Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 na týden zdarma aneb kdo vyzkouší, neprohloupí
25.9.2013 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Další grind časově omezený update jako všechny ostatní každé dva týdny přidávají tyhle nemastné neslané narychlo vytvořené slátaniny bez špetky příběhu. Kdo by chtěl GW začít hrát tak nedoporučuju a to říkám jako hráč co s pauzami hrál od začátku čistý grind a farmaření rychle sypou nový ovšem nekvalitní obsah.
-
je to nezvyk, když tě vývojáři nenutí každých několi měsíců vyhodit svůj starý armor a jít farmit jiný že?
-
ale prosímtě, ty bys prskal ikdyby to bylo zadarmo
-
Nevim jestli zrovna ja bych zkousel (i kdyz zadara...) Cas taky moc nemam no. Asi ne no. *3*
-
1) poslední patch zvýšil obtížnost jednoho z draků, kde je potřeba koordinovat skoro 100lidí přes TS
2) o jakých skillech ve frontě to mluvíš? hrál si to někdy? přestože se zdá, že je tam málo abilit, tak si lidi kvůli této hře kupují MMO myši. V pvp člověk potřebuje dělat X věcí naráz, aniž by si zlámal prsty na ruce.
3) Systém eventů je ze všech MMO jeden z nejlíp promyšlených a nejzábavnějších. Běžíš po mapě - vidíš event - zapojíš se a dostaneš odměnu. nic jiného neřešíš. jenom hraješ :-)
ale zbytečný to vysvětlovat někomu, kdo už od začátku věděl, že GW2 nechce hrát :D -
Ty jsi obycejnej prudic, nic jinyho.
Mel by ses naucit k lidem chovat slusne, tvym slovnikem nikoho neohromis a ani nebudes zadnej king.
Nauc se respektovat ostatni lidi a jejich nazory. Pokud na to nemas vek ani rozum tak by ti meli rodice zakazat psat do verejnych diskuzi kdyz na to jeste evidentne nemas rozum. -
V pohodě :) Je to opravdu kosmetická :) Děkuju za reakci a ať se daří!
-
no daj nieco lepsie co nepreslo ocistou po p2p, nema to freemium a pay2win shop a ma updaty kazde 2 tyzdne nic take NIE JE. To co gw2 ponuka za 40eur alebo kolko ta hra teraz stoji ti neponukne ziadne platene mmo za rok, takze ano, zatial naj mmo na trhu, ludia to hraju, updaty su take caste ze ich nestiham dokoncovat, o tom ma byt mmo.
You cant kill hater.... -
Já jsem teda nepochopil ten bojovej systém u SWTOR a díky tomu to letělo hned do koše.
Že jsem si na kazdyho protivnika musel kliknout myší abych pak do něj moh střílet...
*7*
Můj názor když jsem to začal hrát prvních 10 minut ve hře. -
Sakra práce, děkuju za upozornění. Se mi to stmívání při psaní pomotalo :(
-
16,7
-
kolik to ma GB pls? Protoze downloader ukazuje jen pocet suboru *7*
-
...gw2 zatial naj mmo na trhu :)
lol.. huba plna srac.ek -
Malá kosmetická směrem k autorovi článku. Update nese podtitul Twilight Assault. Twilight Arbor je název dungeonu, kde se bude odehrávat.
-
Tady se jednoznačně přidávám. Od té doby, co vychází nový obsah každé dva týdny, dost nestíhačka :) Různé aktualizace se od sebe sice liší co do mohutnosti i zaměření, ale stále zajišťují přísun zábavy. A to nemluvím o zlepšení herních mechanik jako takových, které se s tím vezou.
BTW > PravyMonty: Nejlehčí? Zkus si třeba projít Super Adventure Box na Tribulation Mode. Myslím, že na takový očistec jen tak nenarazíš :) -
Zajímaly by mě ty změny. Zrovna jsem si projížděl ty rozdíly a nějakých změn jsem si nevšiml
-
S velkou pravdepodobnosti jsi za ten mesic ani nezjistil co vsecho tahle hra obsahuje, umoznuje a nabizi *3*
-
Souhlas, jeste se mi nestalo ze bych nekdy nemel co v GW2 delat, spis nestiham .)
Pro zajemce o GW2 a jeho tyden volneho hrani doporucuji server Aurora Glade, je tam velka CZ/Sk komunita a nespocet ceskoslovenskych guild, budeme se na vas tesit :) -
Jo něco podobného jsem si myslel první měsíc hraní...
A pak jsem si uvědomil, že je to nejstereotypnější, nejhloupější, nejtrapnější, nejnudnější, nejlehčí mmorpg ze všech. -
Tak to te lituji, hra s F2P a tema mikrotransakcema stoji zah....