Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tahle hra bohužel hodně rychle končí. Takovej odliv hráčů nebyl snad u žádný jiný mmo. Z 50+ lidí,co jsme měli v guildě, už hraje jen 5. Je škoda, že na lvlu 80 tu není prakticky co dělat.
    • remm
      no nasa guilda sa 3x zvacsila za posledne 2 tyzdne. prosim neporovnavajte wow s gw2. navyse kto hral gw1 vie ze je to hlavne o pvp. za wow platis neustale, tu zaplatis iba raz a je iba na tebe ci budes mat 100h alebo 2000h hracieho casu.
    • u nas je to naopak, prvy tyzden co som hrak tak sme boli v guidle cca70, teraz sme 124. a prestante stale opakovat tu istu vetu. endgame GW2 riesi inac a podla toho je postavena cela hra.
      • Naprostý souhlas... my jsme se zvětšili nyní taky dost přes 100 lidí a každý den je online během dne přes 50 lidí a večer klidně i přes 75... takže žádný podstatný úbytek hráčů nezaznamenávám...
        Pravda nejsme ali wowkařů, takže se nás panda nijak nedotkla... *2*
    • Tak velky odliv hracu a stale musim cekat frontu, abych se dostal do WvW
    • podla tvojej guildy sudis ako skoncila hra ? vyslo wowko, cast ludi sla tam, gw2 nekonci.. gw2 nieje zaviazana na platiacich hracoch... je to buy to play hra...
      Napis mi co by si chcel na 80 robit a co ine robis v inych mmo na max levelu :)

Ja si stale vravim vetu : Ked zapnem wow spytam sa : Kde MUSIM ist ?
      Ked zapnem GW2 spytam sa : Kde CHCEM ist ?

kazdy kto hra gw2 dlhsie mi uzna tuto vetu za pravdivu... gw2 nieje o tom aby si farmil gear a bol do toho nuteny (ano si nuteny, nefarmis, nemas nic) v gw2 je to inak :)
      Skus zajst PvP, za par hodin bude novy blogpost o pvp a ich esport plane, hra sa bude do buducna vyvijat stale... skus zajst PvP,WvW,Dungy, neviem co chces ine robit na 80... ale mozes si zajst Keg Brawl, urobit world explore, ucraftit legendarku... ach jaj je toho veeela :D
      • No nevim. Ja jsem hral uz mnoho mmorpg her,ale v zadne jsem nepouzil slovo 'muset'. Pokud ty ano,chyba je na tve strane,ne na strane hry
    • Skôr nevieš čo máš dělat :) dá sa tam toho robiť milión...
  • Včera jsem dokončil mapu na 100% nestalo se mi že bych se začal při eventech nudit naopak užil jsem si úplně každý. Osobní příběh je kolikrát lepší než v některých singl hrách už se nemůžu dočkat datadisku a dalšího draka :)
    • Podle me je osobni pribeh naivni klise se spatnym dabingem, ale hra jako takova zatim bavi. Skoda mnoha buglych eventu a ne moc povedenych dungeonu.
      • Nejlepsi single pribeh melo AOC :p
  • po tydny hrani a level 40, je to hrozna nuda. Snad nejnudnejsi online hra jakou jsem kdy hral a to jsem jich zkusil dost a dost. Opravdu to za tech 999kc nestalo
    • Souhlas, já došel na levl 20 a taky mě to přestalo bavit. Hlavně proto že..
      1)Eventy jsou ještě nudnější než normální WoW questy protože nemají žádný příběh
      2)Boss fighty jsou nudné (nemůžete prohrát) a celkově PvE stojí za nic
      3) Vzhled mé postavy se při levlování měnil jen minimálně
      4) Herní prostředí je nádherné, ale není zde nic co by mi utkvělo v paměti díky tomu že se k místům neváže žádný příběh.
      +ArenaNet se tváří jako kdyby vytvořil revoluční hru v MMO žánru (Trailer)...
      • genki.sudo
        Však ona je v mnohých aspekotch revolučná.. Pokiaľ tvrdíte že nie tak ste buď troll alebo si stojíte na kábli..
        • Všem je přesně revoluční? Napadají mě akorát ty eventy. Ale to už se pomalu ale jistě rozmáhá, ačkoli ne tak propracovaně, i v dalších MMO.
          • napiste mi MMO ktore je podobne WOW, napisete ich desiatky...
            napiste mi MMO podobne GW2, nenapisete ani jedno :)
            Jedine gw2 po tych rokoch prislo s buy to play systemom a uplne inym pohladom na celu MMO, ostatne mmocka videli uspech vo WOWku tak ho s pocitom uspechu len okopirovali a cudovali sa ze im nezaraba tak, ako malo, ved radsej hrat p2p prepracovane wow s 9mil hracmi ako p2p wow kopiu...

- To ze eventy nemaju pribeh :DD Ale maju, staci citat dialogy NPCciek a hned na pribeh prides : Vcera som expil v nornskej oblasti, bol som niekde v budove kde behali deti a ty chceli rozbit flasu medu aby privolali medveda, ta im vsak spadla a prisli desiatky medvedov, event na svete... + celemu tomu predchadzalo asi 10 dialogov NPC ! postav. Vo wowku ti povie q giver : zabi kentaurov, pretoze na mna utocia, pricom stoja na mieste a respawnuju sa kazdu minutu, v gw2 na neho kentary skutocne utocia, nicia mu stany atd atd, potom tie stany opravujes, neviem, aky hlbsi pribeh chcete...
      • 1. Asi věc názoru. Mě eventy baví. Příběh tam je - ale musíš vnímat svět komplexně a číst si mail.
        2. LOL. Asi hraješ GW2 speciální edici pro morony. Já u bosse chcípám každou chvíli. Nejspíše jsem lama. Nezřídka prostě chcípneme všichni. Jasný, za pokus nakonec každý dostane odměnu. Tohle by ještě mohli trochu vyladit.
        3. Jo, to je škoda. Ale co si čekal během úvodního hraní - tj. těch 20 levelů?
        4. K místům se výže řada příběhů - jen je nutné si nastudovat lore a vnímat, co si říkají NPC. Jasný, není to tu většinou stylem: "Hele, běž k témhletý jeskyni, kde sídlí velký zlí démon, který tu žije už xy let a který dělal bla bla, protože bla bla, a tak nakonec bla bla. To tu fakt není. Ale příběh tu je.
        + GW2 není revoluční. Je to prostě jen trochu jiné MMO. Revoluční MMO si představuju docela jinak. *3*
        • 1. naprostý souhlas, některé eventy baví víc, některé méně, ale tak je to i u q v jiných hrách...
          2. jde o to čemu říká boss, jestli veteránovi tak se mu nedivím, toho skutečně jde dát v jednom člověku...
          3. vzhled postavy se více mění až na vyšších lvl kdy je výběr z většího množství zbrojí... ale podobné to je ve většině her...
          4. naprostý souhlas...
    • Veskoslav
      Určitě napíšeš nick a server na kterém hraješ, ať si to můžeme ověřit.
      • Proč by měl?

Jakmile někdo píše nepotizivní věci, tak musí dokazovat? A co ten Dave... ať to dokáže i on.
        • Veskoslav
          Protože to jsou většinou lidé jako Cody či trol, co to nikdy nehráli:) Proto:) Kritiku beru, ale toto? A opravdu nevěřím, že někdo, koho hra nebaví to dotáhne na level 40 za týden (což je nějakých 4-5 hodin denně hraní). Neříkám, že hra je skvělá, mnohé věci mi vadí (vzhled základních setů zbrojí je strašně směšný a vůbec se mi nelíbí např.), ale když kritiku tak ne stylem jsem 40 za týden a je to nuda:)
          • Ale ne, hral jsem to s nadsenim jako kazdy, ale veci jako ze zacatku temer nefukncni aukce, buglej Q pro nordy famele hrace, to me asi odradilo, vyhoda teto hry je ze se nemusi platit mesicni poplatky, takze se ke hre mozna vratim ale ted, absolutne nechut...
            • JInak hral jsem opravdu dost her, patril jsem mezi prvni vCR s WOW, hral jsem Age of conan, warhamera a ted GW2. S GW2 jsem skoncil nejrychleji
            • To ze ho uz opravili neznamena ze nebyl bugli.......Ale je to tak, moji pratele prestali take hrat, a rikaji to same...nuda
            • buglej Q pro nordy famele hrace - hram norna a na ziadny bugly quest som nenarazil... niekedy je problem medzi klavesnicou a stolickou... na to ze je gw2 mmo tak pri starte sla az lepsie :) asi is nehral ine mmo hry ake boli zabugovane :P
              ze zacatku temer nefukncni aukce - nj, aktualne uz bezi normalne...

ak ta tieto 2 veci odradili od hry tak to je s tebou velmi zle, radsej nehral ziadnu mmo, aspon nie od zaciatku, pretoze ako som uz povedal, kazda ma problemy, a na to ake, gw2 mala este pekny start...
    • Hm :) Popravde GW 2 jak to rict neni navykova hra v mem pripade ,ale hudba graficky zpracovani a vlastne s tim,ze se portujete a nemusite hledat fly mounty ci jezdit na mountech je zabavnejsi nez wow ..
      Ja mam teprve 25 level expeni je nuda nekdy to nuda neni ..Jelikoz :D treba z hodinovyho boje proti bossovy padnou uplne k nicemu veci ..
      Ja vzdy udelam level a jdu delat neco jinyho objevuju mapu hraju pvp a pak zas znova .
      Jsem naopak rad,ze to neni navykove

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit