Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ano a proto jsem za trest koupil MP3! A týden po uvedení na pc!
  • Takhle je šílenější než kde jaké Saints row! *15*
  • Keny b , god of war a podobný vošoust* co si dokazujete ? Já nevidím nikoho kdo mi tu firoval konzoli jen říkáme že si počkáme a budem hrát s mody a na tom jak se nám líbí , hrejte si deme*ti na konzoli proč ne ale neříkejte že díky konzoli jsou hry dál a že sony a microsoft nemají % zisk z prodeje her na jejich plaformy , si hrejte třeba na i dumbfonu ale za takové kecy nečekjte že k vám budem milý a přívětivý , aneb na hrubý pytel hrubá záplata , přemýšlej nejen ty ale i ostatní o tom , pro mě jsou R* vypočítaní zmrdeč** ale umí dělat hry , a to je docela velké plus na tak v této již běžné obrovské mínus . Rozhodně nikomu nezávidím, někomu přeju ať si to zahraje na čem chce ale protože si to zaslouží, a ostatní můžou střílet s minigunu do všeho co se pohne ve městě, lidi s iq nakládaného párku tu byli a jistě budou *5* pro mě po AC 4 a Watch dogs budu až do března sucho ale pak příjde lavina která zničí mé vnímaní *výborné hry* ( až s mody *1* )
  • ale neni... vyroba stala pres 200mega dolaru si to vynasob inteligente...
  • TJ, já jsem zas slyšel, že na PC nebudou ty hry vůbec vycházet...užijte si indie kraviny

Vidíš? Jde oboustranně použít debilní argumenty, který nedávaj smysl.
  • Já potřebuju reálné ovládání , zajimavé charaktery a mody typu enb a pak vehicle crach injured apod ... tak abych si mohl ve hře zahrát za mou vlastní postavu ale i zkusit život někoho jiného , život boháče Michaela který má rodinu ala Ženatý se Závazky , Trevora jenž je pobuda a spustlík žijící v rozmlaceném karavanu a házící s hlavou lidí o stranu pultu je prostě bomba , no a pak takové připomenutí děctví aneb cj na druhou Frenklin , + mp postava která od zbylých 4 bude mít zase jiný život , ano LS a hudba co jsem mohl slyšet + věci z IV které se mi moc líbili (hlavně reálné charaktery taktéž zajímavé ) jízdní model , viditelné blesky , zvířata sorry ale tohle je pro mě 2 lepší SAN ANDREAS , a vážně je to pro mě hra snů , jak to výjde na pc týden budu čumět do monitoru fuck off world and maturity exam ! *4*
  • většina lidí už vydání na pc bere jako samozřejmost ale nezapomeňte že zatim nebylo nic oficiálně oznámené, tak aby se neopakovala situace jako s red dead redemption.. ale zase na druhou stranu gta online je velkym tahounem a s warez verzí by si to nikdo stejně nezahrál ,takže si myslím že se rockstars bát nemusí, že by se to na pc neprodávalo.. eventuelně by teda pc verze klapnou asi měla.
  • Nejde právě konzolistům o hratelnost a jiné kvality hry kromě grafiky? Vždyť to je 8 let starý hardware a tímpádem grafika bude (skoro) vždy horší na konzoli než na PC.
    Vem si ale zase, že kdyby pirátství na PC bylo takové, jako na konzolích, tak budou vydávané hry zároveň na všechny hlavní platformy.
  • GTA serii miluju ale nelíbí se mi jak se snaží rejšovat nejprve na konzolích dnes, pak na next-gen a poté i na PC. Nemám rád když někdo zapírá PC verzi a za rok vyjde (nejlíp s hromadou patchů a dlc). íce se mi líbí CD projekt a jejich přístup.
  • Já se obávám, aby tam toho obsahu nebylo až moc.
  • presne tak v gta iv bola fyzika aut a jazdný model to najlepšie, človek si musel na to zvyknúť ale aspoň to nebolo také oničom...
  • Rýpeš do nich jen proto, že ani po pěti letech nejsi schopný rozdýchat ten jejich zprasený port GTA IV. Většina hráčů už se přesto dávno přenesla a Rockstarům odpustila, ale ty ne.
  • Ve čtyřce bylo nejlepší ovladání ze všech gtaček a že si nemehlo a neumíš řídit zato nemůže hra.
  • Veskoslav
    Sony i MS mají z prodeje konzolových titulů procenta;)
  • Není to naopak? Sony platí možná tak vývojáře exkluzivit, ale ostatní vývojáři přece musí platit Sony nebo Microsoftu aby mohla jejich hra na té či oné konzoli vyjít a tak se jim vývoj vyplatil. Nemyslím to nijak špatně, rád se dám případně poučit...
  • Rockstar vždy bylo a snad porád bude nejlepší :)
  • Kdyby vývojáře her tolik trápilo pirátění na PC, tak už dávno mají všechny hry nějaké prasácké ochrany typu FADE. Hry se dělají na konzole jen protože je to dobrý byznys a Sony rádo platí vývojářům za to, aby jejich hra byla jen na jejich konzoli atd. Navíc (nechci to myslet jakkoliv urážlivě) konzoloví hráči nejsou tolik nároční a koupí prakticky cokoliv, co dobře vypadá.
  • Bude tam yetti? *1*
  • jo protoze v SA zadna fyzika nebyla :D
  • rozdil mezi konzolistou a pckarem? konzolista srachky kupuje, pckar je ani nestahuje *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit