Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KaloSaper
    Trochu brzo. Vždyť to ještě ani oficiálně nespustili. A MMO hra chce svůj čas. Bych se spíš přikláněl pro nějaké první dojmy a recenzi až tak za 2-3 měsíce.
    • Oficiálně ne, ale lidé kteří si GW2 koupili předem hrajou už od 25.8 od 6ti hodin ráno :)
  • ach jo, mít tak trochu lepší železo (v bětě se mi GW2 dost sekala), tak s koupí neváhám .. asi si udělám na vánoce radost
  • marně premýšlím co chtel autor timhle clankem rict *13*
    • Že vypustil do světa hry nějakou degeneraci na způsob šampóna a zachránil pár statků a krav.
  • snad GW2 nepotká smutný osud Warhammeru... taky vycházel s plnejma nadějeme a jak rychle vzplál, tak taky vyhasl.
    • Warhammer je podle me stejne nejlepsi MMO co kdy vyslo ... akorat to prosrali s high endem ... grafika vyborna, pvp system vybornej bohuzel WAR zabila absence pve a grindit ranky se taky donekonecna nedalo :))
  • Teda vyzvedl jsem krabičku na poště a když se podívám na Prophecies, Faction, Nightfall nebo EotN, tak na této opravdu dost šetřili. Zase se v ní ukrývá malý poklad, po těch letech čekání.
  • Boha jeho, všichni jste se dočkali! A tím všichni myslím sankuri a spol. *3*
    A je to Karel Drda, takže kvalitka.

GW2 da best! Aj se těším na sobotu, až si to zahraju.
    • Proxy radši měnit nebudu, protože by mě zase smazali, neboť by se z toho wowčátka pokakala, kdyby tady zůstala nějaká kritika toho jejich tamagochi pro retardované... *7*
      • Zase sis vzal moc prášků, co? *7*
    • Proxy radši měnit nebudu, protože by mě zase smazali, neboť by se z toho wowčátka pokakala, kdyby tady zůstala nějaká kritika toho jejich tamagochi pro retardované... *7*
    • To jo, člověk tady objektivně něco napíše a hned mu to smažou... V redakci pracuje WoW agenda na plné kule!
  • jakej server vybrat? (/aby tam bylo dost CZ hracu)
    • walltar
      http://www.gw2guilds.org/ ... tady si najdi
  • mě se zdá že ty mmorpgéčka mají všechny stejnej engine furt dokola nebo ne ? takovej ten z aikaonline , runes of magic atd... sem tam se najde zbloudilec typu age of conan nebo everquest 2 jinak to vypadá jak 10 let starý hry fšechno , stromy uplně mazec , tráva šílená , ten armor trochu z blízka když se na to člověk koukne ... já nevim ... *13*
    • "... já nevim ... *13* " nevíš a píč*uješ do toho.
      • coje dit má pravdu ta grafika většiny MMO je hnusná, a i tak potřebujete pořádný železo, aby se to při pár hráčích pohromadě necukalo
      • už si se posral nebo ještě ne z toho ??? *15* *15* *15*
        • Stolici ještě urdžim. Ale ty máš hlody, ze kterejch mam pocit, že si sem zabloudil z fora pro seniory. Slovosled ti koukám taky nic neřiká, ty chudáku.
          • *15* *15* *15*
  • Vidlec
    Je to kvůli screenshotům, nebo je ta grafika opravdu tak překvapivě ošklivá? Vždyť to bez urážky vypadá skoro jako Runescape.
    • Malleth
      Takhle runescape asi nevypadal
      http://www.youtube.com/watch?v=zWktB929S1w

Jako shazovat visuál GW2 je úplně mimo. Dá se pochopit že někomu nesedne ten styl. Taky mám radši temnější, dospělejší zpracování, ale i tak mě zpracování světa úplně odrovnalo (a to mám odkrytých jen 15% mapy). Dali si na těch lokacích hodně záležet. Ty detaily a rozmanitost jsou neskutečný.
    • sleepless
      Karel doma nemá PC o výkonu atomové bomby, takže grafika rozhodně není na max ani omylem. To jen, aby bylo jasno, že jsou to pouze ilustráky :)
      • takže na hrani gw2 je treba pc o sile atomove bomby? *8*
        • no na to max nastavení ve World vs World pvp docela jo
      • Nemá tolik chlastat... *6*
      • Vidlec
        Tak to jsem rád *15* Docela bych si to i koupil, ale rozhodně ne, kdyby to mělo osmibitovou grafiku *15*
        • Tak můžeš si tam našvihat supersampling a vypadá to velmi obstojně. I když v porovnání s... eh, ale nic.

Ale efekty radši moc nešroubuj... dělají z toho rozmázlou light show. Aspoň mě se to tak teda nelíbí.
          • No to souhlasim Post processing jsem ve stress testu vypinal svitilo to jak psi koule
          • Vidlec
            Jako, já nejsem na grafiku náročnej uživatel. Když to má dobrou hratelnost tak je mi vcelku buřt jak to vypadá, ale kurde když už je rok 2012 a chtějí za to 50 vočí, nebo kolik, tak už by to mělo nějak vypadat ne? *3* *1*
            • Tak atmosféra je ok. Nejvíc samozřejmě jako u každé hry bije do očí přechod objektů/terénu, ale zbytek je fajn. Textury, stylizace, efekty možná trochu slabší, ale jen v jisté mezi. Viz utube, jak jiank :D http://www.youtube.com/watch?v=ONCteCH0QOg
  • Je to aspon pořadně rozlehly? Abych tuhle onlinovku neměl prochozenou za měsic jako Star Wars:) *2*
    • Když budeš mít prolezlý normální lokace tak můžeš jít do WvWvW a tam se určitě zabavíš dostatečně... *3*
    • no to si piš, že je a hlavně to není koridor jako swtor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit