Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Jdi, Můžeš si zahrát třeba kompletně hotovej Battlefield 4...
  • Já ti rozumim, dávat 15 ojro za kus nevyladěnýho kódu kterej každejch pět minut spadne a když už to chvíli běží tak hráč (tester) stejně nemá co dělat, protože ve "hře" zatím není moc co dělat. To já si běžně takhle kupuju bagety, kdy mi prodavač slíbí že mi příští měsíc pošle šunku a přepříští měsíc dodá vajíčko.
  • tomocz
    Vskutku, je zajímavý, že nikdo nenadává například na v podstatě early acces pro Star Citizen či Elite:Dangerous... přitom tam to stojí mnohonásobně víc, než 15E. Jasný, jsou to hry od známých tvůrců, ale i tam se může něco solidně poondit, jako ve všem.
  • eStar
    Vypadá to pěkně, ale počkám až to bude hotové. Do dalšího early accessu investovat nehodlám.
  • MidnighT91
    Radši tu o tom nemluv, jak jsem se přesvědčil sám tak tu lidi early access a Kickstarter považujou za konspiraci mířenou proti lidské rase ve stylu 11.září. Vymyslela je britská královna aby okradla lidi o všechny jejich úspory na důchod...
  • Já tedy osobně nechápu neustálou kritiku předběžného přístupu do hry. Když se kouknu například na Steam, většina takových her se pohybuje do patnácti euro, což není žádná pálka, za kterou by si člověk měl rvát hlavu, když by nakonec nesklidila požadované předpoklady. Navíc, člověk je na možná rizika upozorněn. Taky bych řekl, že to docela pomůže s vývojem, ať už ohlasy od komunity nebo finance. Navíc, spousta her je docela solidně hratelná už v takové fázi, krásný příklad je třeba Prison Architect. U velkých titulů to tak dneska už funguje taky, když spousta her nabízí k předobjednávce i přístup do bety a podobně. Když to někomu vadí, nikdo přeci nikoho nenutí si takové hry pořizovat, no ne? :)
  • Další early access? Díky nechci, jdu si radši zahrát nějakou hotovou hru..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit