-
z jakých socanských hlav tyhle krávoviny lezou? *7*
-
Dost dobře nerozumím tomu, co je na tom tak strašně revolučního? Mám účet u Komerční Banky a můžu se na něj také přihlásit odkud chci, protože certifikát je přenosný a při přihlášení zadám kód z smsky od banky. Kdekoliv na světě, z jakéhokoliv počítače... Jen se ptám, nereju... Poslané heslo na e-mail s údaji je dle mě naprosto běžný způsob, ne?
-
mám to!!
-
Tak když nejsi inteligentní a nedochází Ti, že toho člověka klíďo píďo můžeš pustit na tomtéž počítači na svůj vlastní účet, Tvůj problém.
-
Často někomu půjčuješ projetou jízdenku? *7*
-
Hm, další placení za jednu hru?
-
oh no, we are all fucked!
-
No tak to jsi dobrý optimista. Za předpokladu že PC skutečně používáš (řekněmě 5+ hodin denně) a jsi neustále připojený k internetu- dřív nebo později něco chytíš. Dneska už nejde o to jestli otevřeš přílohu k emailu jak idiot ... viry dnes jsou úplně někde jinde (nejen lokací).
-
nebo si tu funkci nemusis aktivovat. Ja jsem porad zastancem toho, ze staci pouzivat selsky rozum a jakykoli antivirus a muzete byt v klidu.
-
Nemusíš..dostaneš email s kodem a ten zadáš treba na hotelu kde budes hrát.. *1*
-
Ehm .. chapu to spravne ze ted kdyz se budu chtiti nalogovat ze sveho laptopu tak to budu muset potvrdit na svem kompu?
Doufam ze bude stacit jednou ... jinak to bude dost pruda :-/. Kvuli bezpecnosti omezi uzivatele :-/ -
A k čemu mě budou dvě hry.. *1*
-
a komu to vadi? - po overeni identity se prihlasis napr. i z prace *3* Jsem smirenej, ze bazar je minulosti... uzivatel steamu co nakupuje (trebaze ve sleve) se casem dostane na X tisicovou hodnotu uctu a prijit o takove acc je mala tragedie
-
Tak mu rekni heslo kdyz chces aby to hral, ja bych to treba nechtel, jsem docela uchyl na statistiky, achievmenty atd. (takze steam je pro me v tomhle raj) a nechci aby mi do toho zasahoval nekdo jinej . Jinak steam guard je parada, uz jsem ho taky zapnul, prece jenom, nekdo tam ma desitky, nebo stovky koupenych her a takhle ma zaruku ze pokud mu nekdo neslohne comp, muze byt v klidu.
-
Může se přihlásit vlastním účtem a pokud má hru koupenou může hrát. *3*
-
Popularita vzroste? Vždyť nejde o nic víc, než další kontrolní nástroj k uzamknutí licencí na konkrétního člověka nebo stanici.
-
Na Steamu mi vadí a vadit bude to, že hra je svázaná s účtem a když chci, aby si ji na tomtéž počítači zahrál někdo další, musí ke mě. *10* TAkže Steam pořád ne-e.