Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #2
31.8.2012 | Karel Drda
145 příspěvků
-
Wau, člověk, co nadává na GW2. Ten se jen tak nevidí.
-
Co mi doporučíte za craft disciplíny?
Mám Cooking, protože chci, ale druhou si nechám poradit. -
Fuck WoW..This is the real Shiiiiiit.
-
To město je zbytečně velký a nevyužitý. Naprosto vyčerpaný potenciál v podstatě na ničem.
-
nekdo ti ji musi nabidnout nebo si udelej vlastni
-
Flamewars - pomsta WoWkařů. *15*
-
Podle me je to jen celkem vtipna reakce na komentare pod clanky o WoW :)...
-
WoW ani nehraješ jen se snažíš o flamewars.Nechápu takovýhle lidi.Navíc GW2 ma ted své okamžiky slávy a i když mně ta hra příliš extra nezajímá (ne že bych ji považoval za špatnou) tak stejně se nesnažím o nějaky takový rádoby cool flame
-
Ještě dobýt Krytu a máme od vás konečně pokoj :)
Charr 4life! -
Jen bych na ten začátek s porty ještě dodal, že pokud přesto celou lokaci poctivě prošmejdíte a splníte všechny výzvy v ní, tak se vám hra celkem pěkně odmění různými předměty. V první lokaci Nornů pro lvl 1-15 jsem tak strávil minimálně 10 hodin, než jsem splnil všechny značky na mapě.
-
taky :)
-
My jsem na Gandaru :)
-
ok, ale jak vstoupim do guildy ?
-
Hmm, tak jsem taky transfernul na Aurora Glade.
-
Předpokládám, že tě někdo musí pozvat do guildy.
-
Hraju na Aurora Glade. Potkávám tam většinou samé Čechy / Slováky, takže jasná volba serveru, pokud chceš být "doma".
-
Ironforge a Stormwind se pise dohromady, nikoliv zvlast
-
zdravím, nevíte jak se přidat do guildy ? provedl jsem transfer na Far Shiverpeak a přesto nevím jak se připojit.. díky za radu
-
Piken Square, Human Guardian, Female, Stella Esmeflow
No, nejdřív jsem zjistil kde hraje Reddit EU, protože tomu jsem se chtěl vyhnout. Pak jsme vybral náhodně z Medium serverů.
No, teď jsem vygooglil, že Piken Square si vybrala RP komunita... no, to mi nevadí, ale RP zase není tak moc moje věc. -
to sem si zas nabehl xD sem si nevsimnul ze uz hrajes jinde :)