-
PvP je na stejném serveru jelikož celá hra je jeden velký server jen je odděleno od PvE.
A ano jako čistě PvE hráč si tu hru taky užiješ GW1 má skvělou příběhovou kampaň -
pvp je oddělené od pve složky, chodí se na určená místa, na GW2 je dobré, že hru si můžeš projít kompletně sám
-
Chci se zeptat, má v GW šanci i čistě PvE hráč? Každý mi vždycky říkal, že GW byla vždy hlavně o PvP, jak to tedy je? Jsou tam klasické PvE a PvP servery, nebo prostě na každém serveru jsou nějaké warfronty nebo prostě všude open PvP?
-
Úplně zadara není musíš koupit krabici a hraný je to popřát dost
-
no a taky hralo a hraje dost lidi, i kdyz je pravda ze po tech letech uz to neni takovy, jako to byvalo, ale to je u kazdyho MMO, kde uz nejsou ani novy datadisky
-
Dyt na to nenarazim, jen uz jsem potreboval jakykoliv NOVY informace o GW2, ted bylo docela informacni sucho i ze strany vyvojaru. Vy aspon pisete o GW2 nejcasteji.
-
neni GW1 zadara, aby to nekdo hral ?
-
Zajímalo by mě jeli bude Games.tiscali pozváno do Únorových testu, docela bych ocenil nějaké zážitky,postřehy atd. z hraní
-
Prosím? Když se podíváte do archivu článků, tak o GW2 jsme toho psali celkem dost, pamatuju, že tyhle tematické články o rasách jsem jen já sám dělal asi tři.....
-
Pěkné vidět taky na stránkách, novinky o GW2
-
Takze po mem vcerejsim nalehani na cokoli o GW2 bylo vyslyseno :D
-
Az tato hra vyjde, tak SWTOR bude muset prejit na free2play. :)