Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CCP by melo hoodne zamakat na zabezpeceni po tom co se sprahli se SONY *5*
  • Jako malí ničili ostatním dětem hračky a měli z toho děsnou srandu ... pak vyrostli
  • pre puberťakov su to hrdinovia je to vidieť aj na tejto diskusii. mate dosť nedospele nazory
    • Absolutni souhlas. A je jedno jestli tem 'pubertakum' je 15 nebo treba 30+
  • Koukám, že se ty namyšlený parchanti předhánějí kdo je větší rádoby chytrák. Už musím měnit třetí heslo a už mě pomalu začínají sr*t.
  • zbezne jsem to tady prolítl a koukám že je tady mají za hrdiny kterí delají vlastne prospesnou práci.
  • Hanzales
    Naplácat jim na holou, holomkům jednim *3*
  • 2posila@tiscali.cz-nadherne napsano.
  • ked hackli sony tak som sa len smial a vravel som si ze aka parada ze mam pc :D...vravim si na steam si nedovolia....steam je fakt dobre zabezpeceny...a ak by tak co tych par dni bez hier vydrzim...kym nezneuziju moje data tak mi je jedno...steam padne a snad aj nejake odskodne dostaneme :D...na udobrenie...ale verim ze steam odola :)...ked nie tak stravim viac casu vonku no co :D...
    • *1* Ted si mi do hlavy nasadil nemorální myšlenky .
      A tak nák doufám že steam hacknou a valve nám zato dá náký hry zadarmo :D
      • portal 2 a BF3 by stacilo :D....ale nebudem sa hnevan ani za BF:BC2 :D
  • jejich poselstvi je jasne! nesedte u pocitace pri online hrach a jdete ven!
    • Oni o tom mají určitě co mluvit *1*
  • Ti teda jedou no *1*.Oni trapní rozhodně nejsou, ale až zhoděj steam tak možná změním názor.Chápu tu část která to dělá kvůli té výzvě, sám mám radost když rozjedu program v obyčejném C.
    • Specialne tobe bych pral hackuty pocitac nebo nejake ucty. Mozna by pak trapni zacali byt i pro tebe
      • Spades
        jezisi :D vis vubec co ta skupina dela ?
        mas hacker a hacker... jeden hackuje pro svuj vlastni prospech (prachy slava...)
        jenze vetsina hackeru si z toho dela pr/el - zkousi kam se vsude da dostat, co vsecko najdou, a co vydrzi vice...

Oni hackujou jen tak zprdele a vetsinou vsecko co zrboi je to, ze ukradnou soubory z kose, nebo nejake logy, aby meli dukaz, ze se tam dostali - to je vse

Nejsou o nic vic nebezpecni, nez vypadek serveru sam od sebe...
        • Fakt strasna pr/el . Zamysli se nad sebou,nebo si taky zacnu myslet ze jsi jen male dite,jak autor vyse pisewv *3*
        • Píšeš hovadiny .... hacker to dělá pro vlastní užitek ten co to dělá pro vlastní potěšení je cracker
          • větší kokotinu jsem už dlouho neslyšel *1* *1* *1* ...nejdřív si zajid aspoň na wiki než začneš mlet
        • kolik ti je, asi moc ne ze?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit