Přejít na výpis diskuzí
Halo 4: Forward Unto Dawn - filmová recenze
6.1.2013 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Zazněl tu názor, že filmy s dětma nepodadnou nikdy dobře. Tak jako souhlasim, na druhou stranu: hromada válečnejch rádoby strhujících velkofimů je plná 30-50 letejch chlapů. Odváděni jsou vždycky 18-21 letí kluci. Takže taky trochu mimo. Jen takovej malej postřeh.
-
-
:) Naopak filmy s dětma jsou jasný produkt placement - děti se s hlavními hrdiny ve stejném věku lépe ztotožní . Zeptejte se u Disneyho , Aarona Spellinga , Petra Fidera atd ...
Pravda mnohdy se na to ani nedá koukat , ale najdou se i vyjímky ... -
Ono dost záleží na období, oblasti a konfliktu- tohle jsou třeba aktivovaní záložníci v srpnu 1941 v Sovětském svazu (kde mimochodem vojna u některých zbraní trvala až 5 let :) ) https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/20318_516050851752308_746650412_n.jpg
-
-
rusko nemůžeš brát vážně, tam je možný úplně všechno
-
-
18-21 lety jsou hloupy jelita a nabihaj v prvni vlne jako cannon fodder, starsi mazaci maj delsi zivotnost a proto je vyhodnejsi tocit o nich, abys nemusel v kazdy novy scene menit vetsinu hercu *5*
-
-
Tak to mě pobavilo. Máš to za bludišťáka *1* *1*
-
-
-
A co Lukáši říkáš na Battlestar Galactica: Blood and Chrome?
-
já jako fanoušek Halo sem si to náramně užil *3*
-
-
Ja jako nefanousek Halo jsem se taky vcelku bavil. *3*
-
-
Když jsou někde v hlavní roli děti a nebo mladiství, nikdy to nedopadne dobře
-
-
Překvapení , nikdo neviděl Kids ??? Díky Kids sme se s klukama tentkrát naučili balit špeky do roztrženýho doutníku *5*
-
Co si pamatuju, tak Super 8 dopadl dobře.
-
-
Dost mi to pripominalo stary dobry Stand by Me nebo Goonies neni to sice SCIFI jako Super 8 ale ani ten neurazil.
-
Boom , hype a ... no nic moc Špilberku
-
-
Léon ?
-
No takový film: Jak vycvičit draka ti moc nedává za pravdu např....:) A je jedno, že tam hrají "digitální" mladiství.
-
Kick Ass *5*
-
-
A to je jako dobrej film? To snad ne
-
-
Jseš asi první o kom vím, že o tom pochybuje.
-
-
Já to beru, já se moc na filmy nedívám a když už tak rozhodně ne na superhrdiny :)
-
-
No tam je ěch superhrdinů tolik kolik je čokolády v polské čokoládě. Tedy nula.
-
-
-
Podle mne ano a na CSFD má 81% z necelých 30000 hodnocení
-
-
-
Tak první díly Harry Pottera celkem jako pohádka šly. Pak třeba Ať žijí duchové, Záhada hlavolamu, Nekonečný příběh atd... celkem dobrý filmy na to, že tam hl. role hrají děti. *3*
-
A Narnie je vzduch?
-
-
No zrovna Narnie je tragická.....
-
Ještě horší příklad než ten nad tebou.
-
-
Karlík a továrna na čokoládu je co?
-
-
Zopar vynimiek potvrdzujucich pravidlo sa najde... napr. Siesty zmysel, Faunov Labyrint, ale inak mas pravdu vacsinou to dopadne priserne.
-
Karlík a továrna je náhodou super knížka. No a jinak......jinak stojí za vyliž p*ču 90% současnejch filmů. Ať už je hlavní star malej fagan, nebo hollywůůdská hvězda. Snad jediný filmy, který ve mě zanechaly v posledních 2 letech nějakou vzpomínku byly Source Code, Patrola a pár dalších "devítkovejch". Jinak děs běs a o českejch "hercích" 21. stol raději nemluvit.....se musí Hrušínskej a ti ostatní obracet v hrobě
-
-
Když sračkoidní filmy vyhledáváš, tak jiný nenajdeš. Vychází stovky filmů, neříkej mi, že všechny z nich jsou špatný. Namátkou třeba parádní Cloud Atlas.
-
-
Zatim jsem viděl Cloud Atlas asi 20 minut a nějak mě to nechytlo,no uvidim dál.
-
-
No určitě, doporučuji nesledovat Novu, Nova Cinemu a občas si zjistit, co zafilmy přicházejí či jsou točeny. 90% rozhodně není odpad. Spíše je to s prominutím tvoje neschopnost najít dobré filmy:)
-
-
-