Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    LA ? To už zní docela nudně, spíše bych bral něco z Latinské Ameriky, Moskvu apod. Hlavně mapu alá San Andreas kde je i příroda, vekov, dá se jezdit mezi městy..
    • asi by mi nejvic vyovovalo takovy Ciudad de Mexico, Kolumbije nebo Kuba.....Moskvu bych ani tak nebral...ale bral bych klasiku...Sicilii..
    • No ja nechci nic rikat ale LA, respektive jeho GTA verze (tusim ze se to menovalo Los Santos) bylo prave v San Andreas
      • smejki
        první město bylo LA, druhé San Francisco a třetí Las Vegas
    • Moskvu...? Ale no tak pánové *7*
      • No tak nemusí to být zrovna Moskva, ale vem si L.A. .. jen město s barevnými hotely a okolo poušť, pro mne tedy nic zajímavého. Mám rád rozmanité prostředí
    • Ja by som bral hlavne tu Moskvu :))
      • Da! *5*
  • Spanielske mena nemusia nutne znamenat L.A., ale napriklad i Miami.
  • Byla by paráda, užít si konečně nějakou atmosferickou podívanou, nějaké lesy, řeky, hory, nechal bych se inspirovat klidně v jižní americe, třeba prales, nějakej originální nápad a ne jen samej fádní beton a domy...
    • Chceš lesy, hory atd.? Tak na to je ideální RDR tam toho máš víc než dost.
      • posila
        nebo Just Cause 2
  • ucho
    LA zní dobře
  • Hlavně aby to vyšlo na PC *4*
  • něco evropskýho by neuškodilo.. paříž, řím atd.. nebo třeba kuba
  • LA není jen to co znáte z filmů. Je to nádherný město s pěkným okolím, které by možná i předčilo venkov ze San Andreas.
  • To Miami (Vice City) by nevadilo :)
  • mne by celkom vyhovovalo Rio de janeiro
  • taka hra za FBI ala Alex Mahon (prison break)by sa mi pacila ...snad ma prekvapia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit