-
všechno je tak best best best.... kdyby nebylo her jako Portal 2 tak už jsem s hranim seknul. Portal přišel bez siláckejch keců, všechny hry nacpal do záchodu a ještě s úsměvem spláchnul.
-
No ypadá to moc pěkně. Jenže stalo se něco čeho sem se moc obával :( .... některé Exoskeletony vypadají jako z těch japonskejch HALO animáků :( DOPR....
-
halo je jedna z nejhorsich her co jsem kdy hral BF3 je nejlepsi hra na svete protoze ma nejlepsi grafiku *5*
-
-
1/10
-
Tohle ale není náš troll-tohle je TroI.diskuzni opravdoví je normálně Trol(l).diskuzni
-
-
A neni to jedno?Od projevu toho praveho se to nejak vyrazne nelisi *4* .
-
Já bych řekl, že je to všem tak nějak fuk... Pravda je taková, že tady za mě dnes psal i někdo jiný než já sám, ale co bych to řešil. *4*
-
-
(mám BAN, takže musím psát přes jiné IP anonymně)
-
-
ja za tebe zatim vezmu sluzbu *3*
-
cha cha *1*
-
-
-
-
Je smutny videt cloveka,ktery se snazi trollovat,dokonce si to slovo da i do prezdivky,ale ono mu to nejde a nejde. *1*
Mozna by ses mel zamerit nejakym jinym smerem *3* -
Ty seš fakt něco co se vyskytlo uplně omylem ..... xD
-
-
dam vam hadanku....kdo je gey, nemel nikdy holku(no mozna kluka), nema kamarady, spamuje na forku a je ratardicek teplicek no prece jaaa trol.diskuzni
-
-
*5*
-
Sakra! Neměl si to hned prozradit, já měl tušení, že to je Nemesu...jo počkat!
-
-
no uz by to lidi meli vedet *5*
-
-
-
pekny techdemo na Unreal Engine 2.5 *15*
-
LOL,DLC do SW:TOR *1* *1* *2*
-
S lepším launch titulem pro Windows 8 Microsoft ani přijít nemohl, zvlášť když jej ještě doplní HD kolekce Halo 3, ODST a Reache, pak bude možná na Games for Windows Live konečně i co hrát. *1*
-
-
Ač Xbot, tak bych Halo PCčkářům přál. PC nám přineslo tolik her a Microsoft pro nás obětoval svá nejlepší PC studia a já říkám, nebuďme sobečtí. Kdyby to bylo jen na mě, tak byste měli na PC i Anniversary. *3*
-
-
To je milé. Co slovo, to kus pravdy. Je skvělé když má konzolista takové uznání a přehled. I já ti přeji na Xbox všechny RTS a RPG známého světa. *4* *4*
-
-
Je milé být milý. *1* Napadá mě, že bychom mohli dát po síti nějakou hru, PC nemám, jen Macbook.. Co takhle dát hru z toho krátkého období, kdy už se zdálo, že skutečnost se stane snem a PC hráči s námi budou svorně a společně hrát všechny hry? Mám na mysli Shadowrun, střílečku z roku 2007. Umožňuje cross-player s PC hráči, máš jí?
-
-
Snad sen skutečností ty popleto =D A víš, že mám? Před rokem jsem jí koupil v Tescu o tom, že jde hrát s Xbox uživatelama jsem ani nevěděl. Vlastně sem jí zatím ani nerozbalil. To je zajímavé, písni mi na deepvoidcorn@yahoo.com *3*
-
-
Nj. tříprocentní Jindra, uživateli Games.cz tolerovaný, ač vysoce neoblíbený, ale tento modus vivendi nebude trvat věčně. Na každého dojde. :)
-
Jindra.veliky se coby místní obecní debílek opět nezapřel, ale že je termo to je novina. *15*
-
jakej byl v posteli? *14*
-
-
-
-
-
-
Halo bez hudby Martina O'Donnella nikdy nebude to pravé Halo.
-
-
Souhlas,hudba tvorila velkou cast zazitku v cele halo serii.Uvidime,kdo ho nahradi a jestli bude respektovat predchudce.
-
-
Halo 4 ma byt i na PC uz to bylo oznameno pred 2tydnama proc to tu neni?
-
-
Nemela ta serie uz davno skoncit? Co mi to tak jenom pripomina...Sheparde? *5*
-
-
mass effect nekonci to rikalo bioware ale shepard ma jen trilogii (tedy ME1,ME2 a ted to konci s ME3) uz jen kvuli konci neni mozne s nim pokracovat :D
-
-
šePRDA vykopnou a hodi tam jineho manika... to je nejaky konec neceho? *10* *11* *12* *7*
-
-
jo aha ty si trol sem myslel ze reaguji nekoho jinaciho s tebou nema cenu mluvit sbohem a ano je pribeh ME1-3 se toci kolem sheparda a reaperu....
-
-
To je tak na urovni tvrzeni,ze kazde nove COD je inovace pres inovaci *6* *7*
-
-
ME69 bude stejna sratchitczka jako bylo ME1 *5*
-
no že ty si retardik nikoho nezajímá to už každý ví .... a calwin má pravdu už jen to co je na konci a sám bioware říkalo že další díly budou a to na stoprocent jen tam nebude už shepard a když je to aspoň kvalita narozdíl od tvé oblíbené hry CoD tak klidná ať udělaji ME69 když to bude stejná hratelnost a kvalitní příběh......... je ti 10rozumím ale hrát hry které jsou od 18+ bys němel
-
-
-
-
-