Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zazněl tu názor, že filmy s dětma nepodadnou nikdy dobře. Tak jako souhlasim, na druhou stranu: hromada válečnejch rádoby strhujících velkofimů je plná 30-50 letejch chlapů. Odváděni jsou vždycky 18-21 letí kluci. Takže taky trochu mimo. Jen takovej malej postřeh.
    • :) Naopak filmy s dětma jsou jasný produkt placement - děti se s hlavními hrdiny ve stejném věku lépe ztotožní . Zeptejte se u Disneyho , Aarona Spellinga , Petra Fidera atd ...
      Pravda mnohdy se na to ani nedá koukat , ale najdou se i vyjímky ...
    • Tikov
      Ono dost záleží na období, oblasti a konfliktu- tohle jsou třeba aktivovaní záložníci v srpnu 1941 v Sovětském svazu (kde mimochodem vojna u některých zbraní trvala až 5 let :) ) https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/20318_516050851752308_746650412_n.jpg
      • rusko nemůžeš brát vážně, tam je možný úplně všechno
    • 18-21 lety jsou hloupy jelita a nabihaj v prvni vlne jako cannon fodder, starsi mazaci maj delsi zivotnost a proto je vyhodnejsi tocit o nich, abys nemusel v kazdy novy scene menit vetsinu hercu *5*
      • Tak to mě pobavilo. Máš to za bludišťáka *1* *1*
  • Magister_Peditum
    A co Lukáši říkáš na Battlestar Galactica: Blood and Chrome?
  • MinisterOfSillyWalks
    já jako fanoušek Halo sem si to náramně užil *3*
    • Grifus
      Ja jako nefanousek Halo jsem se taky vcelku bavil. *3*
  • Když jsou někde v hlavní roli děti a nebo mladiství, nikdy to nedopadne dobře
    • Překvapení , nikdo neviděl Kids ??? Díky Kids sme se s klukama tentkrát naučili balit špeky do roztrženýho doutníku *5*
    • Co si pamatuju, tak Super 8 dopadl dobře.
      • dilinja
        Dost mi to pripominalo stary dobry Stand by Me nebo Goonies neni to sice SCIFI jako Super 8 ale ani ten neurazil.
      • Boom , hype a ... no nic moc Špilberku
    • Léon ?
    • Veskoslav
      No takový film: Jak vycvičit draka ti moc nedává za pravdu např....:) A je jedno, že tam hrají "digitální" mladiství.
    • dilinja
      Kick Ass *5*
      • Kozy
        A to je jako dobrej film? To snad ne
        • Magister_Peditum
          Jseš asi první o kom vím, že o tom pochybuje.
          • Kozy
            Já to beru, já se moc na filmy nedívám a když už tak rozhodně ne na superhrdiny :)
            • Veskoslav
              No tam je ěch superhrdinů tolik kolik je čokolády v polské čokoládě. Tedy nula.
        • Tikov
          Podle mne ano a na CSFD má 81% z necelých 30000 hodnocení
    • Magister_Peditum
      Tak první díly Harry Pottera celkem jako pohádka šly. Pak třeba Ať žijí duchové, Záhada hlavolamu, Nekonečný příběh atd... celkem dobrý filmy na to, že tam hl. role hrají děti. *3*
    • A Narnie je vzduch?
      • Veskoslav
        No zrovna Narnie je tragická.....
      • Ještě horší příklad než ten nad tebou.
    • Karlík a továrna na čokoládu je co?
      • Zopar vynimiek potvrdzujucich pravidlo sa najde... napr. Siesty zmysel, Faunov Labyrint, ale inak mas pravdu vacsinou to dopadne priserne.
      • Karlík a továrna je náhodou super knížka. No a jinak......jinak stojí za vyliž p*ču 90% současnejch filmů. Ať už je hlavní star malej fagan, nebo hollywůůdská hvězda. Snad jediný filmy, který ve mě zanechaly v posledních 2 letech nějakou vzpomínku byly Source Code, Patrola a pár dalších "devítkovejch". Jinak děs běs a o českejch "hercích" 21. stol raději nemluvit.....se musí Hrušínskej a ti ostatní obracet v hrobě
        • Když sračkoidní filmy vyhledáváš, tak jiný nenajdeš. Vychází stovky filmů, neříkej mi, že všechny z nich jsou špatný. Namátkou třeba parádní Cloud Atlas.
          • Zatim jsem viděl Cloud Atlas asi 20 minut a nějak mě to nechytlo,no uvidim dál.
        • Veskoslav
          No určitě, doporučuji nesledovat Novu, Nova Cinemu a občas si zjistit, co zafilmy přicházejí či jsou točeny. 90% rozhodně není odpad. Spíše je to s prominutím tvoje neschopnost najít dobré filmy:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit