Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • porad mi dolu vyskakuje nejaka trapna reklama o blokovani reklam. proc mi to adblock neblokuje co to ma znamenat
    • Doporučuji podívat se na poslední podcast, probíralo se to tam.
  • Zayl
    JA 2 s 1.13 je dosud nepřekonaný nejen v tahovém systému ale i například díky tomu, jak řeší inventář, cover ... prostě 10/10.
    Jediný problém má ve vertikalitě, která není moc dobře udělaná (ale furt je komplexnější než u většiny konkurence) a potom u AI, která by mohla být víc koordinovaná.

Je prostě třeba uvědomit si, že tahové hry v tomhle stylu nejdou zjednodušit bez toho, aby se vytvořil ve všech ohledech horší systém.
  • Hru mám asi měsíc, docela mě baví, není to nic složitýho, taková odreagovačka. Jediný, co mě štve je, že to každou chvíli padá do Windows. Teď jsem v levelu, ve kterým to padá někdy i pár vteřin po spuštění, někdy třeba až po minutě, jelikož to má autosave, tak jsem asi dohrál. Změna nastavení na to nemá vliv, zdá se.
  • Jestli to nema poradnou hratelnost, tak na atmosferu kaslu, hry hraju kvuli jejich hratelnosti.
  • Já nevím jak vy, ale začínám být už alergický na takovouhle grafiku....
    • to nie je otazka stylu ale financnych moznosti
      • otazka stylu grafiky, samozrejme
    • On te to nekdo nutí hrát?
      • nenutí .. ale já bych si to rád zahrál, nicméně tehoto "rádoby-retro" stylu grafiky jsem už taky přejedený. Při sledování obrázků jsem si vzpomenul na historický Albion (který měl snad i ten interiér lodi detailnější)... nechci Halfway hejtit, nehrál jsem ho, ale co bych dal za podobnou hru v "normální" grafice....
  • victor
    Strategie Sci-fi RPG Tahová - konečně vidím vše pohromadě !
    Košatě výřečná jako Shadowrun ? ... No zrovna TAM bych tu košatost výřečnosti snesl větší i hlubší . ...
    Na první pohled mi to připomělo Albion ... na druhý jsem rád že se tvůrci neomezili na poskakující růžové koule a JRPG dětinskosti . Trocha vážnosti a hned je to o dost zajímavější . Zaujala a bude pohledána - díky za tip .
  • Jack1947
    Halfway je nekomplikovaná, ale intenzivní... zní to sice dobře ale ve skutečnosti to tak parádní asi nebude navíc to je tahovka ty já nerad. (děsně).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit