Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • az to bude za par mesicu freetoplay tak to mozna zkusim *3*
    • Na tak blby prispevek nelze odpovedet jinak nez blbe... /palmface
    • Veskoslav
      A proč by to mělo být proboha F2P?:-D To není Aion (mimochodem zprznený u nás, v USA jede ještě klasicky) ši SW TOR, co jeli na měsíčních poplatcích. Víš, jak vůbec funguje GW 2?
      • Aion v Evropě je zdarma. Na rozdíl od GW2, nemusíš ani kupovat hru. Ve hře je shop ve kterém můžeš nakupovat za eura a ty věci pak prodat ve hře za herní měnu. To je stejné jako v GW2. V Americe pod ncsoft je to ještě horší. Kdo se bude v Evropě starat o servery (GM, shop) ? Ncsoft nebo ArenaNet?
        • Veskoslav
          Aion je "zdarma", jelikož bez základního balíčku je naprosto nehratelný a ten stojí cca 250 Kč/30 dní. A rozhodně to není stejné jako v GW2, trochu si pleteš pojmy a dojmy. A v Americe je to horší? Nenech se vysmát proboha, právě, že americké a asjské servry od Aionu jsou nejhratelnější a nejlépe spravované. Gameforge je nejhorší firma v oblasti správy MMO, které má na starost.
  • Tak do doby, než vyjde Borderlands 2, bych se tím možná mohl zabavit.
  • Je tu nekdo kdo koupil hru ted o pulnoci? Ja byl jeden z tech blbcu a samozrejmne se nejde zalogovat, forum jim jeste nefunguje. Nemate nekdo s tim take problemy?
    • Blbců ....... ? Hra startuje přesně v 00:00 PDT což znamená, že u nás to díky časovému posunu pojede až v 9.00.

Ne, nechci Tě urazit, ale infa o zrovna téhle věci je všude teď tolik, že vygooglit tuhle informaci by tě stálo tak 2 minuty maximálně. *7*
      • No jde spis o to ze pouzivaji nejaky pacificky cas. Predpokladal jsem ze kdyz je pulnocni prodej ze to pujde hrat. Ano tuto informaci jsem si opravdu neoveril nebot jsem nepredpokladal ze ta hra nebude hratelna, nebot proc by nekdo mel pulnocni prodej kdyz to hraci nemuzou hrat. Nebot koupit si hru v tento cas za techto podminek by mohl jen blbec......Ale jak se zda tak amici se svou povestnou dutosti opravdu neprekvapili. Ono stacilo nejake male info ze v evrope to pujde hrat v tolik a tolik hodin a nebyl bych nastvanej
        • V tom s tebou naprosto souhlasím. Nechápu proč dělat půlnoční prodej na onlinovku, kde je start až na 9:00. Co jsem někde četl, tak snad X-zone mělo pro prvních 500 kupujících (půlnoční prodej) připraveny Pre-order edice se kterými je možno hrát hned (resp. od včerejška od 9.00), ale co budou dělat ti ostatní co si vystojí frontu a pak zjistí že jim to nepoběží hned to nevím.

Dělat na tohle půlnoční prodej byla asi hloupost a souhlasím, že víc informací by taky neuškodilo.
          • Já byl na půlnoční prodeji v Xzone, ale stejně se nemůžu lognout a ten pre-order kod, abych mohl hrát dříve, nemám kam napsat.
            To jsem se mohl raději vyspat:)
            • No já to beru hlavně tak, že jsem stejně v rachotě a domů se vrátím až kolem 14h, tak snad bude volný server, kam chci jít:)
            • Ber to tak, že máš lepší zážitek než ti, co čekají na balík *3*
  • MickeyMutant
    Karrull: http://twitter.com/PeterMolydeux/status/234677255878615040
  • ja se teda zatim uspesne zaregistroval, propojil acount s gw 1, ale po instalaci si hra chce stahnout dalsich 60K souboru podle % co mam stazeno to je asi 5GB dat a to uz docela nasere :D
  • Nebejval náhodou "Karrull" nick Karla Drdy? :) V Galaxies nebo něčem takovým...
    • Inquisitor
      Taky to je Drda.
      • Aha, já čtu Vojtíšek a jsem zmatený jako prase.. :D Dobrá tedy :)
        • Inquisitor
          Jo tady na Games používá pseudonym. Já jsem to zjistil, když byl na Twitteru odkaz na článek od Karla Drdy a taky tam byl jako autor Karel Vojtíšek :)
  • tak dneska jsem si zahral hodinu a myslel sem si ze mi upadnou prsty xD
  • Já vím, že se to má řečit hlavně diskuse ke hře nebo k článku. Strašně mě láká si koupit GW2, ale nejsem si jistý, jestli to můj hardware zvládne.
    Na PC mám: CPU: AMD 64 X2 5400+ (2,8GHz), GPU: nVidia 9600GT (512MB), RAM: 4GB.
    na NTB mám: CPU: Intel Core i5-2430M (2,4GHz), GPU: Radeon HD 6490M (512MB), RAM 4 GB.

Budu rád za jakékoliv reakce.
    • Ahoj :)
      Hele, nevím jestli se něco od tý doby zlepšilo, ale v BWE3 (poslední betě) jsem měl s x2 5000+ 2GB ram a HD 6750 kolem 10-20 FPS na nejnižší nastavení.. Takže nevím :/. Ale s tou druhou (notebookovou) sestavou, bys to měl dát plynuleji:)
    • Zvládnu to v pohode obidva
      • děkuju *4*
  • Tak ten launch to je zase fail jako krava, z celyho 28. se slo nalogovat akorat od 9 do 14:00 fakt sem si zahral paradni hra :-(
    • Ten problém je individuální... já se logl a připojil do hry okamžitě a bratr se nedokázal připojit pár hodin... stejně tak z reakcí v rámci legie vím, že se podařilo hned připojit jen asi polovině lidí, ostatním to házelo chybu a to pár hodin...
    • ja vcera hral od 18:00 d 2:00 bez sebemensiho problemu.
    • walltar
      Jo celkem dost lidí prý mělo podobný problém .... arenanetu umírají login servery. Takže často kdo se odpojí tak už se nepřipojí. Stejný problém byl první den headstartu. Mě to dneska spadlo na hodinu kolem třetí ale jinak sem měl nerušený celý den.
    • Blbost, já hrál od 18:00 do teď...
      • No ja sel v 19:00 na nocni a do ty doby error 42, tak doufam, ze az prijdu rano, ze se tam dostanu, tak jako je to dobra hra, ale tohle me vzdycky pekelne nas.re
  • Ma pro me cenu tuhle hru zkouset kdyz jsem radikalni PvE hrac?:) jak sem pochopil pvp je jednou z hlavnich slozek
    • Na odpověď od Alala bych trochu navázal. Má pravdu s raidy, které se ve hře nevyskytují v takové formě, jako u WoW, TOR a dalších, ale můžeš si je tak trochu vyložit jako ty PVE eventy, kde prakticky houf lidí plní na území nějakou tu maličkost. Dungeony jsou podobné jako u ostaních mmo, parta lidí (obvykle 5), s absencí trinity třeba 5 dps nebo jak jim to zrovna padne a jde o klasický tanec s elitami. Máš v tom příběh a dále každý dung má několik průzkumných částí. Nevím přesně číslo, ale asi 32 různých způsobů, jak ten dung dojet.
      Pokud máme rádi raidy, tak ty vznikají nezávisle na sobě po celém herním území a když má jít o epickou podobu, tak bych se podíval na 2 roky staré video z Gamescom, když poprvé ukázali Shatterera, což je vlastně vyústění několika eventů - to by mohl mít něco jako raid...
      http://www.youtube.com/watch?v=pX8GJcGIVbI
      • ,,32 různách způsobů"
        Ne. Ve hře je 8 dungeonů a každý má 1 příběhový mod, ve kterém s tebou prochází nějaké npc a který je lehký, a 3 explorable mody, z nichž ten nejtěžší má být těžký jak sviňa. Každý explorable mod mapuje jinou část místa, kde se dungeon nachází, takže místo haly hradu, ve které se příběhový mod odehrává, explorable mody se odehrávají v kobkách hradu, věži a patrech (asi, nejsem si jistý, jestli je to takhle, nebo to jen pozmění dungeon). Vím ale, že to není jako s WoW, kde HC mod je to samé jen s vyššíma hp u mobů.
        A jak mluvíš o raidech, což je world boss mimochodem a ne raid, když jsem je zmiňoval, myslel jsem především na ten pocit raidu - že si s 9 či 24 (pohodovými) lidmi v dungeonu zavřený 2-4 hodiny a nejen že bojujete, ale bavíte se i o normálních věcech a je to zábava. Tohle u world bosse nejspíše nezažiješ.
        • U těchto world bossů však zažiješ možná i větší zábavu než u té klasické raidovací akci. Jde o to, že s kamarády určitě máte TS nebo jiný komunikační program. Tady jej můžeš mít také a navíc tento větší výpravný event nebo zakončení několika eventů a samotný boj probíhá v reálném čase na určitém místě. Může se přidat vaše parta pohodových kamarádů nebo další potulné postavy a největší lákadlo je to, že boss na vás prostě nečeká - prostě jde na věc a buď tady budou dobrodruzi a nebo to tady srovnám jak kůlničku na dříví. Raid ala WoW může být zábava, ale taky to skrývá mnoho omezení, ať už povoláním, tak samotným chováním bosse. Protože základní otázka, proč čeká v té jeskyni až ho půjde někdo odpravit? Proč si neudělá svou malou výpravu a půjde prověřit nepřipravené hrdiny na jejich posvátné území. Tento model je pro mě prostě víc akční, víc reálný a především více zabavný. Ale 100 lidí, 100 chutí. *9*
        • Taky jsem psal, že to nepůsobí jako raid typu WoW, TOR a jiných, ale máš takový pocit raidu při takovém boji s world bossem.
      • 8 dungu, z toho kazdej ma 4 casti, jednu pribehovou a tri explorable ( pravdepodobne s vystupnovanou obtiznosti ). Teprv instaluju, jen jsem to nekde cetl.
    • No, PvE si spíše užiješ outdoor. Věci jako world bossové, event bossové apod. tu mají přednost před dungeony a raidy chybí uplně. Dungeony mají sice superhard mody, ve kterých by měly být superhard, ale i tak to určitě nevydrží tak dlouho, jako třeba původní WoW raidy, které se progressovaly měsíc(e). Navíc jsou pouze pro 5 lidí, takže pokud máš rád raidy (byŤ jen 10man), tak to zde ve formě dungeonu nedostaneš.
    • ok diky pockam naky tyden na porodni bolesti,horsi pocasi atd:) a pak hru urcite teda zkusim!
      • pokud na hru nespěcháš (nemůžeš se dočkat) tak si určitě počkej... já jedu od soboty a když se pár hodin nedaří připojit tak to naštve... ale jinak zatím se hrou maximální spokojenost...
    • urcite zkus. jestli ti nevadi investovat tu tisicovku do toho. guild wars je hra pro pve hrace. nemusis se bat, ze na tebe vyskoci nejaky magor a jen tak pro srandu te sejme. v puvodnich guild wars znamenalo byt dobry pve hrac i dobry pvp hrac a obracene, protoze mobove se chovali podobne jako hraci v pvp
    • Já jsem taky radikálně PVE hráč, vůbec se toho neboj. Do pvp můžeš hned z kraje, třeba s jedním skillem a můžeš tam taky tropit neplechu. Ale z PVE hlediska je to posun dále, mám z toho dobrý pocit. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit