Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neni pravda ze parkrat.....me kvuli tomuhle problemu kopal PunkBuster tri dny v kuse...xkrat jsem volal na EA a nepomohli mi...nicmene alespon jsen diky tomu dohral tu zoufalou kampan :)
  • pri takovy omluve by ztratili duveru a vyuzily by toho ostatni studia.predevsim by pak hraci pak casto argumentovali ze v cod se tohle stat nemuze atd atd
  • Jn kdyby aspon sklopily uši a řekli sme kopyta a naboural nám někdo systém, omluva bla bla...ne že dostanu bana a vubec nevim proč
  • Lidi moc nerozlisuji hacker, cracker, skript kiddie, phisher....pro ne je kazdy hacker. I kdyz to v realne znamena naprosto neco odlisneho.
  • jj, mlatenim nevinnych okoliducich, co s tym nemaju vobec nic docinenia.
  • To je hnus tohleto, pánové sou na podobný mentální urovni asi jako ty který odpalujou nálože na tržišti a zabíjej tak desítky nevinných lidí denně protože se jim nelíbí co dělá vláda.
    Prasata.
  • V tomhle absurdistánu bych se ani nedivil.
  • jindra.veliky
    a priste budou zlodeji protestovat ze je policie zavira? *15*
  • Veskoslav
    A co je nejhorší? EA nás před tím nedokáže ochránit. Jo trest za to, že jim kupujeme hry.
  • taky to neni žádná prrrdel to heslo uhodnout :)
  • miker17
    největší sranda byla když Admini F2P hry APB dali do nového patche vychytávků která zkomplikoval asi na 1-2 týdny chod placených aimbotů a wallhacků....ja jsem si zrovan udělal novou postavu na Obeye a řekl jsem si že si dám misi no a hra mě semozřejmě hodila proti full gold týmů s grupou n00bů a ti zlatí borci se nezmohly ani na jeden kill....to byl nejlepší týden v APB a ukázalo se kdo má skill a kdo je jen n00b s aimbotem/wallhackem (90% zlatých se propadlo do bronzové kategorie) a tito hráči pak ku*vili na fórech
  • LOL hackeri breci ze je nikdo nema rad :D
  • sonk
    hra je dobra, o to nejde.. služby kolem trochu váznou
  • tak jako ty aimbotery potkas treba jednou dvakrat tydne pokud hrajes fakt intenzivne....ten aimboter vetsinou do 15 minut zmizi anebo sep repojis jednoduse na jiny server-zas takova tragedie to neni. a co se tyce tech hackerskych banu....tak zatim jenom 150 lidi,sance je mala a brzy si myslim, ze cely ten problem daji do poradku
  • Cheateři jsou největší noobové a lamy, který sou na týhle planetě...nejradši bych těmhle dementům ty počítače rozšlapal na kusy a ještě je pořádně proplesk!
  • to je konec tohle. Ja chapu ruzny formy protestu, mirene utoky vladu a ruzne servery.(rikam chapu, ne podporuju). Ale tohle uz se da podle definice povazovatp omalu za terorismus, tj. motivovane nasili proti nebojujicim cilum za ukolem ovlivnit verejne mineni. at si pro me za me bojuji mezi sebou nebo jak chtej, ale ne na ukor ostatnich lidi, predevsim tech kteri s tim nemuzou udelat absolutne nic.
  • podle komentářů.. jsem ani netušil, že je to až takhle smutný v tom multiplayeru.. tyhle věci mi dokážou pěkně zkazit hru.. a to jsem přemýšlel o koupi
  • teď se hlavně nazývají lidi hackry, už jen když nabourají (uhadnou heslo) na facebooku..
  • ja tyhle aimbotery potkal vickrat...nejhorsi na tom je, ze ty lidi z nepratelskyho tymu nedokazou pochopit, ze se maji prestat respawnovat. je to jednoduchy. kdyz se lidi nebudou respawnovat nema do ceho strilet. jenze ne, ty lidi to porad zkousi v domneni ze trebba ubehnou o metr dal nez predtim a stihnou vystrelit dve kulky do prazda. co dodat, demence.
  • to byla reakce na adama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit