Přejít na výpis diskuzí
GTA V v Los Angeles a s více hratelnými postavami?
26.10.2011 | levis
57 příspěvků
-
Tak pokud bude hra za více postav provedena jako v GTA4+EFLC, kde příběhy všech tří poměrně odlišných charakterů pěkně prolnuly, bude to jen ku prospěchu. Co se týče peněz a finančního systému obecně, v GTA4 mi chyběly možnosti jak vydělané peníze utratit. V pátém dílu bych zase rád viděl např. koncept nakupování nemovitostí jako tomu bylo ve Vice City.
-
To je blbost, GTA bylo vždycky hlavně o tomhle. To až gta 4 pekne posralo. Saints Row se jen inspirovalo.
-
Asi ti nedošlo že mluvím o IV kde je v základním nebo tladu tank ? Zabíjíš lidi na čas a ze srandy ? (vlastně pokud to nejsou opravdové ku* tak to není nijak zabvné ) a genztaz byly jen v radiu (popřípadně v doupětech narkomanů - a to i tam hraje častěj broker ) o to mi jde *5*
-
já neočekávám nijak velkou pecku, to bude další nedoladěná verze jako čtyrka.
-
Tak to si jdi zahrát nějaké RPG, tohle bude GTA ne nějaký SaintsRow
-
Skládám ti "holt"! *3*
-
Takže nemám čekat vysvětlení, jo?? Co už, nemůžu pochopit všechno... lidi sou hold různí
-
Loltaku?!? Ty z*rdi co za vrchol novinařiny považují vyspoilerovat Modern Warfare 3? A když se nudí ,tak spíchnou článek od tajemného zdroje o tom , ajk Bethesda pozastavuje vývoj Doom 4? Ty vyžírkové co se nechají pozvat na Saint Row: The Third partz a sesmolí jen článek o Lohnace? No hezký vzory to teda máte...
-
V GTA si měl taky plno odstřelovaní nevinnných, vraždy na čas a spoustu dalšího. A ničil si tam taky v tanku město a poslouchal Gengztaz na pozadí. Tak o co ti jde? *1*
-
Já jsem to právě taky nedělal, místo toho jsem chodil poctivě na šichty na pláž, přejíždět sanitkou chodce a sbírat po nich peníze. *1*
-
Pěkný, to jsem nevěděl. Upřímně řečeno, vůbec si nepamatuji, že tam byl i jiný gambling než ty koníčky.
-
Tak na dělaní ruzných šílenosti a vylomenin po otevřeném městě tu bude pravě nový Saints Row. Pochybuju, že se GTA5 se bude vést v podobném stylu. Rockstaři to udělají jiné.
-
Never mind. *3*
-
omlouvám se to měla být reakce na můj post *9*
-
Jsem tím pádem světlá vyjímka, která peníze v hernách získávala nebo ztrácela zcela "poctivým" způsobem a bez loadingu? :D Jednak to byla větší zábava a člověk se musel i hlídat, kam, na co a kolik bude prachy sázet, tak aby nevyhořel. Koneckonců největší sranda byla, když postava začala danýmu kasinu dlužit milion - v takovém případě byla celkem běžná situace, kdy si vyšel jen z obchodu a už to před ním parkovali káry, z kterých vyskakovali ozbrojení pankáči, kteří tě k té platbě měli donutit.
-
deridon: proč si nepořídím SR když očekávám takové věci ? Protože ST je vrchol trapnosti nebaví mě odstřelovat neviné až stoho letají ve vzduchu , ničit nerealně tankama město , a poslouchat Gengztaz shi* na pozadí , IV mě neskutečně bavilo a stejnou zábavu čekám od V ať už budu hrát znovu za Motorkáře , nebo Gemblera to už je mi jedno , ale prostě bych si chtěl udělat postavu podle sebe ... to je vše co sem napsal ,SR jsem zmínil protože je to jediná podobná hra ale v duelu těchto dvou her by ho GTA serie zahrabala až mezi kosti dinosaurů , doufám že bude alespoŇ možnost vyrobit si postavu v MP (že bude víc možností než jen 10 druhů vousů 4 obličeje a 5 druhů vlasů ) TĚŠÍM SE TAK JAKO TAK ...
-
??
-
Analyza loga :D.. wooo..
Myslim, ze kazdej, kdo se na to logo koukne, vytusi, ze se o casina, potazmo gambling asi bude jednat :D..
no w/e, tesim se) -
Narozdíl od skutečnosti v GTA:SA pěkně nesla ruleta. A to i bez loadování pěkně prosím. Hru jsem končil se $ 40 000 000 *1*
-
Tak to děláš aj doma? *1*