Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta bude ještě letos, k tomu spousta videí
27.9.2011 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Ze by pouze priklad? *15*
-
Příběh se tam od původního GW posunul o několik stovek let, takže je logické, že pokročil i vývoj techniky
-
Nijak zvlášť mě to neláká, zvlášť ty zbraně jsou pro mě ve středověkých mmorpg velmi otravné, jenom wowko mělo svůj vlastní styl jak si s tím pěkně poradit, ale když se koukám na tohle video tak ty revolvery jsou solidně odrazující.
-
nechapu kde si prisel na cenu 1500 kc kdyz hra bude stat 899-999 kc
-
Podle všech dostupných informací budou placeny jen kosmetická záležitosti a další sloty na postavy atd. nic co ovlivňuje gameply.
Dungů má bít ze začátku 8 ale každý má dva mody Příběhoví(1x) a Průzkumný(3x) = 32 variaci dungů a ještě k tomu má být do dungů implementován Dynamic Events sytém -
Co vim, tak by to melo byt jak u prvniho dilu. Ale mozny je dneska vsechno, uvidime.
-
Jakou? jen tak pro zajimavost. Ja cekam na ArcheAge. :)
-
Mám rád MMO...
-
No já bych nesouhlasil .... SW: TOR je hra s měsíčníma poplatkama a dost lidí co si to koupí po prvním měsíci odejde, ale u GW2 taková situace nehrozí. Pri spuštění asi určitě bude mít SW: TOR víc lidí než GW2 ale co za měsíc? za dva měsíce? Lidi si uvědomí že tohle už někde hráli a řekl bych že dost jich odejde. Gw2 pokud se inovace povedou může přitáhnout mnohem širší obecenstvo než TOR .... myslím že fantasy hráčů je víc než lidí co mají rádi star wars a sou ochotní platit měsíční poplatky. Plus je tu solo friendl nátura GW2 ... takže potenciál GW2 je obrovský, teď už jenom aby nezůstalo jenom u slibů o revoluci, ale aby ta revoluce opravdu přišla.
-
Teď si nejsem jistý ale nemají být třeba některé dungeony placené?
-
Na tuto hru se tesim. Prvni mmorpg, co ma realnou sanci ziskat si me, jako to dokazalo doted pouze Lineage II.
A vubec nejlepsi na te hre je to, ze si clovek zaplati patnact stovek a hraje si dle libosti. Zadny styl ala mesicni poplatky nebo podvod s nazvem free-2-play... -
Konečně GW2. Už žádné tupé úkoly přines-dones, konec té neustále opakované dps-healer-tank. To ať si nechá WoW a SWTOR.
-
Souhlasim. Hlavně by ale nemělo jít jenom o to, snažit se "sesadit wow". A podle mě se o to GW ani nesnaží. Neřikám, že to bude špatná hra (kvalita hry NENI úměrná kvantitě hráčů!!!), ale myslim si, že větší porci fanoušků si ukrojí SW:TOR. A než mi naházíte mínuska, tak si uvědomte, že jsem tim neměl na mysli to, že GW bude horší než SW, vždyť ty hry se nedaj ani srovnávat.
-
Jo na tom něco bude *1*
-
A oni nemá rádo tebe *1*
-
Cynický brit, nejlepší týpek:) Ty jeho komentáře nemají chybu a v jakémkoliv videu vždy podá informace, které potřebuji slyšet. Co se týká GW2, tak to s každým videem vypadá lépe a lépe a hned jak výjde, tak kupuji. Do té doby zkusím SW:TOR, které sice pro mě jako pro hráče nepřináší nic čeho bych se nemohl dočkat, ale pevně věřím, že to bude velmi kvalitní MMO ze světa SW, který mám také velmi rád. Z chystaných MMO však GW2 u mě vede a jsem hrozně moc zvědavej jak se to bude hrát, protože všechny doposud vydaná videa z této hry vypadají fantasticky. Nezbývá než si počkat a vyzkoušet.
-
Jo Biscuit je cool tuhle jsem cidet vidko kde zkousel SWTOR a docela jsem cumel kde byli rozhovory s npc tak dotoho moc nekecal ad to jde slyset :) jinak je ukecanej jako neco. Nejlepsi bylo jak testoval cataclysm betu kazdej se nemohl dockat kdy bude dalsi vidko.
-
Relativni uspech GW1 byl v tom, ze se specializovali na PvP a s hrami typu WoW si v podstate nekonkurovali. Jestli si mysli, ze ted najednou nakopou WoW prd...l, tak budou asi hodne prekvapeni, ze budou paberkovat spolecne s ostatnima MMO. Navic kyz driv vyjdou SW.
-
Nemám rád MMO...
-
Cynický brit :D Totalbiscuit a Yogscast ... doufám že se dostanou do bety ( Kdo zná ať dá plusko). Guild Wars 2 bude super. A co se týče WoWka, cituji Yogscast : " WoWko není mrtvé. Pořád stojí v rohu v pomyslném ringu, snaží se nabrat druhý dech a tudíš je v něm pořád život. Ale myslíme si že Guild Wars 2 k němu přijde a s ledovým klidem ho kopne do koulí :D" *5*