Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi by sis měl změnit nick na blesk.
  • on tím chtěl říci, že i "kompletně hotovej BF4" je stejně zabugovanej a nedokonalej jako hra v early access... musíš číst mezi řádky, hňupe
  • deridon
    ještě, aby ne.. http://i.mimibazar.cz/h/bc/10/100128/09/j71300.jpg
  • eStar
    Early access nekazí herní průmysl, co ho ovšem kazí je nulová zodpovědnost vývojářů kteří z něj již peníze vybrali(nebo z kickstarteru). Zájem ve světě je i o různé podvodné produkty, například pyramidové hry, kdyby zájem nebyl tak to podvodníci nezkouší.
  • Jack1947
    Perník taky no.
  • o heroin je taky zájem
  • proč existuje early acces? protože je o to zájem, je to tak jednoduche. drive to nebylo protože nebyl (tak rozširen) internet ani digitalni distribuce.
    ja ty lidi chápu proste chteji hrat už ted a nevadi jim že hra není hotova na 100%, navic na ks maji čanci i kecat do vyvoje. každopadne ja cekal diskuzi o hre a ne tohle zase o ničem. early acces rozhodne neni neco co nejak kazi herni prumysl imo
  • On ale říkal, že už nechce žádnou early access hru. Neumíš číst?
  • Tak ono na tom nejhorší je že je to zneužitelné a zneužívané. Prostě jedni vývojáři z toho dělají cirkus a jiní to zas berou poctivě, ale reputaci kazí negativa. Já jsem proti z čistě z pár důvodů. Mnoho her to prostě nepotřebuje a cpe se na trh s nedokončenou hrou už jen aby to vydělávalo. Poté tyto hru budují na slibech, které nemusí být ve výsledku splněny. Naposledy si z platících zákazníků dělají quality assurance. Jsem pro v případě, že hra potřebuje dofinancovat před vývojem, jinak nevidím důvod, proč hru vydávat v době vývoje, místo toho aby pořádně dodělali práci a pak chtěli peníze. Za barák taky neplatíte dokud vám ho nedostaví.
  • Ono to vzasade neni spatne, ale dava to moznost tu hru vyvijet desne dlouho nez nezkonci finance a posledni build se neoznaci jako final. Mnohem radsi bych byl, kdyby radsi vydali demo a za par mesicu tu hru prodavali. Pripadne jesti chtej mit uzavreny betatest, tak by ta hra mela byt opravdu ve stadii beta a ne, jak to casto byva, v early alfa verzi.
  • Jack1947
    Early access? jen (většinou) argument proč už ta hra nikdy třeba nebude hotová. *3*
  • puvodne jsem si myslel když jsem na to zbezne koukal že je to 2d ted jsem prekvapenej že je to 3d nebo to hodne dobre zamaskovali
  • Ristoro
    To je pravda. Kdysi se hra udělala, vydala se demoverze a byla prostě hotová. Dneska existují výmluvy v podobě early access, pre-alpha, alpha, beta, atd...
  • No a dneska frčí hry za 50 euro a za stejnou částku DLC Season Pass
  • eStar
    To je sice možný, ale early access by si tenkrát nikdo nedovolil.
  • Tak spousta tříáčkových her, obzlášť těch, co jsou založeny na online systému na tom není o moc lépe. A to stojí třikrát tolik a projdou si betatestem.
  • MidnighT91
    90% Early access her má k těm starejm pařbám blíž než cokoli co má podle prodejce hodnotu 1200kč...
  • MidnighT91
    Jo a vždicky mají tahle geniální přirovnání... *11*
  • No spíš takový lidi maj jen všech pohromadě a nevychovaly je fejsbukový hry ale starý poctivý pařby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit