-
Hákáč je v každé druhé hře, tak vo cogou?! *1*
-
tak teď už tu za mě Bilpoc píše mým nickem, tak to jo.. :D
-
Muj taťka byl nácek. *10*
-
-
kazdy ma pravo byt co chce
-
-
oligarchia
-
-
mi to hodilo uplne mimo:D
-
-
Stan: v té hlavě napáchala zlo nejvíc, jak vidím. Máš to ve své hlavičce popletené.
-
-
A ještě jsem chtěl dodat, že komunismus není tak špatnej jak se o něm tvrdí.
-
-
Ne, je ještě horší.
-
-
zapomněl si zase napsat, že jsem komouš, protože křesťanství nemají rádi jen komunisti, viď : D
-
-
Toto nie je spôsob, ako dosiahnuť u ľudí aby inak mysleli. Zakázané ovocie najviac chutí a čím viac sa podobné symboly budú "banovať", tým viac budú populárne. Prečo neotvoriť diskusiu a bez cenzúry nezačať o podobných veciach diskutovať (podobne ako v Taliansku) ? Okrem toho, ak už ide o medziľudskú úctu, zakážu sa aj symboly čiernych panterov, UČK alebo iných podobných skupín ? O tom silne pochybujem
-
Nejsem ani nácek, ani antikrist, ale svastika v jakémkoli provedení mi nevadí. Nevěřím, že jen samotný pohled na ní přemění někoho v nacistu - ať je sebedementnější, a pořád je tu spousta lidí s dobrými úmysly, jako modeláři nebo dokumentaristé, které tenhle hon na symboly poškozuje.
Zákazem - symbol přece nezmizí, stejně jako jeho historie, proto mi příjde i lepší, ať si "borec" nešije "kříž" klidně na bundu, s tím, že než dojde do práce tak potká x lidí co si zaťukají na čelo,- než aby ho nosil na trenkách a liboval si ve svém tajemství, -zakázané ovoce přeci nejlépe chutná.
2 rosomak : srovnávat křest'anský kříž jak ho dnes známe s nacisticku svatikou asi nejde, v tom souhlasím, - nelze z něj vyčíst přesné hystorické období - se svými událostmi. Nicméně romantizovat si křesťanství je nesmysl, a pokud přistoupíme na počítání obětí jako měřítko pro zrůdnost, nacismus hravě předžene, hlavně proto, že na to mělo několik století. -
-
Souhlasím a jenom doplním k tomu křesťanství-je křesťanská víra a církev.Podle mého názoru je křesťanská víra v pořádku- narozdíl od církve(nejsem věřící a nedělám tu agitku křesťanům,ale musím uznat,že jsem např.přemýšlel o smrtelných hříších a ono na tom fakt něco bude.Když budu tyto hříchy vesele provozovat,tak samozřejmě že neshořím v pekle *4* ,ale fyzicky a duševně na to dojedu-odtud"smrtelný hřích"...Howk
-
-
...pravda nazývat to církev je korektnější, nicméně křesťanství stejně jako i jiná náboženství je stavěno na dogmatech, a tak brání kritickému přemýšlení jednotlivců o věci samé,- a to je pilířem církve.
-
v tom případě by např. takovej papež měl pojít na smrtelný hřích jako první, sám se jich dopouští a ovečky ho stejně uctívají, i když ono se vlastně stačí vyzpovídat a jede se dál :D
celá tahle církev, tohle náboženství plus x dalších náboženství je jen habaďura a hllupot a lidi to čert ví proč prostě berou a líbí se jim to, lidi asi rádi v jádru poslouchají co mají dělat, rádi se nechávají ovládat protože je to snazší než se snažit sám, jinak si to neumim vysvětlit. -
-
Přesně tak to je-lidi se chovají jako ovce.Než sám zvednout zadek a něco udělat(natož používat vlastní hlavu),tak se raději nechají zhulákat.Je to jednodušší... *4* ...A toho současného papeže mi ani nepřipomínej *10* .
-
-
-
-
jak kdys napsal Level :posrání z hákoše.Mám zato že to zkráta do našich dějin patří.A zakazování vede k tomu že to lidi víc chtěji. *3*
-
Jsem překvapen, že si to vubec někdo da jako AVATARA. Diť už ten symbol sám o sobě je na zbliti.
-
-
Tak běž a řekni svůj názor budhistům. Na tom symbolu neni nic výjimečného to jen někteří lidé nedokáží rozlišovat fakta.
-
-
Ja o tom symbolu vím dost a stačí mi to že ho použili NÁCKOVE .... prostě se mi hnusí ....
-
-
takže kdyby náckové použili srdíčko se smajlíkem, bude se ti to hnusit taky, protože to používali ti oškliví náckové.
-
-
To asi ne. Ale tenhle symbol ve mne budi nechutenstvi. Tot vse. Nemam nic proti tomu vehrach a kdekoli jinde jen nechapu jak si to muze dat jako avatar a nebo vystavovat to na odiv jako neonacisti.
-
-
no vidíš, to je věc názoru, mě se zase naopak swastika jako symbol líbí, má dobrý efekt, vyzařuje sílu, je to povedený symbol, je smutný, že ho takhle proflákli nacisti, ale pokud ten symbol nenávidíš jen proto, že je to nacistický tak je to divnej přístup, to by si pak jak říkám mohl nenávidět i to srdíčko s kytičkou : )
-
-
-
-
-
-
ty vole, tak si říkám, jestli mi nebudou chtít mazat screenshoty z Hearts of Iron, když v něm mám skutečný Německý vlajky...taky skutečné válečné vlajky Říše vycházejícího slunce a tak dále...no to bych se na to podíval