Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #2
31.8.2012 | Karel Drda
145 příspěvků
-
That's some nasty sh*t!
-
MM http://www.geeks3d.com/public/jegx/200910/nvidia_tesla_server_by_colfax.jpg tohle by mělo problém řešit *2*
-
Dokonce i Petrův šimpanz z Mass Effectu 3 vypadal lépe! *15*
-
pro tebe ne :D
-
Je to na low no, už minule psal Petr do diskuse pod deník, že Karel nemá atomovej pc. *1*
-
Milujeme Tě, Karle!
-
sry, ale to ty postavy vypadaji ve hre opravdu tak priserne, nebo ma autor clanku je grafiku nastavenou na low?
-
Iron forge mám rád.. v Minecraftu *1*
-
Ta postava vypadá hrozně *15* Smazat a začít znova! *1*
-
Co mas proti redditu? :)
-
Dobrý vtip.
-
Podle mě je GW2 blbost, ale hatujte si mě jak chcete, je to čistě jen můj názor. Hru jsem nehrál, ale hrál jsem chvílu WoW, Lineage II a možná ještě něco, a u každýho jsem vydržel tak týden maximálně. Hádám, že u GW2 by to bylo stejné, možná kdyby to byla SP s dobrým příběhem. Ale takhle asi ne... Nebo se snad GW2 v něčem výrazně liší od WoW?
-
vigil chce drakov zabit armadou
whispers su spehovia, chcu drakov uspat
priory chcu drakov porazit pomocou magii.
Odlisuje to tvoj osobny pribeh, ja som za whisper a mam ulohy ako niekoho spehovat, zistovat informacie atd, za vigil chodis zabijat. a za priory hladas pradavnu magiu,napr za nich som mal misiu, kde sme vyvolali ducha mrtveho cloveka, a zistovali sme informacie... kazdy je zaujimavy + kazdy order ma aj vlastne armory -
Caute, sorry za offtopic, ale zaujíma ma do akého orderu ste vstúpili - záleží to na konkrétnom povolaní, alebo nie ? Čo všetko toto rozhodnutie ovplyvňuje ?
-
cooking je fajn volba. v pvp jiste bude behat mnoho malych asuraku a tak budes mit spoustu surovin a ryche vyskillovano. jako druhe bych si vzal artificer nebo huntsman podle toho za co hrajes. dreva je vsude dost a navic hodne hracu zacalo hrat za sylvari :D
-
to ze mas degradovanej level nic neznamena normalne staci expit dal ... proto to tam je, ja jsem ted 34 a pul lvlu jsem si za par minut udelal v lokaci kde jsem mel o 7 lvlu min ... + si projdes mista kde si jeste nebyl :)
-
vis nejhorsi na tom je, ze vcera sem healoval cely DS raid :-) a dnes vecer sem hral chvilku guild wars :D a nemuzu rict, ze by me jedno bavilo vice a jedno mene
-
Trošku mě štve, že monstra o 1-2 výše už jsou pěkně záhul a já na 20. levelu nenašel oblast, kde bych mohl expit tak nějak v poklidu, buď je vše níž než já a mám degradovaný level nebo je to všechno 22-25 a dostávám docela na hubu.
-
Ne, to radši ne.
-
Co třeba vyšívání? *4*