Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdyby, prodejnost stale zustane vysoka a jak jsem psal k jednomu drivejsimu komentari, prodejnost PC her je 2x vyssi nez prodejnost her na ps a xbox dohromady, takze vymluvy na stahovani her na PC jsou opravdu jen a pouze vymluvy konzolovych hracu a navic jsou jiz trapne a ohrane.
  • Vždycky jsem téhle sérii věřil a nevěřím, že by to mohlo něčím zklamat. Konzoli sice nemám, ale nemám ani nic proti nim. Ať si každý hraje na čem chce, jen je mi prostě líto, že se shazují, když (jak tu už někdo zmiňoval) rejžují prachy nejdřív u konzolí a potom to vydají na PC s prodlevou...

Ale co, já jim za to ty prachy dám, protože GTA IV hraju pořád, dokonce to mám 2x (prvně krabicovka, potom steam verze) a GTA V prostě musim mít, chci to hrát a příští týden budu strašně závidět konzolistům, že už můžou pařit. Užijte si to i za mě a vzpomeňte si na mě, jak sušim hubu! *14* *15*
  • God-of-War
    Tohle nemuze!
  • God-of-War
    Chceš říct, jaká ta hra bude? Až to vyjde, tak se tu sejdem za rok. *15*
  • A vis ze i pres warez je prodejnost PC her 2x vyssi nez prodejnost her na PS a Xbox dohromady? Zrejme ne.
  • kennyB
    Tak to se pak mrknu taky, protože počítám že ji budu mít až ve středu dopoledne.
  • Miserius
    Taktez predobjednano a pokud vse bude ok, v utery vecer dam vedet co a jak, snad to nezklame
  • :) vypada to skvele ale u kolika lidi takhle vypada GTA IV? Nebo spis kolik lidi si takovou grafiku uzije?
  • Veskoslav
    Pak napiš na Bleskovky jaké to je. Já mám totiž u té hry "zlé" tušení jako něco mezi Legendou a naprostým propadem *1*
  • kennyB
    Mám předobjednáno a pokud někdo bude chtít, rád o hře poreferuji *3*
  • Veskoslav
    Naivně jsem si myslel, že se třeba dozvím od zdejší komunity, kdo to má předobjednané a jestli pro nás pak chystá info z hraní. Flame pc vs konzole začíná už být ohraný a nechce se mi stavět ani na jednu stranu.

P.S: A stejně si rýpnu, že Rockstar jsou jenom pokrytečtí zmrdi, co chtějí z konzolových verzí vytřískat prachy, protože na pc se to tak dobře neprodává a následně to vydají s pompou: Na přání hráčů to vydáme i na pc s DLC pouze za 59,99 půl roku po vydání na konzole. Které mimoto ždímaly už IV. díl na maximum a rozdíl oproti pc byl znatelný. A ať mi nikdo netvrdí, že ta videa na precentacích jela na konzolích. To dříve Triska ukáže číču, já se stanu budhistou, GoD rozmlátí kladivem PS3 a koupí si XBox One, GGG se zastřelí a mnohé další perličky z naší komunity:)
  • ja to to klidne ujit necham
  • to su tie bozie PC mody o ktorích sme počuli ale nikdy ich nikto nehral... dufam ze PChráci pri tomto diele utru tak ako z RDR... zasluzia si to!!!! konzole su buducnost PC hranie... boze fakt som povedal hranie? ...
  • to nemyslis vazne :D fyzika vozidiel sa zo San andreas neda porovnat
  • God-of-War
    A stejně to drtivá většina z nich stáhne.
  • kennyB
    Pravdu??? Podívej se, kolik pcčkářů sem psalo, jen aby uráželo. To mi přijde dost ubohé jen kvůli tomu, že si konzolisti zahrajou nějakou hru o pár měsíců dřív. To je tak strašně bolí, že ta verze pro pc vyjde později??? Jak už jsem psal, dost ubohé *9*
  • God-of-War
    Ja asi krapet retardovaný.
  • no hlavne aby to vyšlo taky na nove konzole, nebudu ted kupovat ps3 když za chvili vyje 4
  • Kozy
    Oproti předchozím dílům na tom byla IV s autama dobře.
  • Vždycky můžeš napsat názor slušně a bez jakýchkoliv urážek a jelikož jeho příspěvek byl první, který urážel konzolisty, tak logicky to musel asi začít on, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší