Přejít na výpis diskuzí
Hack databáze Steamu, změňte si pro jistotu heslo!
11.11.2011 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
Platim pres paysafe a heslo i email jsem zmenil, takze jsem v klidu.
-
jojo, tak heslo jsem pozměnil, steam guard deautorizovanej. Lepší plašit než pak brečet.
Akorát nechápu - můžou teda mít moje údaje o platbách, když jsem údaje zadával pokaždý znovu? Dík. -
-
Určitě, steam nepoužívá žádný "3rd party portal" pro platby, tudíž musí mít všechny provedené transakce uložené u sebe. Alespon bych to tak videl, mohou to klidne drzet v oddelene db.
-
-
Vypadá to, že se jako omluva bude rozdávat DOTA 2 a Portal 2.
http://static08.gog.com/upload/forum/2011/11/5329e189a00dde5b3bb9a190a9959fd30ca18031.png -
-
fake
-
-
No nevím jestli to tu už zaznělo, ale když se chcete přihlásit na Steam z jiného počítače a je to poprvé, tak vám ještě na email posílají nějaký kód který musíte zadat. I kdyby měli vaše heslo, nepomůže jim to, musí mít i stejnou IP adresu...
-
-
To platí pouze v případě, že máš Steam Guarda.
-
-
Tak samozřejmě, proč bych ho taky neměll mít že..
-
-
Lidi jsou divní, nikdy nevíš :)
-
-
A taky blbí, jestli to vypnuli.
-
-
Source: Steam Users' Forums *2* Né, teď vážně. Pokud si dobře pamatuji, musel jsem ho zapínat manuálně. Rozhodně je k fungování SG nutné mít ověřený email - což také někdo nemusí splňovat.
-
sauce plz. já mám starý úřčet a hned při spuštění služby mi to SG defaultně zaplo
-
V případě starých účtů není SG defaultně zapnutý, takže někteří ani nemusí vědět, že takováto funkce vůbec existuje.
-
-
-
-
-
-
Ja nevím jak vy ,ale ja prez steam nic nekupuju ,protože je to tam předražené
-
-
hm. Mirros edge za 2,50€ Komplet GTA seria za 7,50€, Race driver Grid za 3€, Ghost busters video game za 2,50€ Bioshock 3€-- to su len veci čo som kupil ja .Vážne je steam drahý?... treba kupovať v akciách, potom je to tak lacne, že si až pripadám ako pirát.
Každopádne teraz vždy keď mi príde SMS od banky o pohybe na učete tak ma zamrazí... dúfam, že z toho nič nebude -
Já taky ne, ale vony i krabicovky jsou přez steam.. Viz MafieII, Call of duty, Dead Island..... takže se tomu jenoho dne nevyhneš..
-
..kdo si počká, ten se dočká.. a když k tomu připočteš dokonalé uživatelské prostředí..
-
-
Celkově vše, od prostředí, jednoduchosti, přehlednosti po support a ochotu.
-
-
-
Heslo zmenené a deuatorizované všety ostatné počítače cez SteamGuard... človek nikdy nevie. :)
-
ja myslel že hackeri jsou pro zdejsi nedospelou komunitu frajeri, kteri beznym lidem neškodí ne? tak o co jde *3*
-
-
Když sem napsal že bych je postřílel tak sem dostal kopu mínusů a ty máš samý plusy.
Tady řáděj náký breberky!
-
-
Velké halo pro nic. Lidi to že vám někdo ukradne kartu si díky šikovnosti zlodějů může stát i při výběru z ATM nebo při placení v restauraci. A bojí te se vybírat z ATM? Určitě ne, nepřikládal bych tomu takovou Váhu. Navíc kdo používá krytí platby pomocí SMS klíče a mám steam guard tak může být v klidu.
-
Lidi ono to zas nebude tak horké ,to jen musel Gabe napsat kdyby došlo k nejhoršímu .Změnil jsem heslo a dál to řešit nebudu.
-
-
Stejně i já, těžko můžu udělat víc. Nadávat? Na Valve/Steam/Gabea? Proč? Makají, abychom my pohodlní hráči měli hry včetně servisu pod nosem. Že se našla banda idiotů co hackla fóra a bůhví co ještě za to těžko mohou. Jako všude, každý je svého štěstí strůjcem, takže důvěřuj a prověřuj a držme Valve palce ať to dobře dopadne.
-
-
Nechápu, jak se někdo díky hacku SPUF mohl dostat do DB samotného Steamu, když to byly kompletně oddělené služby... Jinak s těmi kreditkami to taky nechápu, oni ukládají všechny čísla, nebo jen pokud zaškrtnu "uložit mé platební údaje pro snadnější příští nákup"? Navíc čísla bez CVV kódu by zase nemusely až tak vadit ne...
-
-
To bude asi jako u Sony. Prolomili nějaký bod v síti a odtud šli dále. Nebo na Steamu získali heslo někoho z Valve, kdo měl všude stejná hesla a zároveň přístup i do DB.
-
No ten CVV kod tam píšeš a pokud ukládají i to ..... nevíš co ukládají. Navíc teď nevím, jestli se při začkrtnutí ukládá i tohle nebo ne.
-
-
Já od uložení karty nikdy nic už zadávat nemusel... Takže pokud to není řešeno nějak jinak, uložené to mají.
-
-
No, pokud to tak je, tak ten dotyčný je v prdeli a jediné co mu pomůže je změnit kreditku.
-
-
-