Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #1
27.8.2012 | Karel Drda
246 příspěvků
-
GW2 je totalni picovina. Jenom tupci mohou hrat takovou srackovou hru, fuj. Epic fail game, sraczka nade vsechny.
-
-
Jako největší tupec ses tu projevil ty sám. Inteligentní lidé podloží svůj názor argumenty, zatímco tupci jako ty jen bezdůvodně nadávají. Kup si plyšovou pandu a nepruď trolle.
-
keby si tu napisal aj preco, ale pisat na hru take slova, po takom uspechu je celkom na odvahu, ale smrdi mi tu proste hate :)
-
amen bratre.
-
-
Nechápu připosranost místních nad tímhle WoWkem v bledě modrém. *7* *12* #trollingtime
-
-
Nechápu připosranost místních nad trolováním a utkvělou představu v tom, že to někoho naštve či pobouří.
#YOLOSWAG -
To nevadi,ze nechapes,nic si z toho nerob....
-
-
Epic fail panove, epic fail... Tutorial pro Chary je buglej a casto se zasekne a nejde dohrat...
-
-
lol .... tak to se stavalo už v betě. *1* Ale jinak já mám 2 charry a nikde nebyl žádný problém.
-
-
Právě instaluju... resp stahuju (asi patch)... víte co mě nejvíc štve... že stahuju rychlostí asi 100kB :( cekam jak trotl asi 3 hodiny a ještě jsem se nedočkal :( ale nemůžu se dočkat, to je pravda *1*
-
-
Mě to stahovalo všechno kolem 900kB/s takže mě to omezoval net .....
-
-
Otyly Jedi psal nadsenejc, a jak dopadl...A tady pise, ze si to na MMO ani nehraje, proste jedete singl a obcas se pridate k multiplayer eventu. Jsem zvedav jak dlouho hra bude bavit na nejvyssim levelu..Ne, ze bych chtel byt nejak skepticky vuci zdejsimu nadseni, ale jak mmorpg v posledni dobe dopadaji vime vsichni (Swtor, Terra, TSW...).. jako zabava na mesic dva...
-
-
Myslím, že vám trochu nedochází, pánové, že se tady bavíte o P2P MMO. I kdyby tahle hra byla jen na 2 měsíce zábavy, za jednorázovou platbu je to pořád víc, než 99% ostatních her.
-
a hrál jsi to alepoň? nb uvozuješ takovohle myšlenku jenom z čtení nějakého kraťoučkého článku a subjektivního dojmu, který ti namysli poté vyvstanul?
-
-
je to na zaklade clanku a jeho srovnani s otylym Jedim... ale tady se nachytat nenecham, uvidime za rok za dva... jake budou ohlasy.. zatim zustanu u Eve a Lotra
-
-
pokud hrajes eve a lotra, tak pochybuju, ze ti GW2 prinesou nejakou zasadni vec, bez ktere by jsi se neobesel
-
-
-
Mno.. tak v prvni rade nejde o to, jak hra dopadne, clanek jako takovy je super... navozuje atmosku a laka fandy. Ja s nim nemam zadny problem. To jestli hra dopadne dobre nebo spatne, to se dovime casem, kazdopadne, vzhledem k tomu, jak dopadla jednicka... stale se pari o 106, tak se nebojim, ze by 2ka byla propadak...rozhodne tomu venuju co nejvic ze sveho.. jiz tak vzacneho.. volneho casu. *5*
-
nevim jak "dopadlo" tsw? hra ma svuj end game obsah, ktery se postupne rozsiruje (ted nekdy by meli pridat další 2 hightmare dungeony) a planuje se i raid
-
-
pry ted hraci uvazuji, ze to prestanou hrat, kvuli zasadnim bugum *1*
-
-
Hraci 'pry' uvazuji... Hlavne ze ty mas jasno.
-
-
prinosna reakce.... gratuluji
-
-
2huhi
pokud hraješ tsw zajimalo by me co si mysliš o exploitech, jiste jsi se s tim setkal (treba jak každy bugne Kleina v ankhu a pod. je toho hodne) me osobne to dost znechucuje hru. snažim se vzdy najit grupu co hraje fer ale uz si pripadam jak blazen kdyz 99% vsech ostatnich lidi vesele cheatuje kde jen to jde -
Potrbujes k tomu vysvetleni? Drby jedna pani povidala tu vydavas za fakta a jeste to povazujes za prinosne?
A ano,porad se bavim o TSW.
-
-
-
-
-
-
MMORPG sem nikdy nehral... ani WoW ani SW: The Old Republic. Chtel bych tuto hru vyskouset pred samotnou koupi, je to nejakym spusobem mozne? A pretoze Old Republic pojde na F2P model, myslite ze mam ist do GW2 alebo pockat na Old Republic?
-
-
Na Old Republic nemusíš čekat, už teď si můžeš zkusit jakoukoli libovolný množství postav zdarma do 15. levelu, z toho celkem poznáš, jak se to hraje.
-
Zatim urcite zadne free trialy nebudou,objevuji se az mesice po vydani hry..navic pouze u her s mesicnim predplatnym bych rekl.Jinak nevim jestli tohle je dobra hra pro uplneho zacatecnika..byt tebou radsi zkusim prvne tu free verzi swtor..ktera by mela byt tusim v listopadu
-
-
Obcas byvaji u krabicovek quest passy pro par kamosu, ale jak koukam do skatule, nemuzu zadnej najit :/
-
-
u GW2 guest passy bohuzel nejsou. respektive ani v moji krabicce nejsou :D
-
guest passy jsem myslel samozrejme :P
-
-
-
-
GW? Možná to je dobrá hra, ale Dark souls je lepší!
-
-
Srovnavat GW s DS je jako srovnavat jablka s hruskami...:D
-
-
Jeho subjektivní názor, ale srovnávat hardcore single s pokusem o revoluční mmo je opravdu mimo mísu *4*
-
-
-
Vy jste vocasové... Tohle je nejlepší hra co jsem kdy hrál a to už hraju 47 let!
a co jinak trole už jsi na druhé mapě v Gothic 2 nebo jsi se tam ještě nedostal :?) -
Divinity's Reach - Nevypadá to takhle líp? *3*
-
Nevite nekdo jak rozchodit v tyhle hre 3d vision, na strankach nvidie je psano ze to podporuje a i ve hre u nastaveni grafiky je volba stereoscopic 3d, nicmene kdyz hru spustim se zapnutyma brylema tak mi to hodi chybu ze mam preinstalovat ovladace ci snad direct x, diky za kazdou radu.
-
-
a zkoušel si je teda přeinstalovat? :P
-
-
Tak jsem to preinstaloval a hle uz to jde je teda pravda, ze se tam zas dotahli nejaky updaty, ale tak hlavne, ze to slape paradicka.
-
-
super ;) ono posledni dobou bejvaj vtech softwarech veci mezi nebem a zemi :D
-
-
Hm tak nevim jednou to jde a pak to zaboha nejde a hlasi to ze 3d output neni pripojenej a pri spousteni mi ir emitor nenaskoci, u jinejch her to jde ale v pohode zvlastni zkusim reinstal, pak jeste skusim nahrat starsi ovladace a jestli ani to ne tak uz nevim.
-
-
Jeste zkusim stahnout ty beta ovladace co ktomu vysli tak snad. Jinak paradni hra.
-
-
-
-
Mam tam posledni verzi ovladacu pro nvidii a directx 11 vsechny hry mi slapou paradne, prijde mi divne preinstalovavat ovladace tema samyma ovladacema.
-
-