Přejít na výpis diskuzí
GTA V v Los Angeles a s více hratelnými postavami?
26.10.2011 | levis
57 příspěvků
-
GTA staví na uplně něčem jiném než Saints Row.. trojka je za dveřmi a vypadáto na slušnou bláznovinu, tak proč si nepořídíš Saints Row, když očekáváš takové věci?
-
taky si myslím, vc a sa bylo nej
-
No on to takhle ale dělal každý a kdo tvrdí, že ne, tak lže. Prostě to byl nejrychlejší způsob jak vydělat hromadu peněz, ačkoli až tolik tam nebyly potřeba.
Já bych třeba rád viděl ve hře možnost vlastnit nemovitosti tak, jak to bylo u VC. -
Chraň nás Pánbůh, hlavně žádné Saints Row *11*
Také tiše doufám jako spousta ostatních, že by se spíš mohli vrátit ke konceptu GTA SA nebo VC, čtyřka nebyla špatná, ale prostě spousta děch blbostí z předchozích dílů mi tam chyběla. Vždyť v SA jsem strávil téměř sto hodin, čtyřku jsem dohrál a schoval do skříně. -
ano *15*
-
Tak já se taky přiznám k šest let starému hříchu. Jedna sázková kancelář byla fakt jen kousíček od savepointu (taková lesní chalupa u tý prsatý holky - Cathalina?). A já tenhle postup taky asi pětkrát zkusil, abych si vydělal pár set tisíc a nemusel ty prachy už vůbec řešit.
Jsem to ale cheater... -
S upravou postavy se pujde pořádně vyřádit v novém Saint Row těch možnosti tam je opravdu hodně. A hra v celkové zábavě trumfne GTA 5 určitě a GTA5 trumfne zase SR vážnějším příběhem atd. dál už nevím, když se o hře jěště nic moc neví. *1*
-
Mohol by si sa pojebať a následne zdochnúť.
-
To zní opravdu "zábavně"...
-
Výborně, eště se tím chlub. *7*
-
hazardni hry super. v san andreas sem vydelaval velky prachy na dostizich, vsadil sem 800k a vyhral 18 milionu a kdyz sem prohral tak sem si to loadnul
-
Naco? Kto si chce upravovat postavu, nech si zahra Sims. Od GTA ocakavam nieco ine.
-
Jo jde a nepochybuji že vymslí dobrou postavu jako Johnnyho Klebitze ale alespoň já bych si teda někdy chtěl vytvoř postavu podle vlastní fantazie (soudě podle - u mojeho postu by nás bylo asi minimum )
-
A jako v Saint Row 3 The Third. Ale GTA na to jde jinak.
-
Ne.
-
mohla by obshovat este aj vidiek ako GTA:SA a byt exkluzivne len pre konzole ako RDR
-
Možná by neuškodilo kdyby byla postava jen jedna , ale mohl jsi ji každý vyrobit podle sebe, jako v Saint Row 2...