Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #2
31.8.2012 | Karel Drda
145 příspěvků
-
Ne to bylo tak že si mohl koupit item za karmu za hodně málo a porodat ho za hodně zlata ( karmy máš tisíce ) no a někteří lidi tohle dělali celý den a vytvořili obrovské množství zlata. když na tohle arenanet přišel dal všem co tohle dělali ve velkém perma ban a poslal jim maily, že když napíšou ticket tak, že jim zruší perma ban a dostanou jen ban na 3dny, ale musí smazat všechno co vydělali. Pokud by se tohle nestalo tak by se do ekonomiky GW2 uvolnilo obrovské množství zlata a celá ekonomika by se zhroutila.
Prostě klasický exploit bugu ve hře. -
Tak jestli špatně nastavili poměr ceny některých materiálů a někdo to využije tak to je přece ok.V běžném životě mnoho lidí vydělalo,na špatně nastavených cenách například od státu a pod.
Jestli to tak bylo.Video jsem neviděl,takto jsem to pochopil z toho co píšeš.
Pak nevím jestli se tvůrci snaží vytvořit ideální svět který stejně neudělají anebo jím tak vadí,že někdo využil toho na co asi zapomněli.
- http://www.youtube.com/watch?v=qCocjCCMOXI&list=UUeBMccz-PDZf6OB4aV6a3eA&index=1&feature=plcp
Jestli to začátek v rychlosti chytl tak mu zavolali a řekli,že mu ten ban možná zruší nebo tak něco? :) To je komedie -
Kripparian obvykle delal rozumny videa, ale z tohohle jsem citil jen jeho nasranost.
Celou dobu ze sebe delal blbce, ze jenom koupil predmet (uz nerekl, ze jich bylo nekolik desitek). Zaverecna perlicka, ze exploituje, ale zna limity... takze se rozhodl vydelat "jen" nekonecne penez -
Já ho moc dobře znám a on opravdu ví co je exploit když to ve hře vidí. A taky je schválně využívá aby si hraní urychlil a pak si bude ještě vztěžovat jo nevěděl sem, že je to exploit myslim , že skoro každej kdo něco takovýho využívá ví že to je chyba a jen se na tom snaží něco nahrabat a pak řvou když je za to zabanujou. To je jako když chytnou zloděje jak krade něco ze soukromího neoplocenýho pozemku byť očividně někomu patřící a von se vymlouval na to, že si myslel že to tam jen tak někdo dal , aby si to někdo moh vzít. *1* Prostě si chtěli něco nahrabat než to autoři opravěj oni je načapali a pak brečej.
-
Já měl za to, že dostal ban za to, že to streamoval... *7*
-
já GW2 obrovsky fandím už od doby co jsem o té hře slyšel před rokem popvé. je tam pár drobných bugů, ale myslím si že arenanet to zvládá velice obstojně a makají na tom dnem a nocí.
-
Dobre mu tak anet to udeal jeste jemne ja bych mu ten account zabanoval na tri generace dopredu. Nechapu proc si lidi nemuzou hry uzivat normalnee a musi porad vymyslet nejake pic*viny.
-
- http://www.youtube.com/watch?v=qxb-anRWHrA ako vidiet z videa, dostal ban na 3 dni, anet napisal tym ludom, ze ked im napisu na support ospravedlnenie bla bla bla tak im ban znizia na 1 den, bohuzial kripparian bol za svojim, ze nema mat co ban, ze len kupoval veci a predaval... pritom bolo jasne ze exploitoval, asi si myslel ze je anet hlupy a vrati mu acc a goldy... urobil zo seba proste hlupaka... a este natoci dalsie video ze dostal permaban, keby si to priznal, tak ma svoje acc... Predstav si ze v tvojej hre niekto vyuzije poriadny bug, das mu ban na 3 dni a on ti napise ze nic nespravil, pritom jasne pri lognuti do hry odfajkne polozku s tym ze kazdy bug reportne a nebude ho zneuzivat... no co mu mali unbanovat acc a dat mu k tomu zberatelsku ediciu ako podakovanie ?
-
Nie, ale nezoberiem si roztrhane tricko ked tocim o sebe video, ako som dostal permaban za exploit, ktory je jasne ze urobil... Myslim ze v anete z neho maju celkom prcu.
-
nefakčí...
-
Souhlas!
-
Celozivotni bany za exploit jsou to nejlepsi reseni s jakym mohli prijit. Maji u me obrovske plus. *4*
-
uz podle vystupovani je ten typ namyslenej blb ... pred permabanem dostal ban 3 dny, evidentne mu to nestacilo a bugoval dale, tak nevim, co je spatnyho na tom, poslat ho do ******
-
Tak tohle mě dostalo *15* GW!
-
Spíš jde o to, že mu nedali ani tu možnost co ostatním. By mě třeba zajímalo, kolik dalších těch explitů zná *3*
Ale s tím tričkem si to celkem podělal *15* Sice tu teď píšu s trikem RedBull že, takže pokud bych si vzal něco starého, hned bys věděl, co jsem za vandráka. Ach jo... logika nade vše *1* -
Už se to v téhle diskuzi řešilo ....
-
Vzal jsem si Whispers, ale ted lituju že jsem si nevybral Priory :/
-
A kdo by je žaloval ty komiku? Četl sis někdy ten dlouhej text před instalací, každičký online hry?
-
Lotro neni zadny zazrak, ale v porovnani s Wow je to uplne jina liga. Misto na infantilitu sazi na pribeh. Nad questy se nekdo aspon trochu zamyslel (aneb prvnich 20 q ve wowu je takova stupidita, az jsem neveril vlastnim ocim) , propracovany end game PVE content atd...Ale hlavne to ma uplne jinou cilovou skupinu (tu narocnejsi)...Ale chyb ma Lotro taky pozehnane
-
A myslim ze skoncil este dobre, co anet nezvlada ? to ze zabanovala typa co vyuzival bug ? Blizzard zabanoval celu guildu Ensidia, ktora dala world first lich kinga len zato, ze na nom pouzivala saronite bomby, ktore tam boli "zakazane", takze neviem kto co nezvlada...