Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #2
31.8.2012 | Karel Drda
145 příspěvků
-
Samozrejme ze sa oplati...
Psychy haters gonna hate... uz len podla statistik je ta hra lepsia ako wow... -
Je to nuda oproti wowku zadny raidy nic pouze nejaky trapny eventy nabehnout jit afk a done :D grafika uchazejici uz aby tu byly pandy
-
oplatí sa do toho ísť? po 5 rokoch wow a následnom velikánskom sklamaní SWtOR som na vážkach... niekto kto máte skúsenosti aj z bety aj z terajšieho launchu napíšte nejaké osobné hodnotenie :)
-
WoW jsem nikdy nehrál a pokud je to tak, jak popisuješ, tak je to špatně... ale prý to tak kdysi nebylo... jo, to je ta casualizace.
-
wait a minute...
-
prestava bavit ? wtf chlape, whats wrong with you ?
-
chlape, takymto postom reaguj na wowko, kde je expenie nutne zlo, v zivote som sa pri expeni tak nebavil, ako pri gw2 a vadi mi dokonca ze je rychle, mmo hry maju aj vlastny pribeh, na ktorom sa ten svet musi odvijat, maju svoje rasy, svoje uzemie... rasy maju svoje mesta, svoje dediny, toto by si chcel s mmo hry zobrat ? nebud smiesny...
-
dokonce i vavruv záchod ze skyrimu vypadá lepe
-
jo, ale když se koukneš treba na wow, každy jen sedí v orgrimmaru a prihlasuje se do dungeonu raidu nebo battlegroundu ci aren. podle me je to to samy. nerikam ze je to spravny ale tak to proste je. je fajn mit rozlehly svet ale je to prace navic pro vyvojare a hodne hracu ji ani nevyuzije. vsadil bych se ze hodne hracu wowka nevidelo 90% sveta a lokaci
-
V GW2 jsou hvězdný brány :D?
http://games.tiscali.cz/uploads/gw2-2012-08-30-18-26-19-76-game13098-img222174_600x345.jpg -
Do všech .... *5*
-
Takto myslí themepark hráč. A to co popisuješ by nebylo MMO... s takovou definicí je MMO i Battlefield 3 a další hry kde je víc hráčů a nějaký unlocky (vývoj postavy).
Ale jsou sandboxová MMO, kde engame content tvoří to, co si sám ve světě uděláš a postavíš. Ale jejich úspěch záleží na hráčích ochotných ten obsah vytvořit a ne jen brečet, že tam není rovnou předpřipravenej. -
A to je právě chyba. Cesta má být cíl *3* *3*
-
no tady tomu tak neni, gw2 je zábava v průběhu
-
Možná že by to bylo mmo, ale už by to určitě nebylo mmoRPG
-
Taky že takové MMO jeden čas existovalo jenže bylo tak neoblíbené že krachlo, jen kdy bych si tak vzpoměl jak se jmenovalo
-
Muj názor - end game content v každém mmo stejne tvorí hlavne ruzne instance ktere se načítají, treba pvp, nebo dungeony. Tak k čemu tvorit veliký svet? Stejne je pro každého delání questu a levelování jen nutné zlo, každý se to snaží projít co nejrychlej a pak jen sedí nekde kde se obvykle shromazdují max. levely a prihlasuje se do pvp nebo pve.
Takže podle me, dejte hráčovi ihned max. level at se nemusí obtezovat s levelováním, svet nemusíte tvorit vubec protože je zbytečný a pak bysme se jen prihlasovali do dungeonu nebo pvp z menu (jako treba u online strilecek, vyberete si mapu v menu a hrajete).
To by bylo mmo podle meho gusta. -
oki, jsem sice nejsem ten, kdo na hrách hledá v první řadě, ale tohle by mi přišlo vážně eklhaft.
-
Tak toto bol pravy Karel Drda... bravooo.
Krasny clanocek, guild wars 2 ma uz pomaly prestava bavit, ale TY napriek tomu ze si mi neoznamil nic nove, si ma opat nahypoval. Klobuk dolu pred tvojimi recenzentskymi trpkosladkymi symfoniami! -
Není to ošklivé.. Je to jen jiné.