíí bylo opravdu hodně a byla by sakra náhoda, že šlo vždycky o chybu.. PC verze prostě bude a v podstatě ji několikrát potvrdili

2) u PC verze jde o pirátění, což stejně jako Blizzard vyřešili nutností on-line připojení, takže už opravdu není důvod hru na PC nevydat.. tím spíš když už konverzi na PC platformu budou stejně dělat kvůli novým konzolím..
  • Jsem o pár let mladší, ale pocity zažívám stejné. Ale konzoli kvůli tomu kupovat nebudu. Ani ne kvůli financím, ale spíš si chci hru užít v maximální kvalitě, když už na ní čekám tak dlouho. Takže mi nezbývá nic jiného, než čekat na PC verzi. Ta totiž díky modařům zase bude na úplně jiné úrovni.. nehledě na to, že díky většímu výkonu hardware ten svět už v základu bude mnohem bohatší a grafika hezčí. Porsche si taky nekoupím v základu. Když už klenot, tak za to musí stát.. Pevně doufám, že to stihnou do půl roku..

Ale samozřejmě všem konzolistům závidím, že tuto pecku za týden touto dobou už budou mastit, rád si přečtu nějakou recenzi *3*
  • Jinak jsem pc hráč,ale koupě konzole nelituji třeba i k vůli nhl14,fifa 14,tenis..
    Sportovní hry si na pc nezahraji.
  • Je mi sice už 31 ale nikdy jsem se netěšil na hru víc jak Na GTA5 sice mě ta hra vyšla docela draho,protože k vůli ní jsem kupoval x box 360 za 4000tis.+flasch pamět 700+hra 1500 rovná se i s hrou 6300kč.Doufám,že to bude stát za to.
  • Veskoslav
    Opět jsi zcela nepochopil, proč jsem nazval Rockstar s ohledem na GTA V zmrdy;) Zkus se zeptat kamarádů, možná ti pomůžou s pochopením psaného textu:)
  • jasně ale až po tom humbuku s microsoftem a na novou generaci.
  • ucho
    oni jim ale nebrání tu hru na konzoli udělat... určitě by byli i rádi...
  • A nikoho nenapadám být to na mě tak všechny exkluzivity včetně PC her, vydávám na všech platformách.
  • To máš to samé jako indie vývojáři a microsoft, sony. Konzole není svobodná platforma.
  • ucho
    když se na to podíváš z druhé strany, proč si nestěžuješ, že se každá hra neudělá i na konzole? proč si například nestěžuješ, že Amnesia není na konzole? to má PC nějaký monopol? proč to jednostranný napadání čehosi?
  • reakce na kennyb a dex
  • Petice je a je to opravdu ubohé. dex: nebudu tady vypisovat na jaké PC only hry konzolisti psali petice, já bych vydával všechny hry na všechny platformy: od hráčů pro hráče. Bohužel konzoloidní monopol tohle nedovolí a neustále zde budeme mít exkluzivity na konzolích. Jediná svobodná platforma je dnes pouze PC.
  • Petice je a je to opravdu ubohé.
    dex: nebudu tady vypisovat na jaké PC only hry konzolisti psali petice, já bych vydával všechny hry na všechny platformy: od hráčů pro hráče. Bohužel konzoloidní monopol tohle nedovolí a neustále zde budeme mít exkluzivity pro obě konzole. Jediná svobodná platforma je dnes pouze PC.
  • Je tu více lidí co hatuje PC hráče že si GTA 5 zahrají až po roce nebo nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit