Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty to mas proste popleteny a motas pate pres devate.
  • Proto tam je i ta poslední možnost :D
  • Takovým dementům bych řezal ruce a každý, kdo je podporuje, by měl dostat pár facek, nebo kopanců do prdeleeee. Není nic záslužného na tom znemožnit lidem hrát a kazit jim tím zábavu. A že když vypadné server jen na pár dní, že to nic není? Já vás taky nezabiju tím, když vám nakopu prdel, takže mohu vám to udělat?
  • Koukám další myslitel na foru.... *7*
  • kdyby měli ženy/přítelkyně/milence tak by nedělali takový kraviny..
  • Teď tě můžu citovat: "Měl bys ses přestat zabývat hovadinama" a pochop obsah textu
  • myslím si že je to tím, že herní servery jedou ve špičce skoro na plný výkon, není tam velká rezerva. stačí přilejt trochu (možná trochu víc) oleje do ohně a bác. dalším důvodem je možná to, že banky a jim podobní mají své weby zabezpečené o dost víc. takže herní servery jsou relativně snadný cíl a když ti "hackeři" shodí třeba LoL login server, upoutají na sebe kýženou pozornost.
  • Souhlasim, at pozaviraji hlavne ty nejvetsi hackery(teroristy) jako jwz, TimToady, torvalds, rms nebo Bram Moolenaar!
  • Koukam samy f2p a p2w, EA taky ferovosti moc nepobralo, tyhle litovat nebudu. *15*
  • Jack1947
    Ale ne, jen mi pripadalo ze je beres snad nak normalne. Jako by hackovat nebylo uplne tak vandalstvi.
  • Hackovat mozna ale k tomu ma ddos docela daleko...
  • Měl bys ses přestat zabývat hovadinama a pokusit se o ovládnutí pravopisu.
  • Mas to popletene a jeste si mi svou hloupost snazis vnucovat. Ja jsem jen napsal, ze tito lide nejsou hackeri, ale vandalove.
  • Jack1947
    Hackeri jsou jinak dobri ze ? *15* Bojuji proti utalucujicimu systemu zle despoticke civilizace...
    ti jsou hodni a toto jsou vandalove. Hodni co terorizuji , narusuji bezpecnost... vyvozuji jednoduche dusledky. ( No, kdyby shodily nasi vladu tak by si zaslouzily nejaky ten Donate. ).
  • si to domysli ne? maminy zaplačou až je uřady najdou, a pak ti rovnou řiká, že vezme někoho na výlet...
  • To nejsou hackeri, ale vandalove.
  • Vy tady děláte jak kdyby to, že se nemuze nekdo lognout par dnu byl nejakej konec sveta...

hákovat všechny velký firmy takovýhle je záslužná činnost!!
  • A nebo to taky je banda script kiddies :))
  • podmět, přísudek, předmět ... atd... ?
  • paraziticke skupiny.. LOL.. citame vela lavicovych periodik ? zmakne ti z toho mozog :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit