Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To byla nadsázka, drahý anonyme :) Jsem fangirl (a nestydím se za to) od chvíle, co jsem hrála první BWE a od počítače celý víkend pomalu ani nevstala. Jestli vás baví pár náctiletých sprosťáků, kteří místo argumentů jen nadávají, jak je libo, bavte se :D
  • To by byla nuda kdyby tady byli jen fanbojove jako vy. U teto hry mame ale jistotu, ze nebude zdarma. Nedavno jsem kupoval jednicku, a tuto koupim mozna tak za dva tri roky. Ale kdo vi jak to dopadne.
  • Přesně. U Wow člověk jen hrabe předměty aby se výbec moh (smysluplně) zůčastnit raidu nebo PvP. No a když už to skoro bylo, přišel datadisk a bum veškerej gear moh jít do koše. To mě nakonec odradilo.
  • Nehrál to vůbec, jen trollí. Měl by zajít včas k psychiatrovi, než to na něm zanechá trvalé následky *1*
  • Závidí, že je GW lepší, než to jejich MMO, a že nemají tisícovku, aby si mohli taky zahrát. Tak co jim zbývá? Užírat se a nadávat. Jo, frustrace je strašná věc *1* Až vyjdou pandy, dají (snad) pokoj a potáhnou zpátky na freečka *4*
  • Zvláštní proč se tu vždy objeví nějaký hateři tos e tak nudíte? Tohle je super hra, neříkám že měn bude bavit pořád, ale hrát za Necromancera a ještě zadarmo to se mu takhle dlouho nepoštěstilo.
  • Dopadne stejne jako SWTOR, pujde do pekla zapomneni *16*
  • tvoje babka je epic fail
  • zdeeneek
    Stormwind - takova vesnicka. Ve ktere je ale vsechno, co hrac potrebuje.
  • jak dlouho jsi ji hral ?
  • Guild Wars 2 je picovina

debilni hra

epic fail
  • V GWII neni nic prakticky staticke ani ve mestech, velka chyba v clanku. Prakticky cokoliv vidite v dalce tak k tomu muzete dojit, akorat je to treba hodne daleko. A porty ve mestech sou proto ze jsou ty mesta tak obrovsky ze by to ani nijak neslo (stormwind? lol takova vesnicka)
  • Me akorat celkem dost mrzi kolik lidi s nim souhlasi!!! Je to docela smutny... u toho videa je dle oblibenosti videt ten nepomer mezi poctivyma a nepoctivyma lidma! Neni divu ze lidstvo se riti do zahuby..
  • nevim o co jde protoze neumim anglicky ale kriparrian vypada jak vul, takže je určite vinej
  • Ono, neviem ci si si toho vedomí, alebo je to len náhoda a tak isto neviem prečo tie odmierave reakcie. Ale v GW1 tak isto ako i GW 2 to tak de facto funguje, ked chces batle arenu a pvp čo ja teda chcem, a nechceš pribeh a tie omačky okolo toho tak who care, prehodis sa na ostrovy a mas max lvl a max itemy - ktore su volne nastavitelne vo všetkych smeroch. Takže to funguje ako strielačka kde sa len pripojis do tej a onej mapy a hraš
  • Kronoss1
    Mluvíš mi z duše, pandy jsou obrovský přešlap.
  • Myslíč grafice, která je téměř lepší jak u GW2? LOTRO vypadá po grafické stránce vlemi dobře - jen musíš mít high res klienta a vše na high. Ale to je snad jasné...

Co je to pomalý rozjezd? Od 6. do 75. levelu tam člověk v podstatě dělá totéž. *4*
  • Ak ťa hra nezaujme, na veľkosti nezáleží. Inak práve vo vzťahu k WoW ma napadla ďalšia nectnosť MMO: nemenné prostredie. Jeden z prvých questov bol uhasiť nejakú horiacu vinicu - ok, uhasil som, no vinica o pár sekúnd znovu horela. Zrejme existuje nejaký zásadný technický problém v tom, aby sa hráčovi individuálne menilo prostredie podľa toho, aké questy už absolvoval. Lenže mňa to neskutočne štve, vždy som nenávidel respawn a v MMO sa k tomu pridalo i toto. Asi to fakt nie sú hry pre mňa, no.
  • Práve ten pomalý rozjazd je super. Nechápem, kam sa všetci tak ponáhľajú? Rýchlo, rýchlo, chcem end-game. chcem všetko hneď. Ja hrám hry predovšetkým pre príbeh, preto ma MMOčka nejako až na pár výnimiek neberú. O The Secret World uvažujem, ale 3-dňový trial mi príde príliš krátky.
  • Keyz
    Aha,tak to pak jo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit