Přejít na výpis diskuzí
Halo hry ztratily směr, čtyřka bude návrat ke kořenům
12.7.2011 | Jan Vitík
32 příspěvků
-
Halo 1 jsem nehrál, ale Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST a Halo: Reach jsem hrál, všechny série mě bavily, nejméně asi Halo 3: ODST, nicméně mě na Halo seriích baví multiplayer, takže důvodem ke koupi Halo 4 a Halo Combat Evolved Annivarsary budu mít hlavně kvůli novým multiplayerovým mapám :). Jinak žádné novinky nečekám :). Je mi jendo, že už to není tak originální, já jsem rád, že mi herní mechanismu hry vyhovuje, to je jako CoD, kde se ta hra de facto chová stejně několik let, ale lidi CoD mají rádi jako já Halo :).
-
Halo sem hrál 1 a 2 na pc a mužu říct že to nebyl moc příjemnej zážitek díky AI a leveldesignu.
-
Co je to Halo? Teď už ždímání zavedené značky. Poslední odstavec tohoto článku je všeříkající. *10*
-
Dead Rising, Kameo: Elements of Power, Kingdom Under Fire: Circle of Doom, Lost Odyssey, Ninety-Nine Nights II, Ninja Gaiden II, Project Gotham Racing, Saints Row, Stoked. Tenchu Z, Too Human, Blue Dragon, Amped 3 *1*
-
Trolololololololo lololooooooo laaaa laaaaaaaa trololoooooo looooo lololoooooo
-
Hlavně je to sandbox! *1*
-
ajajáj jedna z posledných exkluzivít nám nejak stagnuje. vlastne ťažko povedať či je to exkluzivita keďže prvé dva diely sú aj na PC.
xbox hráči sa už modlia aby im MS nevzal aj tie posledné exkluzivity. alan wake (ultra subHD hra s mimikou postáv 10 rokov vzad), halo (strielačka pre usa hipsterov), gears of war (svalnaté opice sa vracajú), forza (fake GT). Kde je originalita? Kde je kvalita? Kde je kvantita?
SONY a PS3: LBP, Uncharted séria, GT séria, infamous séria, metal gear solid 4, Killzone 2/3, buzz séria, demon souls!, GOW III, heavy rain, MAG, motorstorm séria, Ratchet & Clank, resistance séria, Yakuza...etc
sony > ms
killzone > halo
*5* -
myslim ze toto video to vystihuje, pointa ako obvykle na konci :D
http://www.youtube.com/watch?v=YfXY4-iG3_E&feature=grec_index -
... týpek s DOOMu ; )
halo mi je šumafuk je kopa lepsieho vesmirneho sci-fi ale pokial tato 4ka dopadne dobre rad si ju zahram. -
Jo jo ještě zbývá dodat, že ždíme z výkonu konzole maximum, že to je jejich nejlepší hra, a že to bude nejkrásnější hra na konzole.
-
Na ten navrat ke korenum jsem teda zvedav.Ac serii halo mam rad,tak dvojka i trojka neprinesli nic moc noveho a atmosfere jednicky se uz nepriblizili.
Takze pokud ten "navrat ke korenum" neni jen PR blabol,tak by to nemuselo byt spatne. -
me se zda je to ted oblibena fraze "navrat ke korenum" neni tohle jedina hra u ktere to rikali