Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TotalBiscuit (spolu s Yogscast a Jesem Coxom) je to najlepsie co moze youtube ponuknut, pekne od vas, ze mate odkazy na jeho videa v clanku :)

    Ku Guild Wars 2. Odkedy sledujem gameplay prave na TBho youtube (gamescom + eurogamer expo), GW2 si ziskalo fanboya. Neviem cim to presne je, ale aj napiek tomu ze GW1 som nikdy nehral a ani to neplanujem, GW2 je u mna momentalne najocakavanejsia hra vobec. Vsetko co som z toho zatial videl je uzasne, ta hra ma potencial byt najlepsim MMORPG vobec. Samozrejme, berte ma s rezervou, pretoze na GW2 som naozaj nateseny neskutocne, ale kazdemu odporucam si pozriet co najviac gameplay videi a pozistovat si co najviac info o hre...

    PS: Najlepsie videa od TBho je jeho starting area s Charr warriorom (z gamescomu) a potom sa mi hodne pacia jeho najnovsie dve videa, high level PvE eventy s Asura Guardianom.
  • GW1 malo uspech vdaka PvP, chybou bolo ze tam nebolo PvE, aspon v pociatocnom vydani, datadisky som nehral. Ludia maju radi faremenie itemov a spravia vsetko aby mali hocico o 0.01% lepsie ako predtym a preto sa WoW este stale hraje.
    V GW2 uz bude aj farmenie dungov, musime len dufat ze bude na aspon takej urovni ako vo WoW. Ak to dobre spravia tak to ludia budu hrat. O PvP som si isty ze bude dobre, lebo to bolo vynikajuce uz aj v 1tke.
    Porovnaval to tu niekto s Lineage 2, toto bude uplne ina hra, grindenie expov a materialov tu urcite bude znacne mensie, v 1tke sa dalo naexpit na max za nejakych 10-24hodin ak sa dobre pametam. Tu to bude asi dlhsie, ale stale to bude menej ako vo WoW (aspon si myslim). Prave preto bude tato hra aj SINGLE PLAYER friendly ako tu bolo napisane. Zahraju si to aj ludia co MMO radi nemaju, lebo to dokazes prejst sam, hra ma pribeh, cutscenes a koniec pribehu ako bezne offline RPGcky, takto to bolo aj v 1tke, nevyhodou je len potreba mat internet.
    • jak nebylo od zacatku PvE ... sorry, ale bylo ;)
  • Cynical Brit mel jeste dalsi 3 skvele videa ze srpnoveho GamesComu:
    http://www.youtube.com/watch?v=4ttfOuxB6Gc&hd=1
    http://www.youtube.com/watch?v=TnVGEYGE8hs&hd=1
    http://www.youtube.com/watch?v=xvHV7HB2BDc&hd=1
  • Tady v tom článku je hodně dobře udělaný souhrn všech informaci, které jste kdy o guild wars 2 chtěli vědět: http://guild-hall.cz/index.php/guild-wars-2-game-info
    • je tam toho dost vela popisaneho, az sa mi to nezda ze o tom tolko vedia :) urcite precitam cele ! :)
      • pisou to lidi kteri meli GW1 jako druhej RL ;) vid Aragieli :D
      • A co takhle novou českou viki
        http://wiki.guildwars2.cz/index.php/Hlavn%C3%AD_strana
  • Nijak zvlášť mě to neláká, zvlášť ty zbraně jsou pro mě ve středověkých mmorpg velmi otravné, jenom wowko mělo svůj vlastní styl jak si s tím pěkně poradit, ale když se koukám na tohle video tak ty revolvery jsou solidně odrazující.
    • Příběh se tam od původního GW posunul o několik stovek let, takže je logické, že pokročil i vývoj techniky
      • Věř nebo ne, mě je dost fuk co se v tom imaginárním světě pokročilo :D mě jde o výsledek...
  • Na tuto hru se tesim. Prvni mmorpg, co ma realnou sanci ziskat si me, jako to dokazalo doted pouze Lineage II.
    A vubec nejlepsi na te hre je to, ze si clovek zaplati patnact stovek a hraje si dle libosti. Zadny styl ala mesicni poplatky nebo podvod s nazvem free-2-play...
    • Docela te chapu,protoze po shlednuti tech videi to skutecne vypada jako Lineage 3 :p
      Lineage je snad nejvetsi grindovacka na poli MMORPG her. Druhy dil neznam,tak nehodnotim,ale pocitam ze se moc nezmenil. Nic proti lidem ktere to bavi,ale ja k nim urcite nepatrim. A GW2? Zatim si me muzou vyskrtnout ze zajemcu,protoze videa me vubec nepresvedcila o kvalitach hry. Spise naopak. Uvidim co prvni recenze...
    • nechapu kde si prisel na cenu 1500 kc kdyz hra bude stat 899-999 kc
      • Ze by pouze priklad? *15*
    • Podle všech dostupných informací budou placeny jen kosmetická záležitosti a další sloty na postavy atd. nic co ovlivňuje gameply.
      Dungů má bít ze začátku 8 ale každý má dva mody Příběhoví(1x) a Průzkumný(3x) = 32 variaci dungů a ještě k tomu má být do dungů implementován Dynamic Events sytém
    • walltar
      Teď si nejsem jistý ale nemají být třeba některé dungeony placené?
      • Co vim, tak by to melo byt jak u prvniho dilu. Ale mozny je dneska vsechno, uvidime.
  • Konečně GW2. Už žádné tupé úkoly přines-dones, konec té neustále opakované dps-healer-tank. To ať si nechá WoW a SWTOR.
  • Cynický brit, nejlepší týpek:) Ty jeho komentáře nemají chybu a v jakémkoliv videu vždy podá informace, které potřebuji slyšet. Co se týká GW2, tak to s každým videem vypadá lépe a lépe a hned jak výjde, tak kupuji. Do té doby zkusím SW:TOR, které sice pro mě jako pro hráče nepřináší nic čeho bych se nemohl dočkat, ale pevně věřím, že to bude velmi kvalitní MMO ze světa SW, který mám také velmi rád. Z chystaných MMO však GW2 u mě vede a jsem hrozně moc zvědavej jak se to bude hrát, protože všechny doposud vydaná videa z této hry vypadají fantasticky. Nezbývá než si počkat a vyzkoušet.
  • MidnighT91
    Nemám rád MMO...
    • walltar
      Mám rád MMO...
    • A oni nemá rádo tebe *1*
      • MidnighT91
        Jo na tom něco bude *1*
  • Cynický brit :D Totalbiscuit a Yogscast ... doufám že se dostanou do bety ( Kdo zná ať dá plusko). Guild Wars 2 bude super. A co se týče WoWka, cituji Yogscast : " WoWko není mrtvé. Pořád stojí v rohu v pomyslném ringu, snaží se nabrat druhý dech a tudíš je v něm pořád život. Ale myslíme si že Guild Wars 2 k němu přijde a s ledovým klidem ho kopne do koulí :D" *5*
    • Jo Biscuit je cool tuhle jsem cidet vidko kde zkousel SWTOR a docela jsem cumel kde byli rozhovory s npc tak dotoho moc nekecal ad to jde slyset :) jinak je ukecanej jako neco. Nejlepsi bylo jak testoval cataclysm betu kazdej se nemohl dockat kdy bude dalsi vidko.
    • Relativni uspech GW1 byl v tom, ze se specializovali na PvP a s hrami typu WoW si v podstate nekonkurovali. Jestli si mysli, ze ted najednou nakopou WoW prd...l, tak budou asi hodne prekvapeni, ze budou paberkovat spolecne s ostatnima MMO. Navic kyz driv vyjdou SW.
      • Souhlasim. Hlavně by ale nemělo jít jenom o to, snažit se "sesadit wow". A podle mě se o to GW ani nesnaží. Neřikám, že to bude špatná hra (kvalita hry NENI úměrná kvantitě hráčů!!!), ale myslim si, že větší porci fanoušků si ukrojí SW:TOR. A než mi naházíte mínuska, tak si uvědomte, že jsem tim neměl na mysli to, že GW bude horší než SW, vždyť ty hry se nedaj ani srovnávat.
        • walltar
          No já bych nesouhlasil .... SW: TOR je hra s měsíčníma poplatkama a dost lidí co si to koupí po prvním měsíci odejde, ale u GW2 taková situace nehrozí. Pri spuštění asi určitě bude mít SW: TOR víc lidí než GW2 ale co za měsíc? za dva měsíce? Lidi si uvědomí že tohle už někde hráli a řekl bych že dost jich odejde. Gw2 pokud se inovace povedou může přitáhnout mnohem širší obecenstvo než TOR .... myslím že fantasy hráčů je víc než lidí co mají rádi star wars a sou ochotní platit měsíční poplatky. Plus je tu solo friendl nátura GW2 ... takže potenciál GW2 je obrovský, teď už jenom aby nezůstalo jenom u slibů o revoluci, ale aby ta revoluce opravdu přišla.
          • A jak ty známe světy dopadli co ? Vetšinou se jedná o propadák. A co se tíče třeba WoW tak to je taky založeno na předchozích dílech
            • Ano, jenže když vyšlo WoW, tak série warcraft a vůbec pojem a svět warcraftu byly už kultovní. To se ROZHODNĚ o GW říct nedá! Kdežto o SW se to dá říct ještě více než o tom Warcraftu, proto bych taky věřil v masovější úspěch SWTOR.
            • a co placení se týče tak GW1 jede na naprosto stejném principu už nějakých 5 let a není problém s údržbou serveru přidáváním obsahu ani balancu PvP
          • Cahir
            " Lidi si uvědomí že tohle už někde hráli a řekl bych že dost jich odejde." - A kde?
            "Gw2 pokud se inovace povedou může přitáhnout mnohem širší obecenstvo než TOR" - Myslím, že s těmi inovacemi je to tak nastejno. A zároveň si myslím, že inovace nikdy nebyly zvlášť velkým tahounem...
            "myslím že fantasy hráčů je víc než lidí co mají rádi star wars a sou ochotní platit měsíční poplatky" - možná tak v Evropě, v Americe, o kterou jde EA a Bioware hlavně, to tak určitě není. Těch pár dolarů je pro ně ještě větší prd než 3 kila u nás a SW je tam absolutní pojem.
            "Plus je tu solo friendl nátura GW2" - Pokud SWTOR není solo-friendly mmo, tak už vážně nevím co. Vždyť ten k tomu přímo vybízí. Takže další společný prvek.

            Já si myslím, že SWTOR bude o dost masovější/úspěšnější. Ne snad proto, že bych si myslel, že bude lepší - to nemohu vědět, ale prostě proto, že je to mnohem větší hra, s mnohem větší marketingovou masáží, zázemím atd.
            • no to je porad hodne malo...svet zalozeny na predchozim dile hry. Od MMO cekam, ze me zaujme snahou ukazat mi svet ktery uz nejakym zpusobem znam..Conan, Lotro, WoW, SW, Startrek...Ale svet GW?? Prece ted neznacnu hrat GW1, abych se seznamil s jejich svetem a nalakalo me to na GW2.
              Navic ve me moc nebudi duveru zpusob placeni, nebo spis neplaceni za hru. Pochybuju, ze budou mit vyvojari dost prostredku, aby celou hru utahli a hlavne neustale vylepsovali jen z poplatku za prodej.
            • No on už tak moc noname není máš tu předchozí díl a knihy co víc chtít krom filmu nebo seriálu a oboje je opravdu nadstandard
            • No pro me osobne jsou GW nezajimave hlavne tim, ze je to ,,noname svet,,. Neco jako Lineage, nic me nelaka tu hru zkusit.
            • Cahir
              Knifer: distinkce Evropa X Amerika se v tomhle vlákně neobjevila, dokud jsem o ní nezačal já, takže jestli to tak mysleli do začátku, pak se omlouvám.
            • Musíš si ale uvědomit že GW2 je soustředěno hlavně na Evropu. Už GW1 mělo nejvíce aktivních hráčů z Evropy tak na to reagovali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit