Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OUchyaaaa!!
  • Vypadá to krásně, ale není nějaký mód na odpojebání fyziky?
  • Mne ide Rome 2 ma 6 rokov starej masinke (stale silnejsej ako x box 360) bez problemov - ak teda neratam osekanie grafiky.
  • Co to meleš ty pomatenče? Já narážel na imbecilní fyziku aut, která hráče nutila měnit auto každý pět minut... Zlatá Mafia
  • A k PC sa nedá pripojiť gamepad? či to potrebuješ konzolu na to ? :D
  • Napsal pravdu a flame spustili konzolisti, kteří si to nemůžou přiznat
  • Jestli tam bude stejně debilní ovládání auta jako bylo ve čtverce, tak ať to na PC ani nevydávaji...
  • http://www.progamingshop.sk/grand-theft-auto-5-p-208666.html

http://www.gta5tv.com/gta-v-pc/
  • God-of-War
    Jak nečekaný. *5*
  • Kozy
    Ještě pak někdy breč jak jsou pc hráči zlý.
  • Paráda...zas flame jak k*áva. Ještě chybí TheGGG a bude to tady komplet.

Jinak ale musím upozornit, že tentokrát začal flame PCčkář s výrokem o retardaci konzolistů.
  • God-of-War
    Bude to těžká m*da.
  • Nechajte detickam konzolu
  • Malkavian
    Miserius: Jsem snob protože si opravím zmršené konzoloidní UI ? Grafiku odpovídající výkonu mého PC, nudné questy nebo třeba lepší chovaní AI. Proč bych měl nadále hrát vanilla verzi.
  • Jasne ze bude PC, zatial budem mastit Total War, Black Flag a Arkham Origin YEAH!
    PC RULEZ!!!!!!
    Apropo warez - myslim ze GTA V si kludne mozem predobjednat s ciagrom v hube a rukou v rozkroku, spravil Rockstar niekedy nieco zle?
  • Ježiš, tady je to zas plný vztekajících se harantů jen kvůli tomu, že GTAV vyjde na PC později. JAKO VŽDYCKY! To mezitím nevycházej jiný hry, kterýma byste zaplnili čas nebo co? Nakonec bude nejdůležitější že si hru užijou všichni, možná i next-gen konzolisti, i když já osobně nevěřim, že to na next-gen vyjde.

Jinak se v IGN preview říkalo, že GTA V je next-gen hra na current-gen, o čemž se přesvědčíme už příští týden. Konečně.
  • Nie, to kôki lepsiemu ovladaniu,grafike .... skratka vsetkemu - az hra vyjde na PC bude konzolova 5ka vypadat pri PC 5ke ako 4ka :)
  • kennyB
    dex: ale to, že sem nějaký anonym napíše, že je petice proti pc verzi, tak to ještě nezamená, že to tak je. Já nakupuji na dvou herních e-shopech a tam už je datum vydání na pc. Sice to datum ještě není na sto procent, ale je vidět, že verze na pc bude.
  • kennyB
    Vynechal jsi S, takže WADSný *1*
  • Tj, to že jinak bylo GTA IV nudná hra, u které nechápu hodnocení z recenzí, určitě vynahradí úžasná grafika...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší