Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele neřešte to - tohle je amerika...
    Já jsem prti jakékoliv cenzuře - nejsem žádnej nácek, ani anarchista, ale mě se nelíbí, když někoho trestají za svobodný názor...
    (A to neřeším to, že svastika není nacistická :D)
    To máte jak vyhodili z armády ty čechy, kteří si dali na helmu znaky SS - Když jsou to kokoti, tk co mi potom ? Dokud tu nezačnou pobíhat a vraždit lidi, tk mi jsou jejich názory úplně u prdele, a ať si říkají co chcou...

    (Jako příklad: Blizzard má v cenzurovaných slovech nazi - nacista... To už je fakt demence)
    • Jo, tohle je myslím rozumný názor.
  • Jednoducho mas v hlave nasrane, hlavne, ze mas svoj nazor. treba ho vyjadrit. jelito. Totalne nemas sajnu o com sa tu pise ale budes mlet stale dokola to svoje. Chuak, proste chudak
    • Lidi, nechte ho žít ve svém pokřiveném světě nebo zakáže i nás! Třeba jednou prozře. Možná by si měl více číst historické knížky a přestat plácat nemsyly. Tím, že si se začal projevovat agresivně si všem akorát prokázal, že si větší rasista a nacista než my :-) Hele, ber to s nadhledem, a navíc, když něco zakážeš, neznamená to, že něčemu zabráníš. Nejvíc mě rozesmálo, jak si psal o tom, že se to zakazuje, aby už nikdo nezažil nic podobného jako ve druhé světové válce. Tohle je největší hloupost, kterou jsem kdy slyšel. Válka je byznys a pokud vím, kasu drželi židovští bankéři a jim bylu u zadku, kolik židů bylo poraveno, hlavně, že jim tekly peníze. Neschvaluji holokaust, ale tím že je to postavené mimo zákon a zakázané, neznamená, že se nenajde nějaký idiot, který se k tomu uchýlí! Stejně jako naprostá pitomost holokaust popírat a v učebnicích některé věci přeskakovat jen proto a proto. Pak nemají býl lidi zblblíma ovcema. Howk
      • tak v tomhle je dost špíny o tom žádná, takovej Rockefeller a spol., kterej financoval obě strany, vlastnil taky tušim poloviční podíl IG Farben, dodával pohonný hmoty atd., prostě pohoda, IBM dodávalo techniku do koncentráku aby to vraždění dostalo trochu průmyslovější šmrnc, ve finále likvidaci židů pomáhali uskutečňovat paradoxně sami židé, jenže tohle všechno se takovej svk.kopec nikde nedočte ani to nikde neuvidí, o tomhle se totiž mlčí, jemu stačí nabulíkovat, že swastika ať je jakákoli je zlo a když se zakáže, zlo zmizí a už se neukáže, zaslepenej ňouma, co dodat.
    • No hlavně že ty máš v hlavě jen to nejlepší.
    • no konečně, čekal jsem kdy ti dojde dech a začneš nadávat jak malej Jarda
      • No co cakas. Prechadzam z diskutovania k lutovaniu. Gj
        • tak hlavně že si si ulevil a udělal ze sebe na závěr blbce.
          • Vobec nevadi :]. Ty si nim bol v po cely cas v 100x tolko riadkoch. Bohuzial, hlupym ludom tazko ktori ani nevedia o com sa hovori je tazko nieco vysvetlovat
            • tak když tomu věříš, co bych ti to vyvracel :D
  • Neostava mi nic ine len to zakoncit inteligentnym -> PEKNE VELKA PICOVINA. hej, budes si vybavovat kecy o nabozenstve, ano nebudes ohrnovat nos, ano nebudes pozerat na cloveka na ulici co ma tricko s h. kr. ANO. za monitorom doma na internete akurat.... ludska hlupost je vecna.....
    • ? nerozumím řeči tvého kmene a neni to tim, že je to po slovensku
      • " proto na na takovýho člověka budu zírat stejně blbě jako na někoho s hákáčem, je mi u zadku, že veřejnost tyhle symboly rozlišuje, já ne, pro mě je to stejná pakáž,.... " vidis a o tom to presne je. kazdi nie je uvedomely a bez predsudkov, tak spolocnost nikdy nebude fungovat, spolocnost su vsetci ludia dokopy a prave o tu spolocnost ide. ak pre 98 percent ludi je hakovy kriz symbolom nacizmu , tak sa stava symbolom nacizmu bezholadu na to ci ho niekto vnima ako keltsky symbol alebo indiansky alebo neviem aky. A ked mam pravdu povedat, nacisticke symboly sa po vojne zakazali preto, lebo to bolo obrovske zlo a preto je propagacia nacizmu [ symbolmy, helovanim etc ] nezakonna. A j jedno, ze to bol zauzivany pozdrav vstarom Rime [ Grecku? ] , kazdy jeden clovek vie,ze heilovanie je prejav sympatie k nacizmu. Oni to zakazali hlavne preto, aby uz nikto nikdy v zivote nemusel tak ttrpiet ako za 2 sv. vojny. Kto ma problem s tym , ze su tie znaky zakazane, by si mal hlavne nastudovat preco su zakazane.
        • "je to otom, ze to co si napisal je sice pekne ale v zivote by si sa tak nezachoval ty ani ziadny iny clovek, vies? o tom to je "

          No to je moc hezký, nemyslíš, že já sám vim přeci jen o něco líp než ty jak se zachovám a jaký mám názor na tyhle věci? možná když už si u toho mi můžeš udělat horoskop nebo mi aspoň říct na co budu mít chuť k večeři... *7*

          Pro tebe je prostě hákový kříž symbol nácků a proto zákaz a tim to hasne, však podle tebe většinová společnost říká, že je to špatné a nacistické a co je špatné podle většiny se musí zakázat abychom byli bezpeční viď. Chlape ty musíš mít opravdu mrzutý život, žít na světě kde cca 2 miliardy lidí dost možná ani netuší co to nacismus je, a swastiku uznává úplně v jiném kontextu svých náboženstvích, své kultury.

          Tak hlavně nejezdi do Asie, tam je těch nácků plná pérdel *3*
          • TAk si take tricko kup, zajtra si ho oblec a chod sa prejst po meste na namestie ako na teba budu ludia pozerat, ked uz si taky strasne nad vecou a uvedomely , ze pre teba to nie je symbol nacizmu. To je problem dnesnej doby, ze kazdy radoby inteligent za pocitacom ma potrebu vyjadrovat "svoj nazor", vidim to pomali v kazdej diskusii pod roznymi clankami, rozhovormi etc. Toto je diskuzia k clanku kde sa rozobera ci je to moralne, eticke a spravne ked microsoft zakaze mat na avataroch hak. kriz. Nie o tom ako ty vnimas hakovy kriz alebo ine symboly. a hned v prvom odstavci tohto clanku mas vsetko co ktomu potrebujes vediet "Nejde o politickou korektnost, ale základní mezilidskou úctu," tvrdí Tolouse. Neviem co viac k tomu ma clovek dodat, ale to je v poriadku, kludne si vyjadruj nadalej "svoj nazor" , lebo uznat chybu a povedat , ano je to tak, ved generacie ludi predomnou museli mat dovod preco nieco take ako je hak, kriz zakazali vyobrazovat je prilis tazke. Nie, ty musis mat pravdu, ved je predsa 21 storocie, streda, 24.10.2010 a tebe hakovy kriz nevadi. Preco ho teda nepovolit, hned zajtra?
            A to je vse prateleeee, to je koneec .
            • ještě jsem zapomněl, ve výsledku tyhle tvoje fašounský názory, který sdílíš s politiky, znamenají, že hákový kříže nesmí být ani ve hrách, nesmí být na dobových modelech pro modeláře, nesmí se malovat na dobových věcech, nesmim použít swastiku ani kdybych chtěl udělat dobovou uměleckou práci atd., až do takovýho extrému směřují tyhle tvoje pokřivený názory.
            • Takový triko si těžko koupim když je hákový kříž zákázaný, problém je v tuposti lidí a ty jsi toho zářným příkladem, neustále se informuje o nacistech že hákový kříž je jejich, výsledkem je pak skutečnost, že 95% lidí vůbec netuší, že swastika je naprosto běžná mnoha zemích i kulturách a je staletí stará, jedno území v Panamě ji má dokonce na státní vlajce.

              Ještě jednou ti opakuji už několikrát mnou napsané, na triko si nacistickou swastiku, která má své náležitosti nikdy nedám ani to neschvaluju, jsem proti tomu, ale proti swastice, která nemá s NSDAP nic společného nic nemám a je naprostá kravina zakazovat jakoukoli swastiku ! Ty řeči co tu máš jsou zářným příkladem fašounských manýrů, kdy by si nejradši zakázal asi úplně všechno, nehledě na to, že zákazem swastiky jako takové porušuješ svobodu vyznání.

              jakou mezilidskou úctu? zákaz swastiky je proti svobodě vyznání náboženství, tak jaká mezilidská úcta? ty si úplně mimo, tvůj svět je černobílý a tvůj rozhled a myšlení omezený, ale klid, s tebou je vtom drtivá většina populace.

              Ztrácim tu s tebou čas, tak hodně štěstí v tvých fašounských manýrech, máš recht, zakaž všechno!
      • je to otom, ze to co si napisal je sice pekne ale v zivote by si sa tak nezachoval ty ani ziadny iny clovek, vies? o tom to je
  • +1
  • To co píšeš je pitomost! Svastiku, tedy hákový kříž měli i američtí indiáni kmene Navaho na svých oblecích a vznikl ze slunečního kříže. Hákový kříž má ve znaku i samotný budhismus ve svém tzv. kole zákona. V historii se hákový kříž objevil i ve znacích třeba finského letectva v letech 1818 - 1845 To, že Hitler tuto svastiku pošpinil je věc druhá, ale někomu něco zakazovat? Kde to jsme?
    • Zase sa tu niekto bude ohanat slobodou prejavu a podobnymi vecami ale to, ze ten hakovy kriz si tam normalny clovek neda, to uz akosi neriesis, ze? Ked sa niekomu tak strasne paci hakovy kriz, ze bez neho nemoze byt ani na xboxovom profile, sa holt moze ist stazovat tomu ******* co v 1940-45 vyvrazdil miliony nevinnych ludi, zien a deti a sposobil obrovsky vojnovy konflikt v ktorom svet a ludia trpeli, nie microsoftu.
      • aha takze proc neni zakazano krestanstvi a dalsi podobne bezduche nabozenstvi, nebo komunismus? mas pocit, ze lide diky nim nikdy netrpeli a neumirali jich stovky tisic az miliony? - zakazovat svastiku je totalni bullshit. proste je to soucasti historie a je jen na jednotlivcich jak se k tomu postavi a celkove na spolecnosti (rodice, skola) jak si svoje jednotlivce vychova.
        • Jak keby to tu cele nebolo o tom, co v kazdom [99,9] cloveku evokuje :X . Ide o to , ze kriz nie je vnimany spolocnou ako propagacia urciteho nazoroveho postoja ako h . kriz je [ ked ides po ulici a mas na tricku krestansky kriz nikto si nebude o tebe mysliet, ze sa stotoznujes s nejakymi templarmi co pred 1000 rokmi zabijali moslimov ] a preto ho naprikald zakazal microsoft ako avatara.
          Je to absolutne logicke, ze zakazuju vyobrazovanie h. kriza, a mali by ho zakazovat, prinajmensom dovtedy kym ho ludia nebudu vnimat ako ANo nacizmu, holokaustu a rasovej neznasanlivosti.
          • proč tak hluboko do minulosti? mně se třeba vybaví krytí nacistických zločinců, organizování jejich útěku, pedofilní skandály, nenažranost církve, která vysává nás všechny z daní i když je nám většině prd po nějakém náboženství, vidím za křížem svatostánky, který jsou z nemalý části zaplacený z nakradených peněz, ze zabavenýho majetku pod rouškou čarodějnictví, z peněz z vykořisťovaných lidí, za křížem vidim páprdu co má nacistickou minulost, páprdu co hlásá odklon od materialismu od bohatství, příklon ke skromnosti a samou pýchou se mu při těch plamenných božích kecech houpe ten jeho zlatej kříž a řetězy, že už se ani nenarovná, vidim vypasený kazatele, kněží co káží vodu a chlastaj víno atd. atd. dá se pokračovat věčně co si já představím když na někom vidím kříž, a jestli si představím i něco dobrého? ne, není t tiž co nebo má snad někdo nějakej tip?
            • když uvidim člověka v triku s bílým kruhem v červeném poli s levotočivým černým hákovým křížem otočeným o 45 stupňů pak usoudím, že má sympatie k NSDAP, kkterou tento znak symbolizuje. Pokud uvidim někoho se swastikou, která nesplňuje některou z náležitostí, kterou se nacistický hákový kříž vyznačuje, nemám jediný důvod ohrnovat narozdíl od někoho nad takovým člověkem nos ! Ohrnuješ snad nos na trikem s logem IBM, které dodávalo počítače a techniku do koncentračních táborů a urychlilo tim likvidaci lidí? Pochybuju. Když uvidim kříž, neřeknu si, že ten člověk věří v boha, vybavym si všechny ty bláboly a pokrytectví, kterýmu věří, ne boha, na to aby někdo nutně vyjádřil potřebu veřejně sdělit svoji víru v nějakého boha, na tomu stačí kterýkoli předmět který uzná za vhodný jako symbol pro jeho boha, křížem jasně vyjadřuje příklon ke křesťantsví, proto na na takovýho člověka budu zírat stejně blbě jako na někoho s hákáčem, je mi u zadku, že veřejnost tyhle symboly rozlišuje, já ne, pro mě je to stejná pakáž, stejně vsadim boty na to, že 90% lidí stejně ani neví co tim křížem vlastně vyjadřuje *7*
            • to je zbytocne diskusia. to je sice pekne, co si vsetko vybavis ale ja hovorim o tom , ze uvidis cloveka v tricku s krizom- napadne ti ,ze asi veri v boha, vidis cloveka v tricku s hak. krizom - napadne ti, ze je to neonacista/rasista/privrzenec nacizmu a hitler. o tom to je cele. nevidim dovod preco by mal nejaky nastrocny sopliak mat na obrazku cez celu obrazovku pod svojim menom hakovy kriz. tot vse. netvrdim ,ze nemas pravdu, len toto je cele o niecom inom
      • Neoháním se svobodou projevu, ale tím, že hákový kříž tu byl mnohem dříve než Hitler a nechápu proč ze samotného znaku někdo dělá bubáka. Ano, nesouhlasím s tím, že to má někdo jako ikonu avatara na na netu ( holt někdo má IQ 60 ), ale jak tu někdo psal, odstraňovat tyto znaky z dobových aut a letadel? To už je idiocie! Předpokládám, že člověk, který si znak nacistické svastiky jako obrázek avatara vyvěsí, bude zřejmě nízkého intelektu, ale neznamená to, že musí být hned nacista nebo rasista. Jen chce na sebe upozornit, to ej celé. Znak, vlajka jako taková přece není nebezpečná nebo ano? Těch příkladů, kde se hákový kříž v minulosti objevil je mnohem více a né vždy šlo o zlo! Takže budhismus je vlastně taky odnož nacistů? Nenech se vysmát :-D
  • Velká škoda že si tam nacisti místo kříže nedali smajlíka aspoň by se teď nepoužívali v diskuzích.
  • Souhlasim, ze dospely a rozumny clovek by si h. kriz do profilovky nikdy nedal, ale je dulezity uvedomit si, ze pokud nekdo uznava nacistickou ideologii , tak zmena ikony na tom sotva neco zmeni. Navic, jak tu nekdo zminoval, zakazane ovoce nejlip chutna.
    Jeste nepochopitelnejsi je, ze v nekterych zemich je zakazano vyobrazovat svastiku i na dobove technice (napr. na tancich a letadlech z obdobi 2. sv. valky), kde ma ciste historickou hodnotu.
  • Padlo tu vela nazorov a preto ukazem len tuto skutocnost : ide o základňu US Navy Base Coronado v Kalifornii) http://sirocco.blogsome.com/2006/06/06/ ked tuto budovu zburaju tak sa mozu zamerat na avatarov :-DD da sa to aj na gogle earth naist ...
    • Jo no tohle jsem taky jednou náhodou našel a celkem jsem se divil jak to že to tam mají. Takže budova jim nevadí ale nějaký obrázek jo to fakt dává smysl.
  • Samozřejmě , že microsoft dělá správný krok ! Jen ostatní nevědí ,co ten znak znamená a kde by potom byly , kdyby žil *7* Vypatlanci a nebo pubertáci si tuhle debilitu hájí .Tak honem kvůli tomu skočte z okna *1*
    • To co píšeš je pitomost! Svastiku, tedy hákový kříž měli i američtí indiáni kmene Navaho na svých oblecích a vznikl ze slunečního kříže. Hákový kříž má ve znaku i samotný budhismus ve svém tzv. kole zákona. V historii se hákový kříž oběvil i ve znacích třeba finského letectva v letech 1818 - 1845 To, že Hitler tuto svastiku pošpinil je věc druhá, ale někomu něco zakazovat? Kde to jsme?
    • je mě 35 let a muj názor je že zakazovat nebo omezovat tenhle sybol je blbost.CO je zakázane je ještě vic zajimavé.Patří to do našich dějin tak se toho nebojme. *3*
      • Ja mám 36 a ten symbol patrí do našich dejín ako symbol strachu, ale nebojme sa a bojujme proti tým, čo ho nosia.
        • ano uvás to velice dobře chápu.V Sk nackové nadělali zla o trošku vic než u nás.....ale jak říkam zakazování nikam nevede....
          • Možná by se mohlo dodat, že díky samotným slovákům se tam toho napáchalo trochu víc, jelikož jako stát kolaborovali, taková je holt historie.
  • Ta politicka korektnost nas jednou vsechny bude stat velmi draho. Nacismus byl spatny, bezpochyb, tim padem ale zakazte rude hvezdy srp a kladivo, protoze komunismus za vladystalina byl genocidou pro samotne rusy. Zakazte vsechno co hlasa nejaky nazor a nechte jen tlupu ovci bez nazoru.
    • jj zakazování je blbost.Neinformovanost je hoší.Potkávám 15leté děti a mají na čepici chegevaru a nai nevi kdo to byl a co dělal.... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit