Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #1
27.8.2012 | Karel Drda
246 příspěvků
-
Konečně článek o GW II :D
-
Můžu se zeptat co vám všem vadí na grafice té hry? já hraju na high detaily a první co mě naprosto dostalo byla právě grafická stránka hry, která vypadá překrásně.
-
-
Grafika je subjektivni, me se nelibi ze to vypada jak omalovanky, fura pastelovych barev a postavicky jak z pohadek pro nejmensi. Ale spouste lidi se to libi, navic ja jsem to nehral tak nemuzu rict jak by to na me pusobilo nazivo.
-
-
tak nevím no mě se ta grafika líbí možná proto, že se mi líbila i grafika wowka když to bylo nový, ale todle je o několik levelů lepší :)
-
-
Aha, Wow byla jedna z mala her, ktere bych kvuli grafice nemohl hrat ;-) Na grafice vetsinou nezalezi, ale je urcita hranice za kterou to nejde. Wow pro me bylo za touto hranici (stejne jako predtim Warcraft 3).
-
-
-
V Aionu byla (je) hezčí:)
-
-
asi chápu o co tu jde... ne o grafiku jako takovou ale o grafickej styl :)
no já mám radši pestrobarevný hry než takový kde je všechno šedo-šedivý
-
-
-
Nejsem žádný fanboy, jenom jsem to tak nějak chtěl zkusit (asi jako každé mmorpg:) a abych řekl pravdu, dostavil se wau efekt. Zatím mám nahráno asi tak dvě hoďky, nějaký level 7, přece jenom práce je teď docela dost, ale na první zahrání je to hodně příjemné. V posledních letech bylo jediné mmorpg, které mě bavilo, RIFT. A to především proto, že mi přišlo, že to tam tak nějak "žilo", a to to skoro nikdo v době, kdy jsem hrál já, nehrál :) tady je ten dynamický svět ještě posunut o level (možná víc levelů) výše, je to fakt zábava. NIC vás neotravuje, jenom hrajete, kde chcete (alespoň na začátku). Profese mi přijde, že mají logiku (žádné ušij 100 stejných rukavic, abys udělal 50 skilllevelů, ale ušij tohle, z čeho ušiješ tamto, připneš k tomu tohle...), baví mě systém zbraní a skillů. Bál jsem se toho hype, jak to má být revoluční... nevím, jestli to je revoluční, ale je to takový "jiný", a to příjemně, od wowka a všech jeho klonů. Tudíž to má u mě šanci, protože wowka a jeho klonů už jsem přesycen (ale nenapadlo by mě na ně nadávat, protože jsem v nich prožil spoustu zábavy). Uvidíme, jak to půjde dál, ale každopadně s tím, že nemám prakticky čas na hraní, mi přijde, že mi ta hra vydrží opravdu dlouho :) (přiznávám, že mě baví absence měsíčních poplatků, přeci jen od dob, kdy jsem studoval a hrál každý den už uplynulo hodně vody a v posledních letech se mi občas stalo, že jsem měl pauzu v hraní kvůli mnoha důvodům i pár měsícům, a přece jenom zaplatit třeba litr za tři měsíce za nic není úplně velká hitparáda:)
-
Netrpelive vyhlizim pani postevacku s balikem :-D
-
-
To já jen můžu koukat na trasu, za chvilku tam bude nezastižen, takže odpoledne budu strašit v cyklistickým na poště. *15*
-
to já taky, snad za chvíli dojde ... mám z toho tik v oku :D
-
jakou poštěváčku ?
-
-
proc mam minus kdyz je to takhle napsany jen bez hacku :-D
-
s balikem *1*
-
-
je nas vic:)
-
-
Davam tomu max hodinu :-D
-
-
-
Musim říct, že je to paráda. Taková hra na potulku. Člověk si prostě kráčí krajinou, když tu náhle... A taky je důležitý, počkat si po skončení eventu, co se bude dít, třeba i jen vyslechnout rozhovor NPC a dozvědět se o co to vlastně šlo (málokdy se povede být u eventu od začátku).
A chování hráčů je úplně jiný. Něco zabíjíte, někdo se k vám jen tak přidá, chvíli spolu sekáte a pak se zase rozejdete. V jednu chvíli sem takhle zažil půlhodinovou tlupu asi 10 lidí.
Když sem hrál WoW bylo to spíš o tom se pozdravit a obloukem se sobě vyhnout, aby sme si nekradli potvory. -
-
Ano, souhlasím, sociální aspekt je celkem špatný. Hra sama je bohužel dělaná tak, že ti nepomůže najít přátele a seznámit se. Prostě jen střídáš maníky vedle kterých sekáš.
-
-
Tak takhle bych to nezhodnotil. To střídání lidí neni nutně špatný, sem tam s někym prohodíš pár slov nebo se dáš do řeči na mapchatu. Na opravdovou skupinovou hru jsou dungeony, kam sem se ještě nepodíval (malej level) a guildy.
Je trochu problém, že ne všichni na anglických evropských serverech umí anglicky, ale jinak to vypadá celkem v pohodě. -
No tak ze bych to hral za ucelem potkat pratele to asi ne... To si zajdu radeji do hospody :-D
-
-
Ale tak o tom kedysi MMO bejvaly.
Ale béváváváváváváváváváváváválo.
GW2 je jiný, jen co je pravda. -
-
No jo, v takové Ultimě (alespoň na Endoru) si člověk popovídal s lidma během chvilky a bez nich by se ani nikam pomalu nedostal, protože to bylo ještě potřeba se s někym seznamovat.
Teďkom už hry dělaj moc jednoduchý, všecko jen aby si to udělal i ten Honza z Pampelic, co mu máma peče buchty k počítači, jen aby nebyl náhodou vokradenej o nějakej ten percentil obsahu (viz stěžování-si hráčů na foru na to, že skákací puzzle jsou moc těžký a ať že je Anet udělá lehké a nebo u nichh nastaví pomalu autowalk). -
-
Něco trocha těžkýho tam snad zůstane, ubrečenci ať si brečí.
-
-
Tak mne se to keca ja mam realne kamarady kteri budou hrat semnou ale uvidim treba narazim na nejakeho cecha ktereho neznam...Nebo cesku ?... :D
-
-
Nebo :D
-
Čecha převlečenýho za Češku.
-
-
-
-
To nie je vôbec pravda :D Hneď v prvý deň som si našiel nejakého kámoša z Londýna a teraz si furt píšeme *3* Stačí sa občas zastaviť a niekomu napísať...
-
-
To je asi pravda.
Ale jiné MMO tě k tomu nutí mnohem více. Bez kamarádů si ani neškrneš/budeš v partách s random voly.
V GW2 je všechno až moc jednoduchí a moc to odsejpá a tak ti skutečně nezbyde než opravdu aktivně někoho hledat, či si někoho přinést.
Prostě se mi nelíbí jak GW2 dělá spoustu věcí za tebe, vytváření party je jednou z nich. -
-
nešktrneš*
jednoduchý*
No GW2 je jako Facebook. Přátel můžeš mít milion, ale s kolika z nich si opravdu píšeš?
-
-
-
-
-
Jenom jeste jedna vec. Dival jsem se na stream Krippariana a vcera byl okolo lvl 20, dneska uz ma kusek do lvl 70. Pokud je max lvl 80 tak je to trochu rychle, ne?
-
-
Co vím, tak včera končil něco přes 40, tak zase neblbni jo? *3* Ale je fakt, že byl od kungena o 15lvlů níž, a jak přišel tak ho na 63 dohnal. ALe jako já nevím, ten člověk strávil přes asi 6 hodin hledáním informací o GW2 a zkoušením buildů, mechanik hry a hledal asi nejvíc OP charakter a skilly *4* Jinak ono stačí zjistit, kde dostaneš nejvíc XP za nejkratší čas a pak to jde rychle, ale myslím, že já radši zůstanu u zkoumání světa než rychlého expení.
Jinak pro info, tak na lvl80 je potřeba něco okolo 56-62hodin herního času, když se na to mrknu zpoětně, při fast expení. -
-
No v Anarchy Online se na max. level dostavalo par mesicu, potom kdyz uz to ulehcili na maximum tak to trvalo nekolik tydnu. Proto mi 2 - 3 dny cisteho casu prijdou docela malo.
-
-
To musí být hodně nudná hra *1*
-
-
já vim že dneska už se to moc nenosí.. ale dřív existovaly hry, jejichž motto bylo cesta je cíl. Takový hry nespoléhaly pouze na hype s 10 hodinovou hratelností a neexistujícím endgame contentu, který mimochodem i správně udělaný nesedne každému.. třeba já mám daleko větší radost z vývoje postavy než ze sezení ve městě na max levlu a čekání než mi naběhne dung abych měl o 1 str lepčí armor než mám teď. Asi už se nikdy u mmo nebudu bavit *1*
-
-
-
-
já hraju hru skoro v kuse od spuštění až si řikám, že bych měl brzdit :D a mám jen 26 lvl... takovýhdle magoři co jedou jen na level se najdou v každý hře
-
-
No magori co jedou na lvl uz jsou na 80ce (treba Kungen, ten byl vcera okolo lvl 40).
-
-
Já říkám když někdo chce hnát jeho problém pak má z tý hry akorát prd. Já hraju už od soboty skoro v kuse a mám teprv level 20. Procházím všechny startovní mapy dokončuju tam qstíky dělám eventy zabíjím World Bosse a hezky si to užívám, když někdo žene a pak nebude mít co dělat to je jeho problém. Výhodou týhle hry je podle mě, že vám sníží level na level daný lokace takže ať máte jakejkoliv level tak můžete v pohodě hrát i v mapách pro nižší levely a pořád to bude výzva a zábava. To mi hrozně vadilo na WoWku tolik lokací a ani jednu nestihnete dojít na 100% a už máte moc velkej level, takže jste moc silný
-
-
-
-
Je jasné, že si to nenajde absolutně všechny zbloudilé duše, konkrétně tady ne. Včera jsem zkusil s pre-order a je to vážně bomba, dost špatně se to vypíná.
-
-
Ale pane Milop, zdravím fellow Championa, takže říkáš, je to dobrý? :)
-
skus alt + F4 : *4*
-
-
Já bych radši zkusil se z.
-
-
ja som slovak, ja skúšam *4*
-
-
Tak to pak jo.
-
skušaš skuškové ? *2* jenom doufam že mně nesabijez
-
-
-
-
-
bylo by super, kdyby Karel streamoval *7*
-
Tak jste se dočkali, doufám že všichni křiklouni co už dávno hrají se teď odpojí od hry století a přečtou si vytoužený článek. Spravedlnosti bylo učiněno za dost *7* Doufám že je pozitivní jinak vám tu vaší redakci příjdou vypálit.
-
-
Tolik ti to GW2 vadí, ale v diskuzi jsi hnedka *1* *1* *7*
-
-
Vůbec ne, dokonce mám v plánu si ho za pár týdnu koupit. Teda pokud vylepší optimalizaci. Jen nevěřím, že se jedna o příchod spasitele a nevidím žádnou úžasnou revoluci. Jen mmo které by mě mohlo na čas zabavit a vyplnit čas kdy zrovna nejdu raid. *9*
-
-
Nemám čas číst články hraju ... *1*
-
To říkám... *7*
-
-
http://thenoob.bilelamy.cz/strip001.html
Kdyby si chtel nekdo ukratit cas :D -
-
clovece dik za link, to je huste ten komix
-