Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukladá si steam platebni udaje i v pripade,ze vzdy zaskrtnu moznost,aby si tyto udaje nepamatoval a pri kazdem nakupu zadavam udaje znova?
    Sice mam nastaveny limit pro internetove platby,ale stejne by me to zajimalo.
  • walltar
    Jěště že na takové platby používám paypal ... ale až někdo hackne paypal to bude fičák na kontech pánové. *5*
  • vono staci nemit na karte love a je to.. *1*
  • Hack STEAMu je podle mne sprostota, protože co sahají mé znalosti, tak Valve si dělá svůj business a do nikoho momentálně nerýpe.

Hack PSN byla odveta za snahu společnosti $ony zastrašovat běžné lidi - požadavek na legální backtracing adres, ze kterých byly navštíveny Geohotovy stránky a podobné libůstky. Takže se sice stále jedná o nelegální činnost, ale vyprovokovanou. "Nedráždi kobru..."
    • Valve rýpe do Blizzardu :) DotA2 je uz skoro venku a Blizzard ma prazdne kapsy :D
    • Buď hackneš Steam proto, aby jsi si dokázal, že to dokážeš, nebo proto, aby jsi se nějak obohatil a nebo proto, protože máš zajmy nad konkurenční slabší platformou, jako Windows Marketplace či Origin, neboť steam je dominantní digi. distrib. platforma.
  • Anarcha
    V tomhle ohledu mě to neděsí mám to řešený trvalým limitem přes net na nule a zapínám si vždy třeba na 30min dočasnej limit jenom když zrovna platim.
    • filias
      Tohle je nejlepší řešení (sám to nedělám, banka to neumožňuje ale asi si jí změním). Tedy být apriori nedůvěřivý k platbám přes internet a nespoléhat se na to, že citlivý údaje nemohou leaknout - ať máš informaci o kartě uloženou u kohokoliv.
  • no to se mi ulevilo ze to priznali
  • Tak dětičky , komu z účtu zmizí první milión , neopomenout hlásit ! ;) *8*
  • ezechiel25-17
    Zakódovaná data karet hlavně neznamenají čísla. Ten systém je pokud vím stavěný tak, že ta data slouží k přístupu k uloženým jiným datům, která leží ale někde u třetí strany. Teda správně to tak má být, když to obchodník posere a implementuje si to po svém a blbě, tak je to pak na nějakou žalobu a náhradu případných škod.
  • No tak jsem chtěl změnit heslo,ale dozvěděl jsem se pouze toto:služba není dostupná,zkuste to později.
  • http://www.youtube.com/watch?v=q3cC-viMwu8&feature=player_embedded#! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit