Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeste pochopim, kdyz nekdo utoci na stranky bank, vladnich organizaci, nadnarodnich podniku a podobnych parazitickych skupin ..... ale jaky smysl ma utocit na herni servery, weby je pro me trochu zahadou
    • myslím si že je to tím, že herní servery jedou ve špičce skoro na plný výkon, není tam velká rezerva. stačí přilejt trochu (možná trochu víc) oleje do ohně a bác. dalším důvodem je možná to, že banky a jim podobní mají své weby zabezpečené o dost víc. takže herní servery jsou relativně snadný cíl a když ti "hackeři" shodí třeba LoL login server, upoutají na sebe kýženou pozornost.
    • paraziticke skupiny.. LOL.. citame vela lavicovych periodik ? zmakne ti z toho mozog :D
  • God-of-War
    A ja sem si rikal, proc se nemuzu lognout do DC Online. Postrilet vsechny hackery. *16*
    • pro mě to jsou mistři!Já říkám bravo!!!
      • spomen si na svoje slova ked v buducnosti nebudes moct vojst na nejaku stranku alebo ked nebudes moct spustit nejaku hru. Pripadne ked ti vycistia konto..
        • Jako chlap si bude stat za svym, byt to bude s krabicakem v ruce a v kartonu od nabytku z ikei:-)
  • To nejsou hackeri, ale vandalove.
    • Jack1947
      Hackeri jsou jinak dobri ze ? *15* Bojuji proti utalucujicimu systemu zle despoticke civilizace...
      ti jsou hodni a toto jsou vandalove. Hodni co terorizuji , narusuji bezpecnost... vyvozuji jednoduche dusledky. ( No, kdyby shodily nasi vladu tak by si zaslouzily nejaky ten Donate. ).
      • Mas to popletene a jeste si mi svou hloupost snazis vnucovat. Ja jsem jen napsal, ze tito lide nejsou hackeri, ale vandalove.
        • Jack1947
          Ale ne, jen mi pripadalo ze je beres snad nak normalne. Jako by hackovat nebylo uplne tak vandalstvi.
          • Ty to mas proste popleteny a motas pate pres devate.
          • Souhlasim, at pozaviraji hlavne ty nejvetsi hackery(teroristy) jako jwz, TimToady, torvalds, rms nebo Bram Moolenaar!
  • Už zase .

Je to pár dní zpátky co skupinka "DERP" navštívila v přímem přenosu LOL streamera Phantom lorda a začali schazovat ddosem servery lol ,doty2 etc. .Phantomlord si to asi docela užíval,udělal s nimi krátké interview na ventrilu nebo hrál hru typu když vyhraješ neshodíme srver.
    zdokumentováno na redditu - http://bit.ly/1cobT59

Přišlo ovšem contra. po tomhle incidentu se na pastebinu objevily dokumenty od jiných hackerů s osobními údaji a loginy Phantomlorda a majitele twiiter accountu "DERP" s popisem "vašich 15 min slavy je ukonce " a jak si vůbec takovej pracháč phantom lord dovoluje medializovat ddosy .

http://bit.ly/1ivIgqX
    http://bit.ly/1dqPqt0
    • Kristepane oproti anonymous které je možné považovat jakžtak za Rebely tak tihle jsou Gangsteři typu českých politiku fakt ****** jsou uplně asdrgt-**//*g/*/*ag a nejradějích bych je *KONFISKOVÁNO*
      • Blue.Shark
        "Konfiskováno"? *15* *15* Dík za zlepšení nálady *1* Každopádně souhlasím. Bezcílné k*rvení čehokoliv nemá smysl. Když chtějí zábavu, můžou si jít ven kopat s míčem. Aspoň, že jim to ti zdatnější dali hezky sežrat.
  • Kouli s retazem na hnatu, do pracek krumpac a na mesic nahnat do lomu lamat sutry. Po navratu je nechat vlastni hubou prekousat kabl od netu. Skodici spinavi.
    • To je malý trest.
      Rozdrtit ty blby, hnát je před sebou a slyšet nářek jejich žen/přítelkyň/mylenců/forever alone.
      • kdyby měli ženy/přítelkyně/milence tak by nedělali takový kraviny..
        • Proto tam je i ta poslední možnost :D
      • Conan? :-D
        • kennyB
          No jo a já dumal, kde jsem to jenom slyšel *1*
  • Takovým dementům bych řezal ruce a každý, kdo je podporuje, by měl dostat pár facek, nebo kopanců do prdeleeee. Není nic záslužného na tom znemožnit lidem hrát a kazit jim tím zábavu. A že když vypadné server jen na pár dní, že to nic není? Já vás taky nezabiju tím, když vám nakopu prdel, takže mohu vám to udělat?
  • MidnighT91
    Když už mají prostředky k těmhle útokům tak by se aspoň mohly soustředit na pořádné cíle a ne trapčit na herních serverech. Proč tyhle skupiny neudělají pořádné peklo EA a dalším arogantům, co by opravdu potřebovaly dostat za uši. Takhle jsou to jen banda kreténů.
  • A taktiež nám zhodili EVE Online asi na 2 hodiny...
  • A taky servery WoT NA, a EU1 ;)
  • Vy tady děláte jak kdyby to, že se nemuze nekdo lognout par dnu byl nejakej konec sveta...

hákovat všechny velký firmy takovýhle je záslužná činnost!!
    • Hackovat mozna ale k tomu ma ddos docela daleko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit