-
všechno je tak best best best.... kdyby nebylo her jako Portal 2 tak už jsem s hranim seknul. Portal přišel bez siláckejch keců, všechny hry nacpal do záchodu a ještě s úsměvem spláchnul.
-
1/10
-
ja za tebe zatim vezmu sluzbu *3*
-
A neni to jedno?Od projevu toho praveho se to nejak vyrazne nelisi *4* .
-
cha cha *1*
-
(mám BAN, takže musím psát přes jiné IP anonymně)
-
Já bych řekl, že je to všem tak nějak fuk... Pravda je taková, že tady za mě dnes psal i někdo jiný než já sám, ale co bych to řešil. *4*
-
Tohle ale není náš troll-tohle je TroI.diskuzni opravdoví je normálně Trol(l).diskuzni
-
Je smutny videt cloveka,ktery se snazi trollovat,dokonce si to slovo da i do prezdivky,ale ono mu to nejde a nejde. *1*
Mozna by ses mel zamerit nejakym jinym smerem *3* -
Souhlas,hudba tvorila velkou cast zazitku v cele halo serii.Uvidime,kdo ho nahradi a jestli bude respektovat predchudce.
-
No ypadá to moc pěkně. Jenže stalo se něco čeho sem se moc obával :( .... některé Exoskeletony vypadají jako z těch japonskejch HALO animáků :( DOPR....
-
Ty seš fakt něco co se vyskytlo uplně omylem ..... xD
-
Nj. tříprocentní Jindra, uživateli Games.cz tolerovaný, ač vysoce neoblíbený, ale tento modus vivendi nebude trvat věčně. Na každého dojde. :)
-
Jindra.veliky se coby místní obecní debílek opět nezapřel, ale že je termo to je novina. *15*
-
halo je jedna z nejhorsich her co jsem kdy hral BF3 je nejlepsi hra na svete protoze ma nejlepsi grafiku *5*
-
no uz by to lidi meli vedet *5*
-
*5*
-
Sakra! Neměl si to hned prozradit, já měl tušení, že to je Nemesu...jo počkat!
-
dam vam hadanku....kdo je gey, nemel nikdy holku(no mozna kluka), nema kamarady, spamuje na forku a je ratardicek teplicek no prece jaaa trol.diskuzni
-
jakej byl v posteli? *14*