Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen bych na ten začátek s porty ještě dodal, že pokud přesto celou lokaci poctivě prošmejdíte a splníte všechny výzvy v ní, tak se vám hra celkem pěkně odmění různými předměty. V první lokaci Nornů pro lvl 1-15 jsem tak strávil minimálně 10 hodin, než jsem splnil všechny značky na mapě.
  • Ironforge a Stormwind se pise dohromady, nikoliv zvlast
    • Iron forge mám rád.. v Minecraftu *1*
  • kdyz uz bude nejaky clanek o wow :-) vydani pandy se blizi a tady jsou porad jen clanky o guild wars :D
    • Kronoss1
      Dobrý vtip.
    • God-of-War
      Fuck WoW..This is the real Shiiiiiit.
      • Asharak
        Wau, člověk, co nadává na GW2. Ten se jen tak nevidí.
        • Obávám se, že to myslel opačně *4* Slovíčko sh*t není tak jednostrnné, jak by se dalo očekávat. Mezi výkřiky "this is sh*t" a "this is THE sh*t" je podstatný rozdíl. Druhá varianta převrací původně negativní význam do silně pozitivního *3*
          • Asharak
            Tak tohle mě dostalo *15* GW!
        • Podle mě je GW2 blbost, ale hatujte si mě jak chcete, je to čistě jen můj názor. Hru jsem nehrál, ale hrál jsem chvílu WoW, Lineage II a možná ještě něco, a u každýho jsem vydržel tak týden maximálně. Hádám, že u GW2 by to bylo stejné, možná kdyby to byla SP s dobrým příběhem. Ale takhle asi ne... Nebo se snad GW2 v něčem výrazně liší od WoW?
          • pro tebe ne :D
            • Pro me ne? Nechapu, jak to myslis
    • Zerathus
      WoW ani nehraješ jen se snažíš o flamewars.Nechápu takovýhle lidi.Navíc GW2 ma ted své okamžiky slávy a i když mně ta hra příliš extra nezajímá (ne že bych ji považoval za špatnou) tak stejně se nesnažím o nějaky takový rádoby cool flame
      • vis nejhorsi na tom je, ze vcera sem healoval cely DS raid :-) a dnes vecer sem hral chvilku guild wars :D a nemuzu rict, ze by me jedno bavilo vice a jedno mene
      • Asharak
        Flamewars - pomsta WoWkařů. *15*
      • JohnyTheZik
        Podle me je to jen celkem vtipna reakce na komentare pod clanky o WoW :)...
  • Malleth
    Ty věžičky v Divinity's Reach mi přijdou trochu jak model z papíru. Tim nechci ten visuál shazovat, spíš naopak. Jen by mě zajímalo jestli to byl záměr.

Taky si čím dál víc všímám těch dialogů NPCček, který jsou často celkem vtipný. Nejlepší bylo ale vystoupení kouzelníka.

Jinak super deník, jen tak dál.
  • kde hrajete chlapy? je nás pár na fissure of woe x)
    • Hraju na Aurora Glade. Potkávám tam většinou samé Čechy / Slováky, takže jasná volba serveru, pokud chceš být "doma".
      • ok, ale jak vstoupim do guildy ?
        • nekdo ti ji musi nabidnout nebo si udelej vlastni
      • Hmm, tak jsem taky transfernul na Aurora Glade.
        • taky :)
        • My jsem na Gandaru :)
    • Piken Square, Human Guardian, Female, Stella Esmeflow

No, nejdřív jsem zjistil kde hraje Reddit EU, protože tomu jsem se chtěl vyhnout. Pak jsme vybral náhodně z Medium serverů.

No, teď jsem vygooglil, že Piken Square si vybrala RP komunita... no, to mi nevadí, ale RP zase není tak moc moje věc.
      • Co mas proti redditu? :)
      • zdravím, nevíte jak se přidat do guildy ? provedl jsem transfer na Far Shiverpeak a přesto nevím jak se připojit.. díky za radu
        • Předpokládám, že tě někdo musí pozvat do guildy.
    • ja hraju na Aurora Glade pod prezdivkou Ishtovarn klidne napis :)
      • to sem si zas nabehl xD sem si nevsimnul ze uz hrajes jinde :)
    • http://guildwars2.cz/seznam-guild-a-jejich-rozmisteni/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit