Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #2
31.8.2012 | Karel Drda
145 příspěvků
-
no mi nehovor ze im nemali dat bany... oni si bugom zarobili ani ne tyzden po starte cca 100 goldov, co je asi tak v hodnote 15k wow goldov... rovno by som mu hodil perma aj za to video co tam hodil... nevie sa spravat tak nech si kupi nove acc, nikto mu v tom nebrani, uz podla toho jeho roztrhaneho tricka vidim ze to je nejaky krypel...
Vedel veelmi dobre ze vyuziva bug, a tak sa este na verejnost ukazat... -
no mi nehovor ze im nemali dat bany... oni si bugom zarobili ani ne tyzden po starte cca 100 goldov, co je asi tak v hodnote 15k wow goldov... rovno by som mu hodil perma aj za to video co tam hodil... nevie sa spravat tak nech si kupi nove acc, nikto mu v tom nebrani...
-
http://www.youtube.com/watch?v=OMTmBrwmjf0&list=UUeBMccz-PDZf6OB4aV6a3eA&index=2&feature=plcp
No to me p*ser :D :D Poslechne te si tohle :D Myslim, ze to A.net trochu nezvlada. -
Obávám se, že to myslel opačně *4* Slovíčko sh*t není tak jednostrnné, jak by se dalo očekávat. Mezi výkřiky "this is sh*t" a "this is THE sh*t" je podstatný rozdíl. Druhá varianta převrací původně negativní význam do silně pozitivního *3*
-
GW2 má +- to ze te nenuti ji stale hrat.Proste to neni jak wow kdy to funguje musim vyexpit abych mohl chodit arenky,raidy, kefat rychlejs,tezit drazsi suroviny.Taky to nenuti cloveka kazdy tyden chodit povine raidy prece nemam id tak ho musim vyplytvat abych mel sanci ze vubec dostanu nejaky lepsi item.
Myslim ze u gw2 sice nebudu travit tolik casu jako u wow ale bavit se budu kralovsky. -
Taky nejsem úplně odvázaný.
Eventy jen tak pricmrndáváte a targetění v mnoha cílech je dost mizerné.
Už upravili hranice instance a jsou hlášené, ale když jsem si po půl hodině čištění nedal pozor a utekl za hranici, samozřejmě mě to vykoplo a celou instanci jsem musel dělat znovu od začátku, to jsem myslel, že vyrostu.
Hlavně celkově dynamika boje mě přijde taková nepružná, ale jsem na začátku jen za jednu třídu, tak uvidíme dále a hlavně v PvP.
Když se stále zmiňuje WoW, já jsem nadšen a už se nemůžu MoP dočkat. -
? Kamera a pohyb je u mě naprosto stejné jako ve WoW. Otázka je jak máš nastavené WoW s GW jsem nic nedělal, a asi ani kdysi ve WoW.
-
A bylo to myslím 21 GB. Což je pravda celkem detail.
-
a) Mám UPC neomezenej net, takže to není zas takovej problém
b) WoW už jsem kdysi nějakou chvíli hrál, chtěl jsem jenom zjistit, co se změnilo s patchem 5.0.4 a bez stažení klienta bych to nezjistil. Bohužel jsem zjistil, že mě pořád nebaví. -
To je nejlepší stahovat 25 giga, a pak udělat závěr po 10 minutách :D
-
Jestli ti jde o příběh, určitě vyzkoušej i The Secret World (existuje 3-day-trial)... před chvílí jsem vyřešil sérii vražd z roku 2002 a to jsem ještě v žádné MMO gamese nedělal.
Jinak dneska ráno jsem ze zvědavosti nainstaloval starter edici WoW a nevydržel jsem u ní ani 10 minut. -
Velice dobrá zhodnocení GW2 najdete zde:
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/08/29/guild-wars-2-a-grind-by-any-other-name/
http://massively.joystiq.com/2012/08/28/a-critical-look-at-guild-wars-2/
In the hopes of lowering the deluge of angry emails I’m about to get, let me preface everything by saying this: Guild Wars 2 is a good game — a great game, even. In fact, I love it. But every time I’ve had the audacity to mention anything even remotely critical about the title in in-game chat (my first mistake), I’ve been immediately pounced upon by rabid fans who seem to think that anyone who feels that the game could be better in some regard is a heretic who should just quit the game. So I’m going to do what any rational gamer with a death wish would: take a critical look at Guild Wars 2. -
SWTOR ma asi nejlepsi levelovaci system ze vsech MMO
-
Smrdi mi tu troll..
-
Mám trochu problém zvyknout si na tu kameru a pohyb postavy.. někdy se otáčím na místě jako šašek :D Jde to nějak přenastavit tak aby to fungovalo jako ve WoW?
-
lotro som hral ale prestalo ma to bavit hlavne koli grafike a extremne pomalemu rozjazdu. SW rozhodne vyskusaj pokial ti ide hlavne o pribeh ale cakaj ze zatial sa tam v end game fazi nic moc ine neda robit. ale to uz zalezi na tebe
-
Tak moje dojmy. Hra ma bohužiaľ po pár dňoch prestala baviť. Je tam kopec nových nápadov, no že by to nejako významne zlepšovalo zábavnosť, to sa povedať nemá. Klasické questy mi chýbajú dosť, ovládanie je pomerne nešikovné, najmä pri eventoch, kde sa nahrnie horda ľudí je vôbec problém pre mellee postavy si udrieť a podobne. Zatiaľ skôr sklamanie...
Čo je sranda, tak som si za 5 éčok kúpil WoW Battlechest a prvý krát v živote skúsil zahrať WoW, že čo na tom ľudia vidia - vydržal som to asi deň a šlo to z disku, niečo tak nudné sa skutočne len tak nevidí - a keď okol mňa prefrčalo čosi na sajdkáre, tak som si povedal, že toto ja naozaj nemusím.
Momentálne som späť u LOTRa - jednoznačne najlepšie príbehové MMORPG, čo som kedy hral - Bilzzard nech sa ide k Turbine učiť, ako má vyzerať úvod do takéhoto typu hry. Proste paráda. Rád by som ešte skúsil SW, to zameranie na príbeh ma láka. Levelovanie som si vždy užíval, naopak raidy ma nejako neberú.
Pre mňa by bolo ideálne príbehové RPG s neustálym dodávaním obsahu a rovnakými možnosťami lootu pre skupinky i samotárov. -
dilinko
-
uz sa tesim na dalsieho karulla. Inak pre vsetkych co tu vypisujete ci sa to oplati tu mam zopar plusov a minusov:
1. ten start bol z tych tazsich svedci o tom aj docasny stop predaja na stranke vyrobcu ale zas nic strasne.
2. vizualna stranka hry hlavne pohlad do dialky je niekedy pomerne nevydareny ale to sa vyrovnava s dorazom na detaily okolia.
3. dyvinitys reach je zbytocne velke a aj ked tam hraje pekna hudba tak to na mna stale posobi ako prehnana kulisa.
4. eventy pobavia, a su originalne stale sa snazia prist s niecim novym, napr nahananie Moa do elektrickej ohrady bola svanda, ale tie questy mi tam proste nejako chybaju a pribehove questy su iba instancie.
5. niekedy velky neprehladny chaos pocas bitky pri zoskupeni viacerich hracov ale zase je tu plus ze v skupine je to fakt vacsia svanda nez sam.
6. PvE tu nie je podstatne, je to hlane o PvP, co niekoho ako napr mna tak nepotesi.
takze vsetky body maju plus aj minus ale musim sa priznat ze uz dlho som nevidel aby tvorcovia MMO takto experimentovali. -
uz sa tesim *1*