Přejít na výpis diskuzí
GTA V bude mít tři hlavní hrdiny, podívejte na ně
8.11.2012 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
zleva: Jack Nicholson (za mlada), The Rock, Colin Farrell?
-
-
zleva Miroslav Táborský , namyšlenej negr jezdící v lambech , Ned Luke :)
-
-
Tri postavy: 1. postava 3 mise 2. postava 5. misi treti zbytek :) rad bych se mylil
-
-
Podle toho co jsem četl se mýlíš. Ostatně, je to R*, takový noobové to nejsou.
-
-
viz episodes from liberty city *5*
-
-
-
Jen by to chtělo skutečně open world, volné save/load případně dynamickou kampaň. Že když něco zvořete, tak to nemusíte do úmoru opakovat (to není zábava, áááno ?) ale prostě se to odrazí na příběhu - a třeba vám to zbrzdí postup, tzn. co nejméně skriptů. (Třeba když se vám nepodaří někoho zabít, tak se proti vám postaví a vy to budete mít těžší.) Tzn. - cíl je jasný-jak toho cíle dosáhneš je jen na tobě, pokud ho nedosáhneš, nevadí - ale bude to teď více hardcore. Prostě jako v životě.
A konečně by se taky mělo dát hrát za ženu. U konkurence to jde. Zločinci ženského pohlaví přece také existují. -
-
Je vidět že nemáš představu kolik práce by něco takového zabralo jinak bys věděl že tvoje nápady jsou mimo realitu.
-
-
Nevím proč tu všichni automaticky předpokládáte, že všechny 3 postavy budou hratelné. Připadá vám třeba tady http://infoek.cz/wp-content/uploads/2011/05/gta_Vice-city-cover.jpg že jsme hráli za tři postavy? Nebo třeba tady? http://images-mediawiki-sites.thefullwiki.org/04/3/7/3/10431602064390953.jpg
-
-
No protože mezi nimi budeš libovolně přepínat, podobně jako v driverovy san francisko.
-
-
Co je za problém? to jsem četl na hrej.cz, akorát to přirovnaní, mě zrovna nenapadla hra ve který je přepínání postav po městě. Ha hrej.cz sice napsaly že to bude jako google earth ale mě tohle přišlo jako lepší přirovnání. :)
-
-
To prirovnani k google earth je taky oficialne v clanku
-
-
-
Možná proto že se to píše v oficiální zprávě kterou sepsal game informer , oproti GTA IV a EFLC se hrálo též za několik postav ale každý měl vlastní menu k zapínáních jejich příběhů. Tady budou všichni v jednom menu *4*
-
Snad nevadí, když budu citovat EG.cz
- "Tak už chápeme, proč se dosavadní spekulace o hrdinech rozcházely... hrdinové GTA 5 budou totiž hned tři najednou. Prý se máme těšit na "převratný" způsob, jak za ně budeme hrát."
Mimoto motáš obálku časopisu s oficiální coverem hry. -
Předpokládáme různá překvapení.
-
-
gta sem nikdy nehrál a ani nebudu
-
-
No ještě že to víme fajn že jsi zaskočil do této diskuze.
-