Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ono jako v základu je komunismus v pohodě v původní myšlence šlo pouze o to zvýšit práva pracujícího lidu. To až politici a vůdcové z toho udělali to špatné co si všichny představí jako první.
  • Nemam duvod si pripadat jako hrdina a ani si tak nepripadam. Jen mi neni lhostejne jak to u nas (a vpodtate po celem svete) s touto problematikou je. Navic jsem presvedcen ze moje prirovnani je velice trefne, bohuzel.
  • nevšiml jem si, že by se strefoval do minorit, jen do té jedné, co ti na tom vadí?
  • staci, aby byla svastika levotociva, ne pravotociva
  • dobrý den nechci prudit ani být níjak nezdvořilý jen bych chtěl poukázat na drobnou chybu v tomhle příspěvku. Chvíli jsem totiž nechápal smysl posledního odstavce. Jsou zde špatně použity dva zápory takže význam textu je teoreticky přesně opačný významu zamýšlenému. (Neexistuje, aby.....neřekl). Opravdu není v mém úmyslu být nezdvořilý. Jenom mě to trochu praštilo do očí *3*
  • Když už tam někdo chce mít tento symbol stačí aby ho dal do jiných barev a vše by bylo v pořádku protože takový kříž měli na některých letadlech za 2. sv. války i američané.
  • Pointa je v tom, že ti z avataru s 90% šancí smažou cokoli co vzdáleně vypadá jako nacistická swastika, přičemž je to ale blbost, protože s nacisty nemají nic společného, na to jsem narážel. Komunismus že nevylučuje základní práva a svobody? no to snad ne... !!! V křesťanství je také spousta věcí, které jsou proti lidem, které ho nevyznávají a nařizuje těm kdo vyznávají, to mi opravdu také nepřijde jako svobodné, ctící základní práva atd.

Není náhodou, že všechny tyhle ideologie mají na kontě miliony mrtvých, to as inebude náhoda, když je komunismus či křesťanství tak hodné a ctí práva a svobodu každého, proč ty miliony mrtvých? hlavně nechci slyšet argument typu "že za to můžou šílenci co ty ideologie zneužili" : )
  • Tohle fakt miluju... Doufám, že si připadáš jako hrdina, když se strefuješ do minorit.
  • stejne jako haken kreuz... porad sem za to, ze kdyz existuje komunisticka strana, tak by mela (mohla) existovat i strana fasisticka (tady bych vychazel ze systemu korporatniho statu)
  • fašisti, antifašisti, komunisti, antikomunisti, katolíci, satanisti......a tak bych mohl pokračovat dál - všechno stejná verbež
  • Zapoměl jsi ještě na jeden znak a to kříž křesťanského náboženství tam jdou mrtví také do milionů. Takže když už tu chceš kritizovat nekoukej jen na jednu stranu.
  • Ne, o co jde?
  • Heh... "nevylučující základní práva a svobody"? Komunistický manifest ti asi nic neříká, viď? :-)
  • v tom pripade zakazat i srp a kladivo... vsude, stejne haken kreuz
  • Protože spousta lidí co má guevarru na triku tak jede jen v proudu. Dneska je to in. To samý máš i s věcma s Bobem Marleym, ten kdyby viděl kolik je tu dneska takzvanejch rastafariánů co jen hulí trávu, tak by se zastřelil. Čest výjimkám.
  • Já se považuju za antifašistu a musím říct, že sem proto aby bylo legální nosit nacistické symboly. Aspoň by bylo vidět kolik blbečků k tomu tíhne a nemaskovali by to trapnejma kecama a trikama 88 a spol.
    Navíc vyumělkovaný zákazy nikdy nic dobrýho nepřináší.
  • Aneb dvoji metr, jako v pripadech kde jsou ucastnici "hnedocesi"...

Jinak naprosty souhlas s Hannibalem!
  • trochu oprava, fašisté byli například v Itálii, tam vzniknul fašismus, v Německu byli nacisté a byl to symbol nacistů, pojem fašisté a nacisté jsou často i např. v televizi dávány do jednoho pytle, ale ono to není jedno a to samé.
  • Tajto mě vždycky štvalo...kolem hákového křížě je halo ale symboly komunismu který má na svědomí mnohonásobně více životů jsou v pořádku....tohle prostě nejde pochopit hlavou....proč například dnešní mládež nosí na triku ksicht Che Guevary ale kdyby si na sebe někdo vzal triko s obrázkem například Rudolfa Hesse tak hned dostane výjmečný trest....tohle neni obhajoba nacismu ale konstatování kruté reality.....jinak po rejpaly je mi 19 a nepatřím do žádné rasistické skupiny....
  • Tenhle symbol kupodivu je např. v COD Black Ops přímo jako jeden z playercard symbolů..
    Asi by se měl napřed MS a vyývojáři her domluvit, než dají do rukou volům možnosti k tomu aby se tohle dělo....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit