Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V hre je co robit, len si to treba najst, ja napr zbieram dungeon eq, zbieram tokeny, chodim dungeony, robim achievementy, levelujem pvp, chodim do wvw, chcem vsetky jumping puzzle, no stale na konci dna si vsimnem ze som nestihol ani minihru ktoru som chcel, ze som nestihol ani crafting, ani guild missie s guildov, ani boss event, ani world draka, proste v hre je milion veci ktore sa deju a mozes ju robit kedy len chces nemusis si nic platit, nic dodatcne kupovat a preto ze gw2 zatial naj mmo na trhu :)

Pav - to ze ti vadi downscaling a to ze ta otravuju komare je tvoj problem ,nie problem hry, vsetko co si popisal si to popisal ako keby si hru nehral alebo vyexpil 5lvl a hru vypol - v tom pripade who cares, rozpravaj si to kamaratom v skole.
  • PravyMonty
    http://www.troll.me/images2/grumpy-cat/no-just-no.jpg
  • MMORpG to neni, na to tam chybi nejake uplatneni taktiky, raidy. Mlaticka to taky neni - namackavaj se skilly (teda tech par co tam je) do fronty ... je to paskvil... Navic naprosto hloupy system questu, kdy mi po seste ve stejny oblasti hlasi obrazovka ten samej event (ktery navic splnim tak, ze kolem projdu *7* ) a furt dokola... Porad v jednom kuse otravuji nejaci komari a havet, protoze nekdo prisel s inovaci, ze level se nastavuje podle levelu oblasti... tzn. ze kamkoli se podivate, porad neco zabijite nebo zdrhate...a takhle nedoreseny je v ty hre skoro vsechno
  • Hrám 13 mesiacov a neomrzela....
  • jj, taky jsem u swtoru vydrzel znatelne dyl
  • co naplat, ze je to zadarmo kdyz se to neda hrat, pribeh je vrchol stupidity a nejaky progres end game contentu se taky nekona... za me podvod a 45e uz mi nikdo zpatky nevrati
  • XorxoxTalarius
    Proc? Mne SWTOR bavi a ted upravily ten F2P model do podoby ze se da hrat krasne i bez subscription (ikdyz si ho planuju v brzke dobe zase koupit)
    Navic mam jeste spoustu postav jejichz pribeh jsem nehral, takze mam pred sebou jeste spoustu hodin :)
  • PravyMonty
    Neboj se, o nic jsi nepřišel.
  • kickasl
    no... nerek bych rychle, na pomery MMO mozna jo, ale celkove urcite ne
  • mdkGT
    Tyjo to se clovek musi hodne nudit, kdyz se vraci k SWTOR *15*
  • XorxoxTalarius
    Vyzkousel bych, ale zacal jsem zase hrat SWTOR, takze na dalsi veci uz nemam cas :)
  • Dobra hra, ale velmi rychlo omrzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit