Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, jenže když vyšlo WoW, tak série warcraft a vůbec pojem a svět warcraftu byly už kultovní. To se ROZHODNĚ o GW říct nedá! Kdežto o SW se to dá říct ještě více než o tom Warcraftu, proto bych taky věřil v masovější úspěch SWTOR.
  • pisou to lidi kteri meli GW1 jako druhej RL ;) vid Aragieli :D
  • jak nebylo od zacatku PvE ... sorry, ale bylo ;)
  • a co placení se týče tak GW1 jede na naprosto stejném principu už nějakých 5 let a není problém s údržbou serveru přidáváním obsahu ani balancu PvP
  • A jak ty známe světy dopadli co ? Vetšinou se jedná o propadák. A co se tíče třeba WoW tak to je taky založeno na předchozích dílech
  • Věř nebo ne, mě je dost fuk co se v tom imaginárním světě pokročilo :D mě jde o výsledek...
  • no to je porad hodne malo...svet zalozeny na predchozim dile hry. Od MMO cekam, ze me zaujme snahou ukazat mi svet ktery uz nejakym zpusobem znam..Conan, Lotro, WoW, SW, Startrek...Ale svet GW?? Prece ted neznacnu hrat GW1, abych se seznamil s jejich svetem a nalakalo me to na GW2.
    Navic ve me moc nebudi duveru zpusob placeni, nebo spis neplaceni za hru. Pochybuju, ze budou mit vyvojari dost prostredku, aby celou hru utahli a hlavne neustale vylepsovali jen z poplatku za prodej.
  • TotalBiscuit (spolu s Yogscast a Jesem Coxom) je to najlepsie co moze youtube ponuknut, pekne od vas, ze mate odkazy na jeho videa v clanku :)

    Ku Guild Wars 2. Odkedy sledujem gameplay prave na TBho youtube (gamescom + eurogamer expo), GW2 si ziskalo fanboya. Neviem cim to presne je, ale aj napiek tomu ze GW1 som nikdy nehral a ani to neplanujem, GW2 je u mna momentalne najocakavanejsia hra vobec. Vsetko co som z toho zatial videl je uzasne, ta hra ma potencial byt najlepsim MMORPG vobec. Samozrejme, berte ma s rezervou, pretoze na GW2 som naozaj nateseny neskutocne, ale kazdemu odporucam si pozriet co najviac gameplay videi a pozistovat si co najviac info o hre...

    PS: Najlepsie videa od TBho je jeho starting area s Charr warriorom (z gamescomu) a potom sa mi hodne pacia jeho najnovsie dve videa, high level PvE eventy s Asura Guardianom.
  • A co takhle novou českou viki
    http://wiki.guildwars2.cz/index.php/Hlavn%C3%AD_strana
  • je tam toho dost vela popisaneho, az sa mi to nezda ze o tom tolko vedia :) urcite precitam cele ! :)
  • GW1 malo uspech vdaka PvP, chybou bolo ze tam nebolo PvE, aspon v pociatocnom vydani, datadisky som nehral. Ludia maju radi faremenie itemov a spravia vsetko aby mali hocico o 0.01% lepsie ako predtym a preto sa WoW este stale hraje.
    V GW2 uz bude aj farmenie dungov, musime len dufat ze bude na aspon takej urovni ako vo WoW. Ak to dobre spravia tak to ludia budu hrat. O PvP som si isty ze bude dobre, lebo to bolo vynikajuce uz aj v 1tke.
    Porovnaval to tu niekto s Lineage 2, toto bude uplne ina hra, grindenie expov a materialov tu urcite bude znacne mensie, v 1tke sa dalo naexpit na max za nejakych 10-24hodin ak sa dobre pametam. Tu to bude asi dlhsie, ale stale to bude menej ako vo WoW (aspon si myslim). Prave preto bude tato hra aj SINGLE PLAYER friendly ako tu bolo napisane. Zahraju si to aj ludia co MMO radi nemaju, lebo to dokazes prejst sam, hra ma pribeh, cutscenes a koniec pribehu ako bezne offline RPGcky, takto to bolo aj v 1tke, nevyhodou je len potreba mat internet.
  • Docela te chapu,protoze po shlednuti tech videi to skutecne vypada jako Lineage 3 :p
    Lineage je snad nejvetsi grindovacka na poli MMORPG her. Druhy dil neznam,tak nehodnotim,ale pocitam ze se moc nezmenil. Nic proti lidem ktere to bavi,ale ja k nim urcite nepatrim. A GW2? Zatim si me muzou vyskrtnout ze zajemcu,protoze videa me vubec nepresvedcila o kvalitach hry. Spise naopak. Uvidim co prvni recenze...
  • Cynical Brit mel jeste dalsi 3 skvele videa ze srpnoveho GamesComu:
    http://www.youtube.com/watch?v=4ttfOuxB6Gc&hd=1
    http://www.youtube.com/watch?v=TnVGEYGE8hs&hd=1
    http://www.youtube.com/watch?v=xvHV7HB2BDc&hd=1
  • Tady v tom článku je hodně dobře udělaný souhrn všech informaci, které jste kdy o guild wars 2 chtěli vědět: http://guild-hall.cz/index.php/guild-wars-2-game-info
  • No on už tak moc noname není máš tu předchozí díl a knihy co víc chtít krom filmu nebo seriálu a oboje je opravdu nadstandard
  • No pro me osobne jsou GW nezajimave hlavne tim, ze je to ,,noname svet,,. Neco jako Lineage, nic me nelaka tu hru zkusit.
  • Cahir
    Knifer: distinkce Evropa X Amerika se v tomhle vlákně neobjevila, dokud jsem o ní nezačal já, takže jestli to tak mysleli do začátku, pak se omlouvám.
  • Musíš si ale uvědomit že GW2 je soustředěno hlavně na Evropu. Už GW1 mělo nejvíce aktivních hráčů z Evropy tak na to reagovali
  • Cahir
    " Lidi si uvědomí že tohle už někde hráli a řekl bych že dost jich odejde." - A kde?
    "Gw2 pokud se inovace povedou může přitáhnout mnohem širší obecenstvo než TOR" - Myslím, že s těmi inovacemi je to tak nastejno. A zároveň si myslím, že inovace nikdy nebyly zvlášť velkým tahounem...
    "myslím že fantasy hráčů je víc než lidí co mají rádi star wars a sou ochotní platit měsíční poplatky" - možná tak v Evropě, v Americe, o kterou jde EA a Bioware hlavně, to tak určitě není. Těch pár dolarů je pro ně ještě větší prd než 3 kila u nás a SW je tam absolutní pojem.
    "Plus je tu solo friendl nátura GW2" - Pokud SWTOR není solo-friendly mmo, tak už vážně nevím co. Vždyť ten k tomu přímo vybízí. Takže další společný prvek.

    Já si myslím, že SWTOR bude o dost masovější/úspěšnější. Ne snad proto, že bych si myslel, že bude lepší - to nemohu vědět, ale prostě proto, že je to mnohem větší hra, s mnohem větší marketingovou masáží, zázemím atd.
  • jo.. už jsem na to držkoval u konkurence na nejmenovaném EG webu... video z BF3 bety na který jsem koukal dnes nad ránem na youtube na kanálu kterej rozhodně nebyl nikoho z EG... ach jo ach jo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit