Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #1
27.8.2012 | Karel Drda
246 příspěvků
-
Je to opravdu tak HW náročný? Všude čtu že na to musim mít počítač z NASA :)
-
-
Intel Core 2 Duo E4800 3Ghz, 4 GB RAM, ATI 6670 1GB DDR5, Win XP, jede na medium naprosto hladce...
-
I5 2550K pres 4GHz, 8GB ram, radeon HD7970 ... na plné detaily mám kolem 50FPS, na minimum kolem 120FPS.
V BWE1 sem měl kolem 25 ... to si i z NASA na fórech stěžovali že je to moc náročné. -
-
Jenom?! No čekal jsem nižší nároky teda *8* A co dungeon vs environment?
-
-
To ti neřeknu ... já střídám dva charaktery při hraní podle chuti takže ani jeden ještě není na levelu kdy by mohl do dungeonu ... ale FPS závisí hodně na tom kolik je kolem lidí takže při velké bitvě mám i pod 40FPS. Odhaduju, že dungeonu budou lepší než venek.
-
-
-
-
Tak co? Jaká je ta hra? Chtěl bych názor od ex-wow hráče.
-
-
Dobrýho dne, to bych byl ja... s WoW sem seknul potom co vyšel Cataclysm. Podle mě je to nejlepší MMO co můžeš teď hrát. Je to velká změna, jak graficky, stylově, hratelností, ale zároveň se to drží takové... normální :D myslím styl. Fantasy ale ne hentai. To se mi dřív líbilo na WoW, ale to už to dnes nedodržuje, takže pro mě je GW nové no life MMO.
-
-
Teda vyzvedl jsem krabičku na poště a když se podívám na Prophecies, Faction, Nightfall nebo EotN, tak na této opravdu dost šetřili. Zase se v ní ukrývá malý poklad, po těch letech čekání.
-
bylo by super, kdyby Karel streamoval *7*
-
Já vím, že se to má řečit hlavně diskuse ke hře nebo k článku. Strašně mě láká si koupit GW2, ale nejsem si jistý, jestli to můj hardware zvládne.
Na PC mám: CPU: AMD 64 X2 5400+ (2,8GHz), GPU: nVidia 9600GT (512MB), RAM: 4GB.
na NTB mám: CPU: Intel Core i5-2430M (2,4GHz), GPU: Radeon HD 6490M (512MB), RAM 4 GB.
Budu rád za jakékoliv reakce. -
-
Ahoj :)
Hele, nevím jestli se něco od tý doby zlepšilo, ale v BWE3 (poslední betě) jsem měl s x2 5000+ 2GB ram a HD 6750 kolem 10-20 FPS na nejnižší nastavení.. Takže nevím :/. Ale s tou druhou (notebookovou) sestavou, bys to měl dát plynuleji:) -
Zvládnu to v pohode obidva
-
-
děkuju *4*
-
-
-
http://thenoob.bilelamy.cz/strip001.html
Kdyby si chtel nekdo ukratit cas :D -
-
clovece dik za link, to je huste ten komix
-
-
Capture the sud - minihra je super
-
jakej server vybrat? (/aby tam bylo dost CZ hracu)
-
-
http://www.gw2guilds.org/ ... tady si najdi
-
-
snad GW2 nepotká smutný osud Warhammeru... taky vycházel s plnejma nadějeme a jak rychle vzplál, tak taky vyhasl.
-
-
Warhammer je podle me stejne nejlepsi MMO co kdy vyslo ... akorat to prosrali s high endem ... grafika vyborna, pvp system vybornej bohuzel WAR zabila absence pve a grindit ranky se taky donekonecna nedalo :))
-
-
Divinity's Reach - Nevypadá to takhle líp? *3*