Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyjde to aj na PC?
  • Preventan se vyrábí z mrtvých koal. Kdo ho koupí, plůjde navěky do pekla
  • 2DarkWarriorWithin: Co se týče remaku Oni (hrál jsem taktéž kvůli odkazu Ghost in the Shell), tak existuje tzv. Anniversary Edition, ke stažení např na
    http://wiki.oni2.net/Anniversary_Edition

    2skipi: Co se týče Shadow Warriora, doporučuju dva datadisky (Twin Dragons, Wanton Destruction), nikdy nevyšly v krabici, ačkoli původně měly. Parádní zábava.

    2Kyselawisky: Tresspaser byl geniální, dnes jej bohužel nikdo nezná. Existují na něj nějaké singleplayer mody?

    2All: Jsem PCčkář, první Halo bych na PC hodnotil tak 7/10. Nebyla to taková pecka jako na konzolích, ale zase to nebyl úplný průměr (sra*ka už vůbec ne). Slušná UI (na PC to jednu dobu vypadalo na rozkvět UI a pak to zabily skripty, dnes se o UI ve smyslu např. Half-Life vůbec nedá mluvit), až na výjimky solidní zbraně, dobrá práce s granáty a vozidly, slušná délka, atmosféra a podání příběhu. Co je na Halo jiné než na ostatních FPS jsem pochopil až jsem si zahrál předělávku trilogie Marathon. BTW Kdyby někdo věděl, jak pod Halo CE rozchodit upravenou verzi singleplayer map od CMT (http://cmt.h2vista.net/main/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=47&Itemid=79), tak pište, mně to vždycky zprasilo celou instalaci.
    • Hmmm ovšem není to remake ale vybroušení původního Oni ....
  • Co bych dal za remake Duke Nukem 3D, Blood, Doom, Hexen, Heretic atd atd. Na PC samozřejmě...
    • jj, to byly casy....Nicmene tusim, ze az na Blood, jsou vsechny komunitou predelane do Hires, takze se na to da koukat na dnesnich LCD. Jeste bych doplnil Shadow Warrior, to je taky klasika :-)
      • No právě Blood remake nebo hires bych strašně chtěl *9*
  • :-D Lol někteří lidé jsou fakt směšní svíma inteligentníma komentářema. De vidět že tu hru opravdu silně znáte a že ste opravdoví znalci. Nad tím se fakt nedá než zasmát a zakroutit hlavou. Podle mě je to prostě pořád dobrá klasika a ať si říka kdo chce co chce, já si to vždy rád zahraju. (Vsadím se že všichni paříte COD :-D pak to chápu )
  • EuroSamurai
    Mě Halo taky neoslovilo ale nemusíte tu na něj plivat a kazit tak radost fanouškum z remaku.
    • .) Fandům hru nic nezoškliví , jen chceme připomenout , že na PC tato modla rozhodně nezazářila (viz článek ;) )
      • Komu s***š pod článkem o HALO svoje PC..
      • Jsou i lide,kteri Halo nepovazuji za modlu,ale slusnou fps,ktera si rozhodne nezaslouzi titul brecka,odpad,sra*ka apod.
  • To se tady zase seslo nadavek a poplivani.
    Vazne by me zajimalo,kolik z vas tu hru opravdu hralo dele jak 30 minut,jestli vubec.
    Ja se k Halo dostal az skrze pc verzi a to jeste nejakej ten patek po vydani,coz dohromady mohlo dat tak 2-3 roky po vydani na xboxu.
    A i pres to,ze tento hodne arkadovy styl her moc nemusim, pamatuji doby prvniho H-L,doom,quake apod a povazuju se za hlavne pc hrace , tak me tahle hra chytla skvelou atmosferou,hudbou, na fps obstojnym pribehem a i hratelnosti.
    Velmi slusna AI,ktera na nejtezsi obtiznost dokazala docela potrapit ,vyjma tech malych gruntu,kteri jsou nebezpecni jen ve vetsim poctu.
    Nejvetsi vadou na krase byl ten copy/paste level design,kterej ale byl jen v urcitiych pasazich hry a nejvice byl videt prave v neslavnem Library levelu.
    Prvni Halo mam rad a je to podle me povedena FPS a to i v silne konkurenci pc fps te doby.
    Najde se sice plno kvalitnejsich fps,ale rozhodne si nemyslim,ze by halo byl jednooky kral a odpad ,jak tady zazniva.
    Verim,ze hra nesedne kazdemu,ale to co tady ctu me prijde spise jako plivani od ps3 a pc fanatiku.
  • Ach jo... Halo je hra která mě k xboxu dokázala připoutat na ROK hlavně díky těmhle věcím 1. Single player je při každém hraní trošku jiný, můžete si ho různě upravovat jako např. 2x odolnější protivníky atd... Taky ho můžete hrát coop online/offline, a taky pokud se zajímáte alepsoň trochu o Halo univerzum tak vás táhne i příběh (což asi u některých není váš případ a berete hru jako bezduchou střílečku). 2. Multiplayer, hodně herních modu, zábavnost, upravování si svojeho spartana... 3. Firefight - něco jako horda v GoW. Můžete hrát online i split screen. Opravdu mnoho možných úprav jak si hru okořenit. 4. Forge - upravovad různě mapy... později je můžete sdíet se světem, stahovat je, hrát na nich mulťák... 5. Theatre mod - můžete si pustit předešlé bitvy... dělat obrázky, nahrávat videa a vše lze sdílet se světem. Je tohle sakra MÁLO ? Srovnejte si to např. s CoD :-) Tímhle příspěvkem jsem vám chtěl ukázat, proč je Halo tak DOBRÉ. Na první pohled sice někoho odradí, ale pokud setrváte tak je to parádní jízda... Kdo tohle přečetl do konce tak mě zajímá jeho názor...
    • Nazor hrace, co serii Halo doopravdy hral se vsim vsudy. 100% souhlasim (jen snad s tim rozdilem, ze Firefight je u me jasne lepsi nez Horda z Gearsu). Kdo hry Halo nehral, nebo hral blbe, nebo nema rad z nejakeho zvlastniho duvodu sci-fi, tak ma smulu a musi hrat COD a jine podobne hloupe klony . Snad jen jeste doporucuju precist i slusne knihy Halo...
    • No jo právě jsi popsal konzolového hráče co si musí vystačit s jedninou střílečkou na rok ;)
      • Trochu hloupy komentar,kdyz drtiva vetsina Ackovych her je v soucasnosti multiplatformni.
        Ale co cekat od zabedneneho fanatika.
      • Vyložil sis to špatně... ta hra je tak dobrá, že mě dokázala udržet na rok :-)
    • nevím jak na xboxu ale na PC to byla hrozná hra. Navíc neměla ani žádný coop. A jelikož to byla první halo hra co vyšla na PC jak by jsem se asi mohli zajímat o halo universum, když jsme o něm ani neslyšeli. Příběh nás kamsi teleportoval a ani nám neřekl co se vlastně děje. Jen to že jsem v háji. To mi nepřišlo zábavné.
      • Mechwarrior_bw
        problém PC verzie bol hlavne v tom, že vyšla až v roku 2003, kedy už boli rok na trhu akčné hry ako No one lives forever 2, MoH : allied assault, SW: jedi outcast, Max Payne 1-2, AvP2, RtCW, Mafia, GTA3 atď oproti ktorým už pôsobyl zastaralo a nudne...

        Ale Halo som hral krátko po launchy v jednom konzolovom shope, kým sme sa po škole ešte ako deti dostaly na radu prestály sme tam aj hodinu. V tom hype a množstve reklám sa mi Halo dokonca páčilo avšak keď som si ho neskôr zahral doma tak všetky ilúzie o hre sa mi rozplynuli ako dym vo vetre.
        • Chces mi rict,ze halo te v shopu bavilo diky hypu?*1*
          To ses teda lehce zmanipulovatelnej clovek.
          Bud se mi ta hra proste libi a bavi me a nebo ne.Nejakej hype me muze maximalne tak donutit si tu hru vyzkouset/koupit, ale rozhodne me nemuze vnutit,ze me ta hra bavi.
          V tom pripade tve nazory budu brat hodne s rezervou,protoze tedkom je zase hodne moderni na Halo nadavat a ty si se opet nechal zmanipulovat. *1*
          • Mechwarrior_bw
            keď stojíš v dave ľudí a hráš hru o ktorej každý okolo hovorý ako je super a pritom si 14-ročné DECKO, tak veľmi ľahko človek podlahne. Navyše som to nehral dlhšie ako 10 minút ... za tú dobu sa hra posudzovať nedá. Napokon aj ked som ju hral neskôr už vpohodičke a doma ma zpočiatku bavila, lenže znovu iba prvé minutý max hodinu. Potom sa vďaka sterilnosti prostredia, repetitívnosti a určitej detinskosti dostavila taká nuda, že už vlastne ani neviem či som to dohral až do konca.
  • Pffff prý inteligence nepřátel....ano byl tam nějaký náznak,ale situace se dali často řešit vlítnutim do shluku nepřátel a třeba 3-4 odrovnat najednou,stačilo k tomu bejt pohybově zdatnej s myší a orientovat se dobře v prostoru...
    • Udelej tohle na nejtezsi obtiznost a vbehni do shluku nekolika elitu a garantuju ti,ze ses do par sekund tuhej.
      • existuje pár her na PC ve kterých si ani na střední obtížnost nemůžeš dovolit do shluku nepřátel vlítnout,protože oni ti tu možnost ani nedovolí....nadbíhají si tě,kooperují,navzájem se kryjí...tohle jsem v Hallo fakt nezažil
        • Když si uvědomíš jak je to stará hra (2001) a koukneš na inteligenci postav v ostatních hrách z toho roku nejsou o nic lepší . V dalších dílech to bylo uplně jiné. A popravdě chtěl bych tebe vidět osobně jak hraješ na střední a vběhneš do davu Elitu. Ehm myslím si že by si měl jrátký proces.
          • FarCry jsem dohrál na realistic. FEAR Perseus Mandante na Extremní ale Halo na tu nejtěžší nikdy.
            • No však ani Dooma 2 jsi jen tak na nejvyšší obtížnost nedal . To jen k tomu že míra obtížnosti o kvalitě hry v celku nic neříká .
        • Halo na normál je lehké.... ale při vybírání obtížnosti je jasně napsané, že na obtížnosti Heroic (což je Hard) by mělo být halo hrané.... a navíc halo nemá být hráno stylem jako BF atp.
        • Jenze takovych her i na pc zas tolik neni.Vetsina her ma AI popravde dost mizernou,zejmena v soucasne dobe.
          A myslim,ze nikdo tady(mozna az na vyjimky) netvrdil,ze po strance AI je halo to nejlepsi,co se da v zanru fps najit.Ale ve srovnani s prumerem,je to slusny imho.
  • tak chlapi, kdyz pominu trapne pokusy decek o flame. Zkuste se mrknout treba na YT jake FPS hry vychazely v roce 2001 a moc her, ktere se odehravaly "venku", byly tam dopravni prostredky, v pohode pribeh, vypadalo to dobre a jeste se to dalo hrat, moc nebylo.
    • Treespaser....muck
      • ten ale tusim vysel drive a totalne zapadl. A optimalizace tam byla desna. Zkus dalsi.
        • Popořádku - 1998 Starsiege Tribes PC ; 15.1.2001 Halo Xbox ; 22.6.2001 Operace Flashpoint PC ;x.10.2001 GTAIII PS2 ; 30.9.2003 Halo PC .

          Ano her které se odehrávaly venku byla již tehdy pěkná řádka (Nevyjímaje stále hraný Counterstrike a na svou dobu boží Delta Force 1,2 a 3 ) . S ovladatelnými vozidly ve hrách přišel ten pravý boom až po Flashpointu ......
        • ale to bylo v roce 1997 a já ho na svym starym železe s Rivou TNT rozjel vpohodě....když to porvnam s Halou a to teďka hlavně myslim ztvárněnim venkovní divočiny tak Hallo dostává těžký K.O. a končí v komatu na zemi
          • zrovna Tresspassera jsem nehral, ale pamatuju se na recenzi ve Score, kde to dost vychvalili (tusim, ze jeste Andrej tehdy?) . Nicmene kdybys z pameti vydoloval jeste nejakou libovku na kterou jsem uz uplne zapomel, budu jedine rad :-)....

            Kazdopadne Halo fakt neni spatna hra a urcitymi prvky i revolucni (ted si nejsem jisty, ale mozna poprve autoheal tady v podobe stitu?)...
            • Mechwarrior_bw
              her s vehiklami naozaj moc nebolo ale tuším na PS2 vyšiel pred Halo GTA III.

              čo sa týka starších hier a otvorených svetov s dobrým príbehom a s možnosťou na niečo jazdiť tak u mňa vedia Outcast (1999)... takú atmosféru som zatial v žiadnej inej hre nezažil.
          • Jenze tak by dopadla v poronani s treespaserem vetsina fps te doby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit