Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D ted to po sobe ctu a vypada, ze je to lehce zdramatizovany. Coz o to, ja si zahraju tydne 4 hodky na odpocinek a jsem v klidu. Me na tom celym aktu zarazi akorat ten fakt ze ty bany davaj prave hracum. Coz jsem prirovnal k definici terorismu, protoze to tomu odpovida,akorat v jinym meritku. jinak ja tu vzdy resim rad nejaky hovn protoze ted behem zkouskovyho je hezky behem celyho dne se odreagovat bud bujnou diskuzi se zabednencem anebo precist par clanku ;)
  • Pod tohle bych se podepsal.
  • cheaterov je bohuzial na BF3 viac ako dost ;(
  • http://www.youtube.com/watch?v=rTo1hzRbhUY
  • :-D neprožívej to tolik :-DDD hele chápu,to co píšeš má hlavu a patu a seš v právu,tohle otravuje každýho. Ale to jak si to formuloval :-DDD to je vrchol :-DD zapomněl si ještě dopsat,že navrhuješ, aby byly popravený bez nároku na řádnej soud,zkonfiskovat majetek celý rodiny až do pátýho kolene a já nevim co ještě :-D trapnou,debilní hru(a je jedno jestli to je Baldurs Gate,BF,CoD nebo Half Life-hra je prostě hra,ne realnej zivot) srovnavat s nějakym reálnym omezenim jediince ve společnosti-ty máš problémy ;) bud rád,že si zdravej a neprožil si opravdovej terorismus na vlastní kůži
  • chybka. to mela byt reakce na jejdaseka.
  • Pokud potrestaji cloveka, ze nekdo jiny zneuzil jeho serveru k porusovani autorskych prav, pak by meli potrestat vsechny majitele a predstavitele zbrojarskych firem, za vsechny vrazdy, ktere byli provedeny zbranemi jejich vyroby. *16*
  • jak uz bylo napsano, nechodte hrat na Bobici a playzone. Obecne ani na cesky servery, lidi tam stojej za houno. Doporucuju DE a ENG.
  • K tomu Megauploadu: Představ si, že jsi majitelem banky a poskytuješ schránky na ukládání věcí. Jelikož chceš, aby tví zákazníci měli absolutní volnost, tak nekontroluješ co si dávají do schránek, ale zároveň za to neneseš odpovědnost, ale nese ji každý uživatel sám za sebe. A když ti všechno krásně šlape, tak kvůli tomu, že někdo si dal do schránky kradený prachy, pytel koksu nebo cokoli nezákoného, tak ti zavřou celou banku, zabaví ti všechen majetek a zavřou tě!! A na popud člověka z uplně jiný země!! A tohle ti principielně opravdu přijde normální?

    A teď si představ, že americká vláda bude mít možnost zakázat američanům přístup na jakoukoli stránku na světě a to jen z toho důvodu, že je tam malinkatá možnost že může dojít k porušení autorských práv. A tohle ti principielně opravdu přijde normální?

    Ale musím s tebou souhlasit s tím, že to není dobrá forma protestu. Pořád se jedná o formu terorismu a myslím, že to bude kontraproduktivní. Protože lidi jako ty, co si o tom nic nepřečtou a nezjistí si o tom víc informací toto jednání odsoudí s tím, že jsou to zase ti hajzlové hackeři a megaupload je jen na nelegální stahovámí, dobře jim tak. Ale to, že je to útok na svobodu informací a jednání, to nevidí.
  • Mozna pisu trosku OT,ale mam v planu si koupit tuhle hru ale jak vidim tak nekde jsou admini na ..... takze bych chtel vedet,jestli ma cenu hrat na ceskych server(nebo slovenskych) nebo se mam napojit na zahranicni(proste nekde,kde je slusny server se slusnym adminem,ktery me pri HS nevykopne nebo neda ban).
  • Třeba vyskákali a chtěli ho opravit, to tě nenapadlo? :) Tím pádem může být i chyba ve skriptu co tě kickne. Ale jinak chápu. Samotnýmu se mi stalo dostkrát, že sem byl "bezdůvodně" vykopnutej ze serveru, většinou chvilku po tom, co sem někoho zabil. Asi sem někomu šlápnul na kuří oko.
  • jj :)
  • Walldstein
    He...tuhle sem na BOBICI nebo co to bylo za server kick..důvod? Jako inženýr sem z bezpečí odpálil na BVP s adminem a jeho kamarádem několikrát RPG..hra psala: Vozidlo vyřazeno. Tak sem vylez a odpáli další ránu. Výbuch, oba bly tuhý jako každej jinej, ale co se nestalo...Kick, důvod: "Nepoužívejte RPG na pěchotu!" pochopil byhc kdybych na ně střílel RPG na otevřené pláni, ale když byl zalezlej v BVP? Nicméně mi to nedalo a vrátil sme se. Párkrát mi admin vběhl přímo před hlaveň když sem někomu vysvětloval že tudy opravdu neprojde a co se stalo? dostal sem další Kick...asi sem mu narušil statistiku 25:2 na 25:10 takže souhlas, bobici a Playzone stojí za vyližkapsu
  • achjaj , ty koko... *12*
  • hned prvy odkaz na google, ked som dal @ndy 2305, NO COMENT *8*
    http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/prvni-info-a-hardwarove-naroky-c-c-generals-2-57872/?rootId=677721&itemId=677735
  • lol padam na kolena, tak toto je vystizne.
    Aky svet je malicky.
    Andy co ta vyhnal Tubar z fora tak tu obsmrdas ? *12*
  • Ja som tiež raz stretol aimbotera. a bol akurát v našom týme tak sme povedali druhému týmu nech sa nerespawnuje ale ako inak to nepochopili tak som to ja a pár ďalších vyriešili jednoducho.
    Strielali sme ho ako to len šlo. *3*
  • Čistě teoreticky, kdyby u nás EULA platila, tak žalovat je můžeš. Co nemůžeš, je podat na ně hromadnou žalobu... Ale ať si trhnou, šel bych v první řadě po tom nefunkčním nesmyslu obtěžujícím naprosto všechny, s výjimkou cheaterů, jménem PunkBuster.
  • No neviem ci je to ten andy z fora battlefield,
    ale ked ano tak sa necudujem.
    Na to forum uz ani nechodim.
    Je trapny, kazdy den tam dava tie svoje prispevky a na konci stale *3*
    Boze moj dospely clovek a takto sa strapnovat. *11*
  • Jo, to se mi stalo taky. V klidu jsem si vezl zadek ve svém tančíku. Krásný slunečný. Chtěl jsem si rozmlátit pár baráků a poslat na onen svět pár lamek a pak mě snipou oddělal blbeček z uncapu. Bohužel mu ban nikdo nedal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit