Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mna raz zastrelil jeden debilek s MP7 ked som bol V TANKU, cez polku mapy. Potom som to zacal FRAPSovat, spawn na US zakladni v Karkande a sundal ma z Trainu, fakt velka bzunda. Takze aj ked to mam natocene, ze mal za 2 minuty 59:0 si nepomozem.
  • Vaznou???
    Suuuu na HO*NO!!!!!
  • PB tě mohl kopat kvůli různým problémům. PB dělá tradičně problémy pořád. Je to smetí.
  • Lidi používají cheaty jen proto, aby někoho naštvali. Nejde o snahu být lepší než ostatní.

a když někdo říká, že cheatuje a banuje atd. proto, aby něco změnil, aby změnil přístup vydavatele atd., je to kravina. Dělá to jen proto, že je to pako a je nejspíše i sociálně nemocný a chce všechny jen štvát vlastní blbostí.

Cheateři (v MP, v SP je to normálka) jsou pitomci a nic jiného. Nelze se na ně koukat jinak. Totéž si myslím i o drtivé většině hackerů.
  • Ten padny duvod bylo odstaveni nejvetsiho piratskeho serveru. To je stejne padny duvod, jako branit cheterum v podvadeni.

Spolecneho je v tom to, ze v obou pripadech hackeri nasilne a nelegitimnim zpusobem prosazuji sve naroky. A jestli to nechapes, tak mas hodne vymleto ty sam, ale pravdepodobne je to zpusobeno tim, ze jsi mlady a neuvedomujes si, ze spatne jednani je vzdycky spatne, at jim nekdo prosazuje veci ktere se ti libi nebo ho obrati proti tobe.
  • S reklamací?? No asi bych s ní moc nepočítal.
  • V případě EA by to bylo jednoduché - podle licenčního ujednání nemáš nárok na nic, ani na soudní vymáhání.
  • Máš pravdu. Čím je hra starší, tím "nehardcore" hráči ubýbají a tak zůstává jen "jádro" a pochopitelně podvodíci, protože u starších her bývá šance na ban menší. Osobně hraji Moviebattles II (modifikace hry Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy) a máš pravdu v tom, že šance potkat cheatera opravdu není malá.

Na druhou stranu většinou se už známe navzájem (pochopitelně myslím online), takže jak se objeví někdo cizí, tak server zpozorní, jestli se chlapec nechová divně. Žádná diskriminace, prostě ostražitost. Když se nic neděje, tak pohoda. Když ano, tak to má špatné.
  • Soudruzi, jděte už do perdéle... Multiplayer je krásná věc, co ho ale kazí, jsou lidi. Strašná verbež. To by mě zajímalo, že se nikdo nesnaží ani o to, aby prodej aimbotů a jinejch hovadin zakázali. Aby normálně mohla fungovat stránka, kde si za pár dolarů koupíte podobný nasírátko, co totálně zničí cizí produkt, to je jako normální? Jako nejnormálnější se mi zatím osvědčily britský servry. Dobrej ping a často normální lidi. To hrát na českým, to je zážitek. Pokud sáhnete na chat, každej vás akorát pošle do konečníku a ve finále si admin vyléčí pošramocený ego, že jste ho 3x za sebou sejmuli v jeho naleštěným tanku, tím, že vám napálí trvalej ban bez udání důvodu (tímto zdravím ubožáka pana Evropu a jeho stejnojmennej servr). No a teď ještě tohle. Jsem zvědavej, jak by to bylo s reklamací, kdyby mě někdo bezdůvodně zabanoval.
  • zajimavej nazor.. jen s tim poslednim souhlasim jen castecne. rekl bych, ze je to hlavne o tom, jestli to de (cheatovat) a jak je pro ne ta hra dostupna (jak cilenim na mainstream, tak primou dostupnosti). tyhle prasatka jsou vsude. ja napriklad hraju F.E.A.R. Combat (mensinova hra) uz od doby co je ke stazeni a cheateru jen pribiva (zatimco hracu vyrazne ubylo).
    Fear uz neni podporovanej PunkBusterem a je to hodne znat. Jeste ze ma dedikovane servery od fanousku. Jinak by ho cheateri tema svejma onaniema uz potopili.
  • Kdo ví jestly je opravdu falešně detekuje.. Co si budem povídat, oni sice můžou mít Originál hru, ale kdo říká že ostatní hry maj legální, nebo třeba Legální wokna a různej sajrajt v počítači, pak ten program náhodou něco najde v počítači a začne je kopat a dotičný se strašně diví jak to.. Já osobně jsem neměl nikdy problém s punkbustrem kterej by nevyřešila technická podpora nebo aktualizace....
  • Hm, ale asi tak první 2-3 dny ten punkbusterpostupně čistil celej server (tzn. vykopl celej server za to, že nemá povolený punkbuster) nakonec to povolili, ale vidět že na serverech je všude po 5 hráčích byla zábava
  • Ani nevíš o jak dobrou hru jsi přišel!!!! WOE
  • ty jsi takový debiiil to snad není možné... jak mužou mít něco společného obyčejní cheatři a lidé, kteří utoči z celkem pádných důvodů na vládní servery? ty jsi ztracený případ a nejlepší na tom je, že žiješ ve svým světě a nikoho neposloucháš a nejde s tebou normálně diskutovat.. ani mi nepřijdeš jako troll.. ale fakt jako člověk, který má v hlavě vymleto
  • Upozorníte e-mailem firmu na problém, kvůli kterému jisté procento hráčů nemůže hrát, jelikož proticheatovací služba je falešně detekuje jako podvodníky a nepustí je do hry. Hráčů kteří si ZAPLATILI. Ignorace.

Napíšete firmě na fórum. Ignorace a topic zamčen, protože "technické detaily na fórum nepatří", přeloženo do normálního jazyka: "protože naše hra musí pro potenciální kupce vypadat bezchybně".

Tak se naštvete a napíšete si banovací prográmek. Když tam moc chtějí banovat a problémy neřešit, tak ať to vidí všichni hráči, s kým mají tu čest. A naráz je veliký povyk, no to jsou hackeři hovada, jak si můžou dovolit banovat hráče, kteří nic neudělali? A firma...se konečně rozhoupe něco s problémem udělat. Jupí ^_^

Jojo, nevděčná toto práce. A ohledně cheatování v online hrách obecně mám zvláštní názor - čím víc podle mne výrobce cílí na mainstreamové publikum, tím víc procentuálně přibývá podvodníků, protože ne každý se chce hru "učit" (jistá forma práce), ale ten pocit mít své jméno v top 50...a tak nám kvete černá šmelina s podobnými programy a vydělává se na egu ^_^.
  • Buzny, to je ta nejvečí debilita co jsem zatim slyšel, kdyby protestovali proti Originu, DRM nebo třeba tomu debilnímu ozvučení, ale proti ochraně před trotlama co kazej hru,.. bože?/"ů!:
  • Jo, to jsou ti dobri hackeri, kteri bojuji za nase prava a svobodu (krast a ted i cheetovat ve hrach). Doufam ze jim budete tleskat stejne jako za utoky na vladni servery.

Od zacatku tvrdim, ze to jsou internetovi terroriste, ale lidi jsou blbi a slepi, dokud se to neotoci proti nim.
  • Je to jednoznačně forma terorismu a k těmto hackerům bychom se tak měli stavět.

Jinak PB je svinstvo, to je jasné. A proti cheaterům stejně nic nezmůže. Já už potkal v BF3 tolik cheaterů, až je mi to trapné.
  • Leonidasss
    Rozhodně to není jen ''pár'' hráčů, ale dle reakcí na forech atd. se to může vyšplhat až na tísicovky případů, stalo se to i bráchovi a nemůže hrát ani na serveru bez PB, takže ta rada od EA je k ničemu, prostě si teď vůbec nezahraje.
    EDIT: Tak na serverech bez PB už hrát může.
  • jo a najit server bez PunkBusteru je temer nemozny....a kdyz tak hrajes s idiotama co cheatujou a nezahrajes si

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit